Keystone logo
International French University

International French University

International French University

Introduksjon

International French University (IFU) er den franske skolen for høyere utdanning, 100% online, til stede i Afrika, Midtøsten og Asia.

IFU er ledende innen privat høyere utdanning og tilbyr profesjonelle Executive Education -kurs på de områdene som er mest etterspurt internasjonalt (økonomi og regnskap - digital markedsføring - ledelse).

Programmene våre er rettet mot studenter eller fagfolk innen etterutdanning, fra Bac + 3 til Bac + 5. Vi leverer sertifikater på nivå 7 (Bac + 5) registrert hos RNCP (National Directory of Professional Certifications).

Selskapet er kjernen i vår undervisning og våre utdanningsprosjekter, for å gjøre studentene operative, for å utvikle sitt nettverk og dermed akselerere integrasjonen i arbeidslivet.

Innsats, kompetanse, overlegen, dette er verdiene studentene vil dele ved å integrere våre grader og fellesskapet av IFU -kandidater.

Samarbeid

Partner medlem av Paris Ecole de Management Group (PEM Group), grunnlagt i 2015, ekspert på Bac + 3 - Bac + 5 - MBA -sertifiserte kurs og ligger i hjertet av forretningsområdet - La Défense i Paris

IFU Executive Education - 100% online EMBA og DBA

Vi tror at alle har rett til sofistikert utdannelse uten å måtte forlate landet sitt eller sette livet på vent. Vi er opptatt av å gjøre høyere utdanning tilgjengelig og tilgjengelig for alle ved å få mest mulig ut av det digitale miljøet og ressursene.

  • Statsgodkjent

Alle våre kurs er anerkjent av den franske staten (RNCP, eller National Registry of Professional Certification). Mulig tilgang til kurs sertifisert av prestisjetunge amerikanske universiteter

  • Globalt og aktivt nettverk

Du vil kunne utvide nettverket ditt ved å bli med i en forretningsklubb som åpner muligheter i forskjellige deler av verden

  • Personlig støtte

Våre professorer vil støtte deg gjennom studiene og utviklingen av din profesjonelle karriere

  • Eksklusivt undervisningsmateriell

Kurs av høy kvalitet på vår plattform for læringsopplevelse og ett års tilgang til et amerikansk universitetsmagasin og alt undervisningsmateriell

100% online + live webinarer

Videotimer tilgjengelig døgnet rundt + webinarer med kjente fagfolk innen ditt felt

Vanlige spørsmål om online læring

Er online kursene i tidssonen min?

Ja, våre kurs er 100% online. Du kan delta på timene dine når som helst og hvor som helst.

Når kan jeg begynne?

Vi har to inntak i året, en i september og en annen i januar.

Hvor lang tid tar det å oppgradere?

For Executive MBA tar det 12 måneder. Mens doktorgraden i bedriftsøkonomi (DBA) varer mellom 24 og 36 måneder, avhengig av fremdriften din.

PEM Group

International French University (IFU) er en internasjonal handelshøyskole tilknyttet Groupe Paris Ecole de Management (Groupe PEM). Gruppen ble grunnlagt i 2015 og har nå 6 universiteter som spesialiserer seg på forskjellige sektorer (sportsledelse, eiendomsforvaltning, turisme og hotellforvaltning, menneskelige ressurser og digital markedsføring) og har et gigantisk nettverk som består av 1000+ selskaper.

Steder

  • Puteaux

    Tour Atlantique 22ème étage 1 Place de la Pyramide, 92800, Puteaux

    Spørsmål