Internasjonal PhD i matteknikk og bioteknologi
Bolzano, Italia
VARIGHET
3 Years
SPRÅK
Engelsk
TEMPO
Fulltid
SØKNADSFRIST
Frist for å be om søknad
TIDLIGSTE STARTDATO
Oct 2025
STUDIEAVGIFT
EUR 180 / per year *
STUDIEFORMAT
På universitetsområdet
* skolepenger: € 163,50 per år
Introduksjon
Formålet med denne internasjonale ph.d. Programmet er å trene en ny generasjon globalt anerkjente forskere til å anvende tilnærminger av ingeniørvitenskap og bioteknologi til matprosessering ved å gi dem mulighet til å overføre og utveksle kunnskap med nasjonale og internasjonale forskningssentre og næringer.
Kursbeskrivelse
Det treårige programmet fokuserer hovedsakelig på forskning som angår primær matproduksjon, oppsett og styring, samt validering av matprosesser, og anvendelse av omics-teknikker for å kondisjonere og karakterisere matforedling og matprodukter, med særlig vekt på gjæret mat. Hovedtrekkene i Ph.D. er en tverrfaglig vitenskapelig tilnærming og deltakelse av internasjonalt anerkjente forskere i den vitenskapelige komiteen.
Hvis du har utmerket deg i høyere utdanning, vil denne Ph.D. vil gjøre det mulig for deg å fortsette din karriere i akademia i et stimulerende, flerspråklig miljø med medforskere fra en lang rekke kulturelle og språklige bakgrunner. I løpet av kurset får du kompetansen som kreves for å gjennomføre innovative og metodologisk strenge og avanserte forskningsprosjekter. For dette formålet vil du bli bedt om å designe et originalt forskningsprosjekt under veiledning av en italiensk og / eller utenlandsk foreleser, tilbringe minst seks måneder ved et kjent utenlandsk forskningssenter og samtidig utvikle evnen til å arbeide begge uavhengige og i et team.
Denne internasjonale doktorgraden åpner for flere karrieremuligheter . Når du har fått doktorgraden din, vil du kunne fortsette forskningsaktivitetene i akademia, i offentlige eller private forskningssentre, i ledende matindustrier, eller som virksomhetskonsulent innenfor de spesifikke forskningsområdene i programmet.
Et øyeblikk
- Varighet på kurset: 3 år
- Kursene vil bli gjennomført på engelsk
- Steder tilgjengelig: 10 med stipend 2 uten stipend
- Campus: Bozen-Bolzano
- Undervisningsavgift: € 163,50 per år
Struktur av kurset
Doktorgraden dekker forskningsområdene innen matprosessering som et av fakultetets fokus. Ingeniørvitenskap og bioteknologi er den høye gjennomstrømningstilnærmingen til matprosesseringsvitenskap. Når du blir akseptert i programmet etter en offentlig utvelgelsesprosedyre, vil du bli bedt om å designe et forskningsprosjekt og skrive et prospekt med din veileder, inkludert formålet med prosjektet og trinnene som er nødvendige for å implementere det. Noen ganger vil du bli bedt om å oppdatere trinnene med tanke på utviklingen av arbeidet ditt og den siste utviklingen innen forskningsfeltet ditt.
Oppholdet ditt i minst seks måneder på et utenlandsk forskningssenter er obligatorisk, og du vil bli pålagt å publisere eller sende inn for publisering av minst tre artikler i internasjonale fagfellevurderte tidsskrifter . I løpet av det treårige programmet vil du også bli pålagt regelmessig å delta på kurs og seminarer som er spesielt designet for Ph.D. studenter.
Stage of the Ph.D.
Ph.D. Programmet består av fem trinn, som slutter etter henholdsvis 2, 6, 12, 24 og 36 måneder.
- I løpet av fase 1 vil du definere din forskningsplan, og også utarbeide et utkast til prospektet.
- I løpet av fase 2 vil du definere ditt forskningsprosjekt mer detaljert basert på relevant litteratur.
- I løpet av trinn 3 begynner du arbeidet ditt i laboratoriet og bruker tilnærmingen som er definert for prosjektet ditt.
- I løpet av fase 4 vil du fortsette din forskning, du planlegger ditt opphold i utlandet, og du vil bli forventet å forberede manuskripter for publisering i peer-reviewed journals.
