Keystone logo
Florida State University - Department of Family and Child Sciences

Florida State University - Department of Family and Child Sciences

Florida State University - Department of Family and Child Sciences

Introduksjon

Høgskolen for humanfag adresserer globale utfordringer og muligheter knyttet til fysiske, atferdsmessige og økonomiske faktorer som påvirker helse og utvikling av enkeltpersoner, familier og samfunn.

Vår visjon er å lede høgskolen nasjonalt gjennom innovative akademiske og forskningsprogrammer som forbereder 21st århundre fagfolk.

Avdeling for familie og barnefag

  • Programmer legger vekt på helse og utvikling av barn og familier gjennom utdanning, forskning og service til samfunnet.
  • Faglige muligheter på dette feltet har økt på grunn av nye muligheter som har oppstått som følge av det nasjonale fokuset på velferd for familier og barn.
  • Doktorgradsprogrammet i ekteskap og familieterapi er akkreditert av Kommisjonen om akkreditering for ekteskap og familieterapiutdanning.
  • Studentene kan fullføre krav til å bli en Certified Family Life Educator, sponset av National Council on Family Relations (NFCR).

Familie- og barnefag er mer enn å jobbe med mennesker - vi streber etter å gjøre en forskjell i deres liv. Vi tilbyr studieprogrammer for både studenter og studenter som tar opp behovene til barn, ungdom, voksne og familier over hele levetiden, med spesiell oppmerksomhet til de i kompliserte familier.

R1 Research University

FSU er en av bare 115 institusjoner klassifisert som et "R1 forskningsuniversitet ... (Høyeste forskningsaktivitet)" i Carnegie klassifisering av høyere utdanningsinstitusjoner.

Samarbeid

Et tverrfaglig forskningsmiljø gir delt læring mellom disipliner, fakultet og kohorter. Denne entreprenørånden i en enkelt avdeling inspirerer nysgjerrighet og optimaliserer ytelsen.

Fakultetinteresser

En anerkjent liste over fakultet gir studentene mulighet til å studere emner med profesjonelle forskere som deler sin interesse.

Centers

Familieinstituttet

Florida State University Family Institute genererer ny informasjon, trener fagfolk, og informerer politimenn om familier i Florida, regionen og nasjonen.

Senter for bedre helse

Fokuser på å utvikle og teste modell høyere utdanning og samfunnsbaserte programmer for å løse helseproblemer i underbevarte befolkninger.

Senter for par

MFT doktorgradsstudenter er utdannet i systemisk eller relasjonsbehandling. Gjennom hele livet eksisterer vi i en rekke forhold som direkte og indirekte påvirker vårt velvære.

Steder

  • Tallahassee

    W College Ave,600, 32306, Tallahassee

    Spørsmål