Keystone logo
© Domus Academy
Gran Sasso Science Institute GSSI

Gran Sasso Science Institute GSSI

Gran Sasso Science Institute GSSI

Introduksjon

GSSI – Gran Sasso Science Institute er en internasjonal Ph.D. skole og et senter for forskning og høyere utdanning innen områdene fysikk, matematikk, informatikk og samfunnsvitenskap. Det ble grunnlagt i 2012 i L'Aquila (Italia) som et senter for avanserte studier ved INFN – Nasjonalt institutt for kjernefysikk og deretter etablert i mars 2016 som en skole for avanserte studier som gir etterutdanning. Gjennom daglig samarbeid og interaksjon har forskere og studenter muligheten til å bygge god kunnskap om forskningsmetodene og eksperimentere med forurensning av interesser, innovative tilnærminger og flerkulturell utveksling i alle GSSI-aktiviteter. Når vi adresserer kompleksiteten i dagens verden, er vi forpliktet til å fjerne alle barrierer mellom GSSI-områdene for studie og forskning, der tverrfaglighet og kryssbefruktning ligger til grunn for alt vi gjør. Blant våre mål er formidling av vitenskapelige resultater mot samfunnet og fremme av kulturelle arrangementer for allmennheten, innbyggerne og skolene.

GSSI - Gran Sasso Science Institute tilbyr 36 Ph.D. stipend for studieåret 2022/23 og inviterer til søknad om stipend for ph.d. Programmer i “Astroparticle Physics” (9), “Matematics in Natural, Social and Life Sciences” (9), “Computer Science” (9), “Regional Science & Economic Geography”(9).

Det offisielle språket for alle Ph.D. kurs er engelsk .

Stipendene tildeles for 4 år og deres årlige beløp er € 16.159,91 brutto. Alle Ph.D. studenter har gratis overnatting på GSSI-fasilitetene og bruk av kantina.

Campus funksjoner

    Steder

    • L'Aquila

      Viale Francesco Crispi,7, 67100, L'Aquila

      Spørsmål