- I siste etappe - fase 5 - vil du fullføre ditt forskningsprosjekt, publisering av manuskripter og avhandling.
Feltarbeid i utlandet
I løpet av de tre årene av Ph.D. program, vil du bli pålagt å forplikte deg til forskningsprosjektet på heltid. Ditt opphold på et kjent utenlandsk forskningsenter i minst 6 måneder er obligatorisk. Dette vil være en mulighet til å diversifisere studieopplevelsen din, ved å utføre forskning i sterkt stimulerende og konkurransedyktige sammenhenger, utveksle ideer med andre forskere, og dermed samarbeide med internasjonale kolleger.
applikasjon
For å bli tatt opp til doktorgraden. program, må du ha tidligere oppnådd 300 studiepoeng (dvs. bachelor og master) og ha relevant faglig trening, relevant kulturell bakgrunn eller relevant yrkeserfaring relatert til fokus for ph.d. program. Du må bekrefte din engelskferdighet på B2-nivå og anses kvalifisert under den offentlige utvelgelsesprosedyren.
Opptak
Læreplan
Ph.D. dekker forskningsområdene Food Processing som et av fakultets fokus. Ingeniør- og bioteknologi er tilnærmingene med høy gjennomstrømming til matforedlingsvitenskap. Ved aksept i programmet etter en offentlig utvelgelsesprosedyre, vil du bli bedt om å designe et forskningsprosjekt og skrive et prospekt med veilederen din, inkludert formålet med prosjektet og trinnene som er nødvendige for å implementere det. Noen ganger vil du bli bedt om å oppdatere trinnene med tanke på progresjonen i arbeidet ditt og den siste utviklingen innen forskningsfeltet ditt.
Oppholdet ditt i minst seks måneder på et utenlandsk forskningssenter er obligatorisk, og du vil bli pålagt å publisere eller sende inn for publisering av minst tre artikler i internasjonale fagfellevurderte tidsskrifter . I løpet av det treårige programmet vil du også bli pålagt regelmessig å delta på kurs og seminarer som er spesielt designet for Ph.D. studenter.
Stage of the Ph.D.
Ph.D. Programmet består av fem trinn, som slutter etter henholdsvis 2, 6, 12, 24 og 36 måneder.
- I løpet av trinn 1 vil du definere forskningsplanen din, også utarbeide et utkast til prospektet.
- I løpet av fase 2 vil du definere ditt forskningsprosjekt mer detaljert basert på relevant litteratur.
- I løpet av trinn 3 vil du starte arbeidet ditt i laboratoriet ved å bruke tilnærmingen som er definert for prosjektet ditt.
- I løpet av fase 4 vil du fortsette din forskning, du planlegger ditt opphold i utlandet, og du vil bli forventet å forberede manuskripter for publisering i peer-reviewed journals.
- I siste etappe - fase 5 - vil du fullføre ditt forskningsprosjekt, publisering av manuskripter og avhandling.
Semester 1
Teori om vitenskapelig metode
Semester 1
Kjemometriske tilnærminger for å studere de kjemiske og sensoriske markørene for matforedling
Semester 1
Materialer og sensorer for matteknikk og bioteknologi
Semester 1
Mat-menneskeaksen: tarmmikrobiomet
Semester 2
Meta-omics-tilnærminger for å studere matgjæringene
Semester 1-2
Valgfrie aktiviteter for 3. år
Semester 1-2
Sisteårsseminar 2. år - opptak til 3. år
Semester 1-2
Valgfrie aktiviteter 2. år
Semester 1-2
Forskningsaktiviteter 3. år - opptak til avsluttende eksamen
Semester 1-2
Valgfrie aktiviteter 1. år
Semester 1-2
State-of-the-art seminar
Semester 1-2
Sisteårsseminar 1. år - opptak til 2. år
Semester 1-2
Avsluttende eksamen
Galleri
Karrieremuligheter
I løpet av de tre årene av PhD-programmet, vil du bli pålagt å forplikte deg til forskningsprosjektet ditt på heltid. Ditt opphold på et anerkjent utenlandsk forskningssenter i minst 3 måneder er obligatorisk. Dette vil være en mulighet til å diversifisere studieerfaringen din, ved å drive forskning i svært stimulerende og konkurransedyktige sammenhenger, utveksle ideer med andre forskere, og dermed nettverksbygging med internasjonale kolleger.
Program undervisningsavgift
English Language Requirements
Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.