Keystone logo
Huntsville Bible College Doktor i departementet
Huntsville Bible College

Doktor i departementet

Huntsville, USA

0 Semesters

Engelsk

Fulltid

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

På universitetsområdet

Stipend

Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine

Introduksjon

Huntsville Bible College Doctor of Ministry– Biblical Leadership er designet for å gi avansert forberedelse til feltet Bibelsk ledelse. Hensikten med programmet er å utvikle kompetente og effektive eksperter for å innta kritiske lederroller. Doktorgradsdoktoren i bibelsk ledelse grad letter utviklingen av kreative, innovative, trofaste og erfarne kristne ledere som strategisk vil takle endringene og utfordringene i dette 21. århundre mens de er trofaste mot Den store kommisjonen. Som tjenestegjør i forskjellige kapasiteter i både tradisjonelle og ikke-tradisjonelle omgivelser, vil kristne ledere være rustet til å bli enda mer effektive, effektive, produktive og relevante. De vil lansere nye departementer for å ta tak i det endrede nåværende kirkeklimaet og dagens samfunnskultur. Karrieremuligheter inkluderer pastor, assisterende pastor, kirkeadministrator, collegeinstruktør, collegeadministrator, nonprofitledere, organisasjonsledere.

Etter fullført grad vil eleven være rustet til å gjøre følgende:

Elevene vil gjennomgå og avgrense det teologiske grunnlaget for departement i sitt spesialiseringsområde.

Elevene vil bli i stand til å beskrive og evaluere ulike tilnærminger til bibelsk ledelse innen ideell og profitt, innen private og offentlige organisasjoner.

Elevene vil bli opplært til å bruke en passende forskningsmetodikk for å evaluere og forbedre sin praksis.

Elevene vil fullføre et prosjekt og avhandling, som gjenspeiler deres teologiske grunnlag for departementet og deres forståelse av sunne forskningsprinsipper mens de integrerer tverrfaglige forhold.

Elevene vil bli rustet til å disiple nye ledere, samt øke sin egen tjenesteeffektivitet.

Elevene vil integrere et bibelsk verdensbilde med ledelse, utdanning og samfunnsvitenskapelige prinsipper, slik at de får et godt avrundet grunnlag som trengs for å lede hvor som helst Gud kaller.

Doktoren i departementet i bibelsk ledelse ved Huntsville Bible College vil følge mønsteret fra andre akkrediterte institusjoner for høyere utdanningskullprogrammer. Doktorgradsstudenter vil bli tatt opp individuelt. Imidlertid vil studentene bli tatt opp i en gruppe (som en gruppe / et fellesskap av elever / klassekamerater) som sekvensielt begynner og fortsetter sammen gjennom studiet til eksamen. Som et resultat av dette dynamiske, interaktive og sekvensielle studiet, vil doktorgradsstudenter forbedre sin kunnskap og ferdighetsbase, dyrke livslange forhold, og tjene som en oppmuntring til hverandre gjennom student-kollegers relasjonsprosess. Hvis en student ikke består en kjerne eller et obligatorisk kurs, må studenten ta permisjon og deretter returnere det følgende årskurset som er knyttet til en annen elev-gruppe. Som et resultat av planlagte kurstilbud, vil en student ikke kunne akselerere kursene sine, som er designet for tidligere fullføring av doktorgradsstudiet.

Om skolen

Spørsmål

Lignende kurs

  • Doctor of Ministry (Online)
    • Orlando, USA
  • Doktor i kristent lederskap (online)
    • Orlando, USA
  • Doctor of Ministry in Prophetic (Online)
    • Orlando, USA