Keystone logo
Georgia Southern University, Department of Logistics & Supply Chain Management

Georgia Southern University, Department of Logistics & Supply Chain Management

Georgia Southern University, Department of Logistics & Supply Chain Management

Introduksjon

Vi tilbyr bachelor i Bedriftsøkonomi (BBA) grader hovedfag i logistikk og intermodal transport, samt en stor i ledelse med vekt på operasjonell ledelse. Våre studieprogrammer gir studentene problemløsningskunnskaper og forsyningskjedekunnskaper som trengs for å lede og lede moderne organisasjoner. Vi tilbyr også grunnleggende kurs for å utvikle kritiske tenkning ferdigheter i studenter av virksomheten ved å undervise i øverste nivå kjerneklasser i bedriftsstatistikk, optimalisering og drift ledelse til alle BBA majors.

Graduate kurs levert av avdelingen tjene våre MBA programmer og PhD-programmet i Logistikk og Supply Chain Management.

Ledelseutvikling er en del av vår kultur. Vårt nyskapende læreplan inkorporerer forretningsgrunnlag og dagens trender i dagens forretningsmiljø. Du vil lære av fakultetet kjent for deres publiserte forskning og styrken av deres lærerferdigheter. Våre fakultet medlemmer virkelig bryr seg om din suksess som student og vil jobbe hardt for å forberede deg på fremtidig suksess i dagens svært konkurransedyktige globale miljø.

Hva er logistikk og intermodal transport (LIT)?

Logistikk innebærer å sikre tilgjengeligheten av riktig produkt, i riktig mengde og riktig stand, på rett sted, til rett tid, til rett kunde, til riktig pris. Intermodal transport kombinerer kostnadene og / eller tjenestene fordelene ved mer enn en transportmodus i en effektiv, sømløs produktbevegelse.

Hva er Operations Management (OM)?

Bedrifter skaper verdi ved å produsere produkter og tilby tjenester som oppfyller eller overgår kundens forventninger. Operations Management håndterer prosessene som et selskap bruker sine ressurser til å skape de produktene og tjenestene på, som maksimerer verdien.

Hvorfor College of Business ved Georgia Southern University?

 • Internasjonal akkreditering fra AACSB

Bare institusjoner med påvist spor av faglig fortreffelighet er i stand til å skaffe seg dette viktige godkjenningsstemplet, slik at du kan regne med å få en høyopplæringsopplæring.

 • Et omsorgsmiljø

Georgia Southern gir et student-sentrert miljø ledet av administratorer og fakultet og ansatte som virkelig bryr seg om din suksess.

 • Samspill med fakultet og bedriftsledere

Våre klasser er undervist av kvalifiserte professorer, ikke studenter, og klassestørrelser er ofte små. Regionale og nasjonale høyttalere kommer regelmessig til campus for å delta i våre årlige Executive-in-Residence og Regnskapsdagsprogrammer.

 • Førsteklasses fasiliteter og datalaboratorier

Institutt for logistikk og Supply Chain Management er plassert i College of Business Building, som har state-of-the-art multi-media klasserom og fire datamaskiner med den nyeste teknologien.

 • Internship muligheter

Praktikplasser hjelper deg med å integrere akademisk kunnskap med praktiske applikasjoner. Eksponering for logistikkpraksis og forretningsmiljøer kan også hjelpe deg med å bestemme hvilken karrierevei som er riktig for deg og hjelpe å hoppe starte karrieren din før du går inn i arbeidsstyrken permanent. Logistikkstudenter har nylig blitt tilbudt praktik ved å klikke her.

 • Stipendier og finansiell støtte

Hvert år tildeles logistikkstipendier til studenter på grunnlag av klasserom, faglig potensial og økonomisk behov. Finansiell støtte til stipendprogrammet er levert av Georgia Ports Authority, Transport Club of Atlanta, Atlanta Maritime Association, Propeller Club of Savannah, Savannah Maritime Association, Georgia Foreign Trade Conference og blant annet Savannah Traffic Club.

 • Off-Campus Learning

Studentfelturer er en unik funksjon i LIT-programmet. Nyere turer har inkludert besøk til Georgia Ports Authority, Wal-Mart Distribution Center, og The Home Depot Distribution Center. LIT-programmet drar også fordel av forholdet til en rekke bransjeorganisasjoner. Hvert år velges studentene for å delta på nasjonale og regionale konferanser og møter.

Steder

 • Statesboro

  P.O. Box 8036 Statesboro, 30460, Statesboro

  Spørsmål