Keystone logo
© ©Lucerne School of Business
Lucerne School of Business – Management Programs

Lucerne School of Business – Management Programs

Lucerne School of Business – Management Programs

Introduksjon

Om oss

Senter for fremragende utdanning i ledelse

Vi er helt viet til utdanning og innovasjon – for mennesker, for bedrifter og institusjoner, for Sentral-Sveits og for verden.

Lucerne School of Business er Sentral-Sveits sitt ekspertisesenter innen de økonomisk og sosialt viktige områdene forretnings- og regionaløkonomi, bank og finans, kommunikasjon og markedsføring, samt turisme og mobilitet. De krevende, praktisk relevante og forskningsbaserte bachelor- og masterutdanningene vi tilbyr er avgjørende for å få kvalifiserte medarbeidere til bedrifter, offentlige institusjoner og ideelle organisasjoner. Vår portefølje av bredt baserte etter- og videreutdanningsprogrammer gjør oss til den største etterutdanningsleverandøren blant Sveits handelshøyskoler ved universiteter for anvendt vitenskap. Vi er forpliktet til å forankre våre forsknings- og utviklingsprosjekter i dialogen mellom forskning, næringsliv og samfunnet. Kunder fra alle deler av samfunnet drar nytte av den brede kunnskapen og enorme prosjektledelseserfaringen til våre eksperter. Basert i Lucerne og Zug-Rotkreuz i Sentral-Sveits, tilbyr våre omfattende nasjonale og internasjonale nettverk Pathways til verden. Rundt 350 ansatte jobber for Lucerne School of Business, som alle har høye nivåer av forskning og akademisk kompetanse, samt bredt basert praktisk ekspertise. For tiden drar rundt 2200 studenter nytte av våre bachelor- og masterprogram. I fjor deltok rundt 2200 personer på vår videreutdanning og executive CAS-, DAS- og MAS-programmer, hvorav 4800 deltok på et spesialistkurs eller seminar.

Lucerne School of Business tilbyr videre programmer for finans og eiendom

Vårt oppdrag

Bidrag
Lucerne School of Business utvikler mennesker og organisasjoner, spesielt i Sentral-Sveits, men også nasjonalt og internasjonalt. Tjenestene er på linje med de nåværende og fremtidige behovene til partnerne fra næringslivet og forskningsmiljøene, så vel som fra samfunnet generelt.

Aktivitet
Skolens mandat dekker studieprogrammer, etter- og videreutdanning og forskning og konsulenttjenester. Dens grad og etter- og videreutdanningsprogrammer gir faglig orienterte kvalifikasjoner og er forskningsbasert; forskningen er applikasjonsorientert, konkurransedyktig og åpen for eksperimentering; tjenestene er tilpasset markedet, implementeringsorienterte og basert på forskning.

Mennesker
Studenter og ansatte setter pris på å lære og jobbe ved universitetet. Ambisiøse mål nås takket være pragmatisk samarbeid i og mellom enheter av overkommelig størrelse. Studenter og ansatte opptrer ansvarlig som et team; de er nysgjerrige, presise og selvreflekterende.

Kvalitet: En oppskrift på suksess

Referansen for utdanningstilbudet vårt er arbeidsmarkedet: mer enn 95 prosent av studentene våre er raskt i jobb etter at de er ferdige. 70 prosent går til og med rett til lederstillinger. Vi måler suksessen til våre etter- og videreutdanningsprogrammer etter tilfredsheten til studentene våre og innvirkningen på deres profesjonelle karrierer. På samme måte måles kvaliteten på vår forskning mot dens aksept av forskningsmiljøet og dens relevans for kommersielle virksomheter, institusjoner og foreninger.

Campus funksjoner

En organisasjon, to studiesteder, fire institutter

Lucerne School of Business underviser og driver forskning i Lucerne og Rotkreuz. Campusene er sentralt plassert og godt betjent av offentlig transport.

  Akkrediteringer

  AACSB-akkreditert

  Steder

  • Lucerne

   Zentralstrasse 9 P.O. Box 2940 CH- 6002 Lucerne, , Lucerne

   • Risch-Rotkreuz

    Suurstoffi,1, 6343, Risch-Rotkreuz

    Programmer

     Institusjonen tilbyr også:

     Spørsmål