Keystone logo
Grenoble Ecole de Management Doktorgrad i Bedriftsøkonomi (DBA)
Grenoble Ecole de Management

Doktorgrad i Bedriftsøkonomi (DBA)

3 Years

Engelsk

Deltid

27 Aug 2024

Nov 2024

EUR 50 000 / per course

Blandet, Fjernundervisning

Introduksjon

DBA-programmet fra Grenoble Ecole de Management ble grunnlagt i 1993 og er det mest erfarne DBA-programmet i Europa. Det gir seniorledere, uavhengige konsulenter og akademikere muligheten til å utnytte karrieren og/eller foreta en overgang til akademia. Programmet er for de som ønsker å knytte bedriftserfaring til streng og relevant forskning. Den forbinder næringslivet og forskningsmiljøene for å gjennomføre endringer og fremme fremgang gjennom originalt og publiserbart forskningsarbeid.

Vår DBA-tilnærming fører til intellektuelle bidrag, som demonstrert av våre studenter og nyutdannedes fremragende publikasjonsposter. Som en trippel-akkreditert handelshøyskole (AACSB, AMBA og EQUIS), har Grenoble Ecole de Management designet et program som passer ledernes behov med de høyeste kvalitetsstandardene: vi ser på DBA-programmet som en ekte forskningsbasert grad.

Globale kohortalternativer: Frankrike & USA

Programmet inkluderer to eller tre forskningsseminarer på campus (avhengig av valg av sted), live online workshops & Seminarer, kvalifiserende leveranser og milepæler, og en avsluttende avhandling. Bli med i en av våre strategiske internasjonale kohorter mens du følger programmet fra hvor som helst i verden:

  • DBA Frankrike: Paris - Grenoble - Online
  • DBA USA: Los Angeles - Paris - Grenoble - Online

Spesialisering i år 3

I løpet av år 3 av DBA-programmet deltar kandidater i et fordypningsspor. Spesialiseringene er ikke pålagt å være på linje med studentens eget forskningstema, men er snarere en mulighet til å få ytterligere forskningserfaring ved å produsere og presentere arbeid på akademisk nivå og lære om banebrytende forskning. Spor inkluderer:

  • Spesialisering i bærekraft
  • Spesialisering i ledelse av teknologi og innovasjon
  • Spesialisering i å lede og lede mennesker

Opptak

Læreplan

Programresultat

Stipend og finansiering

Program undervisningsavgift

Ideelle studenter

Karrieremuligheter

Fasiliteter

Studentuttalelser

Akkrediteringer

Hvorfor studere ved Grenoble Ecole de Management</p>

Om skolen

Spørsmål