Keystone logo
Institute of Development Studies

Institute of Development Studies

Institute of Development Studies

Introduksjon

Institute of Development Studies (IDS) leverer forskning, læring og undervisning i verdensklasse som forvandler kunnskap, handling og ledelse som trengs for mer rettferdig og bærekraftig utvikling globalt.

Gjennom rettferdige og bærekraftige partnerskap samarbeider vi med regjeringer, filantropiske stiftelser, ikke-statlige organisasjoner, akademikere og sivilsamfunn for å transformere tilnærminger til progressiv sosial, politisk og økonomisk endring på måter som til slutt gjør en forskjell i folks liv.

Vi har bidratt til å fremme innovative nye partnerskap som har generert millioner av dollar i ekstra skatteinntekter i Afrika som kan reinvesteres i landenes nasjonale utvikling. Vi har jobbet for å tilby løsninger på miljøproblemer som bygger på lokal kunnskap og praksis. Vi har fremhevet rollen som lokalsamfunn har for å få slutt på dødelige epidemier som Ebola-viruset. Vi har næret hundrevis av eksepsjonelle utviklingsledere og mestre, inkludert politiske ledere, landambassadører og myndighetspersoner, sivilsamfunnsledere og gründere.

Vårt rykte for forskning og internasjonale perspektiver er uten sidestykke og gjenspeiles i prestasjonene våre i den siste QS World University Rankings hvor vi er rangert først i verden for utviklingsstudier, sammen med University of Sussex. Vi er også rangert som den fremste internasjonale tenketanken av Global Go To Think Tank Index Report.

Finn ut mer om vår visjon og strategi
Les mer om innvirkningene våre i vår årlige gjennomgang

Steder

  • Institute of Development Studies Library Road Brighton BN1 9RE UK, , Brighton

Spørsmål