Keystone logo
Institut supérieur du commerce de Paris

Institut supérieur du commerce de Paris

Institut supérieur du commerce de Paris

Introduksjon

ISC Paris Group ble grunnlagt i 1963, og er en av Frankrikes få private, uavhengige høyere utdanningsgrupper – grunnlagt av forretnings- og utdanningsvisjonær Paul Icard. ISC Paris Group fokuserer på to "pedagogiske merker": ISC Paris Grande École er en av de 20 beste franske Grandes Écoles som tilhører Conférence des grandes écoles. ISC Paris har tre internasjonale akkrediteringer: AACSB, AMBA og EPAS. ISC Paris Global Programs er ledende innen utvikling av spesialiserte gradsprogrammer som krever tre til fem års universitetsstudier etter videregående (Bac+3 til Bac+5 i det franske systemet), og Executive Education-programmer.

Paul Icard var en multitalentfull og dynamisk personlighet - en personaldirektør, kunstner, student av abstrakt kunstpioner Francis Picabia, student i psykologi og forfatter av en bok om arbeidsplasspsykologi.

Icards ambisjon var å velge ut og lære opp neste generasjon bedriftsledere. Han så på selskapet som en levende organisme, åpen for omverdenen og i stand til å tilpasse seg enhver situasjon. For å hjelpe elevene til å vokse fra elever til smidige fagfolk som er i stand til refleksjon, handling og åpenhet, så Icard for seg en læreplan der studentene var viktigst entreprenører i alle situasjoner de møtte: i klasserommet, i foreninger, i studentbedrifter, i deres bedrifter, og i enhver situasjon de kunne tenke seg.

Icards visjon

I ISC Paris Group er vi forpliktet til å holde Paul Icards banebrytende inspirasjon i live. Vi streber etter å være den beste utdanningsgruppen for Action Learning og lederutdanning, med vekt på aktiv instruksjon, studentopplevelsen, innovasjon og multikulturalisme – alt til fordel for studentenes personlige og profesjonelle vekst.

Vårt oppdrag

I den stadig skiftende bedriftsverdenen kan vi oppsummere vårt oppdrag som følger:

Å gjøre det mulig for våre elever å avsløre sine talenter som tjener samfunnet og bedriftene for en bærekraftig fremtid i en internasjonal kontekst.

I denne sammenhengen har vårt oppdrag som mål å:

 • Oppmuntre studentene til å være ansvarlige for utdanningen sin, utvikle sine lederegenskaper og forberede dem til å møte verdensomspennende utfordringer.
 • Dyrk studentenes kritiske tenkningsferdigheter, for å hjelpe dem til å bli ansvarlige og etiske ledere; å utvikle sine beslutningsevner gjennom praktiske og profesjonelle erfaringer i et mangefasettert miljø.
 • Å bidra til ny kunnskap og innovasjon innen ledelse, ledelsespraksis og lederutdanning, til fordel for den akademiske verden og næringslivet.
 • For å støtte bedrifters opplærings- og ansettelsesbehov.
 • Å delta aktivt i diskusjoner som bidrar til å opprettholde, fremme og utvikle det franske høyere utdanningssystemet.

Opptak

Programmene som tilbys av ISC Paris Grande École er vidt åpne for internasjonale kandidater. Opptaksprosedyren organiseres gjennom en avstandskonkurranse. Denne prosedyren lar internasjonale kandidater delta i konkurransen uavhengig av opprinnelsesland. Flere hundre kandidater søker hvert år for å bli med i Master Grande École og Bachelor in Management.

Forkunnskaper og opptaksvilkår

Flere tilgangsveier lar deg bli med på Master Grande École og Bachelor in Management ved ISC Paris Grande École avhengig av studienivået ditt fra Baccalaureate-nivå til Bac+3-nivå eller tilsvarende.

Du må sende inn søknaden din på vår nettbaserte søknadsplattform og legge ved de forespurte støttedokumentene. Påmeldingsavgiftene for konkurransen er i prinsippet 50 euro for bachelorprogrammet og 85 euro for Grande École-programmet.

Konkurransen er basert på analysen av søknadsmappen din og et 30-minutters motiverende intervju via Skype

Dine akademiske ferdigheter, din personlighet og din motivasjon er de avgjørende kriteriene i utvelgelsesprosessen. Dine verdier, din følelse av engasjement, dine språkkunnskaper og ditt profesjonelle prosjekt er aspekter som vi vil diskutere med deg under disse diskusjonene for å validere egnetheten til profilen din med utdanningstilbudet til ISC Paris Grande Ecole. Dette vil også være en mulighet for deg til å stille alle dine spørsmål om programmet og skolen for å bekrefte ditt valg av retning. Vi vil være oppmerksomme på det.

Rangeringer

ISC Paris er blant forretnings- og ledelsen Grandes Écoles som steg i ulike uavhengige rangeringer i 2020.
Vår posisjon ble forbedret i fem franske og internasjonale rangeringer for 2019/2020.

ISC Paris – med en 50-årig historie og evnen til å tilpasse seg næringslivets forventninger til ansatte – er solid etablert som en av Frankrikes topp 20 beste handels- og ledelsesskoler.

Hva betyr disse rangeringene? De er en nyttig måte å skille mellom skoler på

Ved valg av skole bør elevenes utvalgskriterier utvilsomt inkludere denne typen rangeringer. Men det er også viktig å vurdere dine egne – svært personlige – forventninger når det gjelder skolens instruksjonstilnærming, støtte, nærhet til bedrifter, spesialiseringer, læringsmiljø og verdi for pengene. ISC Paris sitt rykte er spesielt sterkt på de to siste områdene.

Vi er en skole i menneskelig skala, hvor du kan bli kjent med andre studenter, danne forbindelser med professorer, og hvor vi virkelig støtter elevene våre i å identifisere karrieremålene deres.

ISC Paris har en av de beste "valuta for pengene"-forhold fordi vi gir studentene verktøyene til å vokse profesjonelt og finne jobber hos høyt rangerte selskaper. Vi er rangert som 13. på Financial Times "valuta for pengene"-listen, basert på forholdet mellom kostnadene ved utdanning og studentenes lønn tre år etter endt utdanning.

For å gi større tilgang til programmene våre, er vi også forpliktet til å tilby jobb-/studiemuligheter for de tradisjonelle sporene i alle våre programmer.

Rangeringene våre stiger, fordi programmene våre er solide og bærekraftige

ISC Paris' forbedrede rangeringer er et resultat av mange unike faktorer: Grande École-programmet vårt er akkreditert av internasjonale enheter (AACSB, AMBA og EPAS), vårt internasjonale rykte, styrken til våre relasjoner med bedrifter, og våre kandidaters karrieresuksess og avkastningen på deres utdanningsinvestering.

Studentuttalelser

Steder

 • Île-de-France

  Bd du Fort de Vaux, 22, 75017, Île-de-France

 • Orléans

  24 Rue Jeanne d'Arc, 45000, Orléans

Spørsmål