Keystone logo
Institute of Development Studies

Institute of Development Studies

Institute of Development Studies

Introduksjon

Institute of Development Studies (IDS) leverer forskning, læring og undervisning i verdensklasse som forvandler kunnskap, handling og ledelse som trengs for mer rettferdig og bærekraftig utvikling globalt.

Gjennom rettferdige og bærekraftige partnerskap samarbeider vi med regjeringer, filantropiske stiftelser, ikke-statlige organisasjoner, akademikere og sivilsamfunn for å transformere tilnærminger til progressiv sosial, politisk og økonomisk endring på måter som til slutt gjør en forskjell i folks liv.

Vi har bidratt til å fremme innovative nye partnerskap som har generert millioner av dollar i ekstra skatteinntekter i Afrika som kan reinvesteres i landenes nasjonale utvikling. Vi har jobbet for å tilby løsninger på miljøproblemer som bygger på lokal kunnskap og praksis. Vi har fremhevet rollen som lokalsamfunn har for å få slutt på dødelige epidemier som Ebola-viruset. Vi har næret hundrevis av eksepsjonelle utviklingsledere og mestre, inkludert politiske ledere, landambassadører og myndighetspersoner, sivilsamfunnsledere og gründere.

Vårt rykte for forskning og internasjonale utsikter er uten sidestykke og gjenspeiles i våre prestasjoner i den siste QS World University Rankings, hvor vi har blitt rangert som første i verden for utviklingsstudier for syvende år på rad, sammen med University of Sussex .

Finn ut mer om vår visjon og strategi
Les mer om innvirkningene våre i vår årlige gjennomgang

200595_IDS_Building_Dec21_006.jpg

Studer med verdenslederne innen utviklingsstudier og realiser potensialet ditt til å transformere verden med vår PhD by Research.

Doktorgraden i utviklingsstudier ved forskning er IDS sin avanserte forskergrad. Den tildeles kandidater etter minimum tre års studier, basert på fullføring av original og betydelig forskning innen utviklingsstudier – som vurderes gjennom en skriftlig oppgave.

Steder

  • Brighton

    Institute of Development Studies Library Road Brighton BN1 9RE UK, , Brighton

Spørsmål