Keystone logo
Free University of Bozen-Bolzano

Free University of Bozen-Bolzano

Free University of Bozen-Bolzano

Introduksjon

Det Free University of Bozen-Bolzano ble grunnlagt i 1997. Vårt universitet har et sterkt internasjonalt perspektiv, som bekreftet av sine flerspråklige kurs (tysk, italiensk, engelsk og latinsk) og det høye antallet studenter og lærere fra utlandet.

Universitetet har fem fakulteter, og en høy andel av forelesere (35%) og studenter (17%) kommer fra utlandet og de studerer, underviser og forsker innen økonomi, naturfag, ingeniørfag, samfunnsvitenskap, utdanning og design . Vi har 4.100 studenter registrert på mer enn 30 bachelor og høyere grad kurs .

I nasjonale rangeringer, når våre universitet toppposisjoner hvert år. I 2018 har det italienske forskingssenteret for samfunnsfag Censis for fjerde år på rad rangert vårt universitet som nummer ett blant mindre private universiteter (mindre enn 5000 studenter). Vi står også høyt på internasjonale rangeringer, spesielt under kategoriene 'internasjonalisering', 'studenttilfredshet' og 'praksisorientert'.

De lærte modulene som tilbys og våre forskningsprosjekter er knyttet til internasjonale og interregionale nettverk. For eksempel, i Euregio-prosjektet, samarbeider vi med universitetene i Innsbruck og Trento, og vi er forpliktet til å nå toppkvalitetskrav.

Statistikk

Universitetet har fem fakulteter, og en høy prosentandel av forelesere (35%) og studenter (17%) kommer fra utlandet og de studerer, underviser og forsker innen fagområdene økonomi, naturvitenskap, ingeniørfag, samfunnsvitenskap, utdanning og design . Vi har 4100 studenter registrert på mer enn 30 lavere og høyere gradskurs.

  Rangeringer

  I nasjonale rangeringer når universitetet vårt toppplasseringer hvert år. I 2023, for syvende år på rad, har det italienske forskningssenteret for samfunnsstudier Censis rangert universitetet vårt som nummer én blant mindre private universiteter (mindre enn 5000 studenter). Vi rangerer høyt i I nasjonale rangeringer når universitetet vårt topplasseringer hvert år. I 2023, for syvende år på rad, har det italienske forskningssenteret for samfunnsstudier Censis rangert universitetet vårt som nummer én blant mindre private universiteter (mindre enn 5000 studenter). Vi rangerer høyt i internasjonale rangeringer også, spesielt under kategoriene 'internasjonalisering', 'studenttilfredshet og 'praksisorientert'. også, spesielt under kategoriene 'internasjonalisering', 'studenttilfredshet' og 'praksisorientert.

  Opptakskrav til programmet

  Vis ditt engasjement og din vilje til å lykkes på handelshøyskolen ved å ta GMAT-eksamenen – den mest brukte eksamenen for opptak som måler dine kritiske tenkning og resonneringsevner.

  Last ned GMAT-miniquizen for å få en smak av spørsmålene du finner i eksamen.

  Steder

  • Bolzano

   Free University of Bozen-Bolzano Universitätsplatz 1 Piazza Università 1, 39100, Bolzano

  • Bruneck

   Piazzetta dell'Università,1, 39031, Bruneck

   • Brixen

    Via Santa Croce,7, 39042, Brixen

    Spørsmål