Keystone logo
Horizons University

Horizons University

Horizons University

Introduksjon

Horizons University leverer grader på høyt nivå fra bachelorer med doktorgrader.
Horizons University er registrert i:

  • Fransk utdanningsdepartement nr. 0756324S - UAI nr. 0451674A
  • Paris regionale kontrollavdeling for profesjonell opplæring (nummer 11752996775)

Og er medlem av:

  • ECBE – European Council for Business Education-akkreditering (http://www.ecbe.eu/)
  • ACBSP- Akkrediteringsrådet for handelshøyskoler og -programmer
  • ASIC- Akkrediteringstjeneste for internasjonale skoler, høyskoler og universiteter
  • EADL- European Association for Distance Learning

Om oss

Vår unike metodikk vil tillate deg å bygge de praktiske ferdighetene du trenger enten du kommer for å studere på campus eller følger vårt nettbaserte studieprogram!
Du kan tjene graden du trenger i ditt eget tempo med et høyt kvalifisert internasjonalt fakultet . Klasser i eget tempo og instruktørledede ved bruk av "hands-on" og banebrytende metodikk - programmene våre vil gi deg ferdighetene du trenger for å nå dine personlige og profesjonelle mål.

Vårt oppdrag er å gi den pedagogiske opplevelsen som passer våre studenters behov i alle deler av verden og bidra til deres personlige og profesjonelle oppfyllelse.
Vi tilbyr programmer som er fleksible i tid , som tar hensyn til personens erfaring og som er rimelige . Vi er spesialiserte på fjernundervisning, men vi tilbyr også programmer på campus.

Campusstudie

Våre on-campus-programmer lar deg samhandle med fakultetet og andre studenter i løpet av oppholdsperioder og fullføre arbeidet ditt på nettet. Det er en annen fleksibel løsning som helt sikkert vil forbedre ditt yrkesliv.

Online studie

Våre nettbaserte programmer lar deg jobbe i ditt eget tempo mens du beholder jobben og aktivitetene dine. Du kan ta en kvalitetsutdanning uten å forlate hjemmet. Dette alternativet er også rimeligere og tilgjengelig i alle land i verden der du bor.

Steder

  • Paris

    Horizons University, 5 rue Conté Paris , 75003, Paris

Spørsmål