Keystone logo
Gran Sasso Science Institute GSSI Ph.D. i astropartikkelfysikk
Gran Sasso Science Institute GSSI

Ph.D. i astropartikkelfysikk

L'Aquila, Italia

4 Years

Engelsk

Fulltid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

På universitetsområdet

* årlig stipendbeløp

Stipend

Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine

Introduksjon

178258_178050_foto.jpeg

- 8 stipender;

- 1 stipend samfinansiert av GSSI og INAF-OAAB for følgende forskningsprosjekt: "Tette stjernepopulasjoner og kompakte objektsammenslåinger fra de store bakke- og rombaserte observatoriene". Den valgte kandidaten vil jobbe med det finansierte forskningsprosjektet under veiledning av to rådgivere: Dr. Michele Cantiello (ekstern), Prof. Marica Branchesi (intern).

Forskningen og Ph.D. i fysikk ved GSSI er fokusert på astropartikkelfysikk. Astropartikkelfysikk er et tverrfaglig og ungt forskningsfelt, vokst i skjæringspunktet mellom partikkelfysikk, kjernefysikk, astrofysikk og kosmologi. Den tar for seg noen av de mest presserende og grunnleggende spørsmålene i vitenskapen i dag: opprinnelsen og utviklingen av universet vårt, naturen til mørk materie og mørk energi, studiet av nøytrinoer og av materiens endelige bestanddeler, søket etter gravitasjonsbølger, undersøkelsen og forklaringen av de kosmiske strålene.

Innenfor Ph.D. Program i astropartikkelfysikk, det er mulig å søke både om INAF-OAAB Project og for GSSI-stipend, ved å sende inn to forskjellige søknader.

178259_6e533fcb571c4564b82367dcd553b2c9-0001.jpg

Om skolen

Spørsmål

Lignende kurs

  • PhD in Physics, Astrophysics and Applied Physics
    • Milan, Italia
    • Online Italy
  • PhD i astrofysiske vitenskap og teknologi
    • Rochester, USA