Keystone logo
International School for Advanced Studies (SISSA)

International School for Advanced Studies (SISSA)

International School for Advanced Studies (SISSA)

Introduksjon

om Sissa

En skole der trening betyr forskning

Sissa, International School for Advanced Studies, ble grunnlagt i 1978 og er en vitenskapelig kompetansesenter innenfor det nasjonale og internasjonale akademiske scene. Ligger i Italia, i byen Trieste, og har 67 professorer, ca 130 postdoktorer, 245 doktorgradsstudenter og 95 teknisk administrativt ansatte. Ligger på den naturskjønne Karst høyereliggende, er skolen omgitt av en 25 mål stor park, og tilbyr en fantastisk utsikt over Gulf of Trieste.

De tre viktigste forskningsområdene Sissa er Fysikk, nevrovitenskap og matematikk.

Alt det vitenskapelige arbeidet utført av Sissa forskere publiseres jevnlig i ledende internasjonale tidsskrifter med høy impact factor, og ofte i de mest prestisjetunge vitenskapelige tidsskrifter som Nature og Science. Skolen har også utarbeidet over 150 samarbeidsavtaler med verdens ledende skoler og forskningsinstitutter.

Kvalitetsnivået på forskningen blir ytterligere bekreftet av det faktum at innen konkurransedyktige feltet europeiske finansieringsordninger Sissa innehar topplasseringen blant italienske vitenskapelige institutter i form av forskningsmidler oppnådd i forhold til antall forskere og professorer. Slikt lederskap bør også ses i forhold til Sissa evne til å skaffe finansiering, både fra privat og offentlig sektor, for eksempel SIR og PRIN.

Som for den nasjonale vurdering av forskningskvalitet som involverer alle universiteter og vitenskapelige institutter, Sissa fikk toppkarakter i matematikk og nevrovitenskap, og kom først blant mellomstore avdelinger innen naturvitenskap.

Fasiliteter

Takket være sin enestående beliggenhet i det uberørte landskapet i Trieste Karst, er den fantastiske parken rundt skolen et herlig sted å gå turer og å nyte utsikten over byen og på Trieste-bukten.

På Sissa campus kan du finne noen fasiliteter, slik som teater / auditorium, treningsstudio og mye mer, noe som vil gjøre ditt opphold i skolen enda mer behagelig.

Alle studenter og forskere har også rett til å bruke fasiliteter som er svært viktig for deres arbeid. En av disse fasilitetene er biblioteket, som gir tilgang til alle de viktigste vitenskapelige publikasjoner dekker alle fagmiljøer ved Sissa. På campus, tidsskrifter er også fritt tilgjengelig på nettet i sin elektronisk versjon.

Research Laboratories

For deres forskningsaktiviteter, kan de eksperimentelle gruppene av Sissa bruke flere laboratorier. De nevrobiologi laboratorier bruke avanserte verktøy for fysiologisk forskning, DNA sekvens analysator, og molekylærbiologi instrumentering. Dette området bruker også avanserte datamaskiner og programvare for molekylær modellering, og for studiet av hybrid bio-elektronisk utstyr. Avanserte typer programvare for studiet av biologi-inspirerte maskinsyn er i bruk. Mikroskopet fasilitetene på nevrobiologi området er: et elektronmikroskop, to confocal mikroskoper og mange fluorescensmikroskoper.

De av fasiliteter Kognitiv nevrovitenskap laboratorier er: test hytter for psycholinguistic forsøk med voksne og barn ved hjelp av avansert kunstig tale; en virtuell teater for å presentere visuelle scener for å teste tankegang hos barn; høy tetthet fremkalt potensial opptak for å gjennomføre neuroimaging på barn og voksne; en nevropsykologi laboratorium utstyrt for transcranical magnetisk stimulering. Andre metodiske høydepunkter inkluderer den taktile persepsjon laboratorium, som undersøker nevronale grunnlag av sensasjon ved hjelp av en 100-microelectrode matrise implantert i hjernebarken; denne gruppen overvåker også neuronal aktivitet underliggende perseptuelle beslutninger i oppføre dyr.

Informasjonsteknologi og IT-tjenesten

Enorme ressurser for vitenskapelig databehandling er tilgjengelig på Sissa. Tjenestene inkluderer e-post, web hosting, distribuerte filsystemer, trådløs og eksterne Internett-tilgang, kursmateriell og forskning og høy ytelse databehandling fasiliteter. Sissa opprettholder et stort antall innbyrdes forbundne tallknusende servere som kommuniserer med hverandre.

Sissa er koblet til GARR, den italienske forskningsnettverk, og kommuniserer med de viktigste nasjonale og internasjonale super-datasentre.

Steder

  • Trieste

    Scuola Internazionale Superiore di Studi Avanzati via Bonomea, 265 , 34136, Trieste

    Spørsmål