Keystone logo
Lisbon School of Economics and Management, iDBA + PhD program

Lisbon School of Economics and Management, iDBA + PhD program

Lisbon School of Economics and Management, iDBA + PhD program

Introduksjon

ISEG, Lisboa School of Economics & Management of Universidade de Lisboa (Universitetet i Lisboa) er det mest prestisjefylte college and management and economics i Portugal.

ISEG er akkreditert av Association of Advanced Collegiate Schools of Business (AACSB), en utmerkelse som bare holdes av 5% av handelshøyskolene i verden, og programmene er anerkjent av mange anerkjente internasjonale enheter.

2019 Academic Ranking of World Universities (ARWU), som årlig presenterer de 500 universitetene i hele verden, plasserer Universitetet i Lisboa i 1. plassering nasjonalt, 151. plass over hele verden.

Universitetet i Lisboa er det største og ledende universitetet i Portugal, et av de største universitetene i Europa, og ønsker nesten 15 000 internasjonale studenter hvert år velkommen fra over 100 land.

For tiden studerer over 50 000 studenter ved universitetet.

Kvaliteten på universitetets forskning, innovasjon og kultur tiltrekker seg et økende antall internasjonale talenter som søker å utvikle prosjekter på høyeste nivå med forskningsenhetene og gruppene.

Hvorfor velge ISEG?

ISEG, Lisboa School of Economics & Management of Universidade de Lisboa er det mest prestisjetunge høyskolen for ledelse og økonomi i Portugal.

Universidade de Lisboa er det største og ledende universitetet i Portugal. Shanghai Ranking 2019 offisielt kjent som "Academic Ranking of World Universities (ARWU)" som årlig presenterer de 500 universitetene over hele verden, plasserer Universitetet i Lisboa i 1. plassering nasjonalt, 151. plass over hele verden.

Looking out over Alfama, Lisbon

ISEG International Program of Doctor of Business Administration Studies (iDBA) er et anvendt forskningsprogram som tar sikte på å forberede studentene innen strategi og organisasjonsledelse, og gir avanserte forskningsevner for å forbedre ledelsesforskning og praksis i organisasjoner.

Det kombinerer forskningskompetanse med profesjonell praksis.

Steder

  • Lisbon

    Rua do Quelhas, 6, 1200-781, Lisbon

    Spørsmål