Keystone logo
Lindsey Wilson College Ph.D. i rådgiverutdanning
Lindsey Wilson College

Ph.D. i rådgiverutdanning

Columbia, USA

Request duration

Engelsk

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

På universitetsområdet

Introduksjon

Doktorgraden i rådgiverutdanning og tilsyn (CES) forbereder studentene til å tjene som ledere innen klinisk praksis, veiledning, administrasjon, utdanning og forskning innen rådgivningsyrket. Regionale og nasjonale data indikerer et behov for ledelse i disse områdene for å støtte det økende antallet psykiatriske fagpersoner som tilbyr tjenester.

CES-programmet understreker viktigheten av veiledning av jevnaldrende og fakultet som en del av den pedagogiske opplevelsen, og gir et personlig læringsmiljø der studentene kan støtte sin faglige utvikling. Mentorskap er en kritisk komponent i doktorgradstrening, slik at studentene kan utvikle viktige forbindelser innen rådgivningsmiljøet, samtidig som de bygger tillit til å oppfylle deres potensial som fremtidige ledere i yrket. Denne mentormodellen gir plass som er nødvendig for et strengt læringsmiljø som inkluderer støtte som er nødvendig for å lykkes. CES-programmet bygger på studentenes allerede eksisterende kliniske ferdigheter, utvider kunnskapen og forbereder dem på arbeid som ledere innen mental helse og akademiske omgivelser. Studentene vil få omfattende opplæring i områder som vanligvis ikke vektlegges i utdannelsesprogrammer for rådgivere

English Language Requirements

Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.

Om skolen

Spørsmål