Keystone logo
FGV EBAPE - Brazilian School of Public and Business Administration MSc og PhD i administrasjon
FGV EBAPE - Brazilian School of Public and Business Administration

MSc og PhD i administrasjon

Rio de Janeiro, Brasil

21 Months

Engelsk

Fulltid

21 Jul 2024

14 Jan 2025

BRL 120 / per course *

Blandet

* Alle godkjente søkere til MSc & PhD i administrasjon er fritatt for skolepenger og får et stipend, basert på eksklusiv dedikasjon til programmet og akademiske prestasjoner.

Introduksjon

Academic Graduate Studies in Administration Program ved FGV EBAPE består av MSc og Ph.D. i administrasjon. Disse kursene er nært knyttet og deler de samme verdiene og prinsippene.

Hovedformålet med MSc-programmet er å forberede studentene til doktorgrad (ved FGV EBAPE eller en annen anerkjent institusjon i Brasil eller andre steder i verden) eller for arbeidsmarkedet.

Hovedformålet med Ph.D. Programmet er å forberede studentene på akademiske karrierer som forskningsprofessorer ved universiteter eller andre akademiske institusjoner i Brasil eller i utlandet.

MSc og Ph.D. programmene tilbyr metodisk og konseptuell opplæring tilsvarende de som tilbys av deres internasjonale jevnaldrende, samt kunnskap og tilgang skreddersydd til de mange forskjellige kontekstene av virkeligheten i Brasil. Det legges sterk vekt på generering og formidling av forskning av høy kvalitet gjennom publiserte artikler i ledende tidsskrifter innen administrasjon og relaterte områder.

Profil, varighet og forpliktelse

Programmet er stolt av å ta i bruk en tverrfaglig tilnærming, og ønsker studenter med bachelor- eller mastergrader i administrasjon eller relaterte områder som økonomi, ingeniørfag, informatikk, psykologi, nevrovitenskap, statsvitenskap, sosiologi, regnskap, statistikk og anvendt matematikk, blant andre velkommen. . Det akademiske MSc-programmet er 21 måneder langt og Ph.D. programmet er 48 måneder langt.

Begge programmene er på heltid (mandag til fredag fra kl. 9.00 til 17.00, med sporadiske undervisning på lørdag, fra kl. 9.00 til 12.00, om nødvendig). Studentene forventes å tilbringe tid på skolen hver dag gjennom hele programmets varighet, delta i klasseromsaktiviteter, forskningsprosjekter, seminarer og diskusjoner, som former og styrker den akademiske kulturen i programmet. MSc og Ph.D. Studentene har et eksklusivt arbeidsmiljø.

Alle studenter får fritak for skolepenger. Imidlertid vil studenter med en heltidsforpliktelse til programmet, uten ansettelse, få et stipend. Studentenes faglige prestasjoner og overholdelse av reglene og fristene, som bestemt av programforskriften, er grunnleggende for at studentene skal forbli i programmet. Disse aspektene vil også bli tatt i betraktning ved fornyelse av stipend.

Språk

MSc og Ph.D. programmene undervises på engelsk. Følgelig må studentene kunne lese, skrive, forstå og snakke engelsk. MSc-avhandlingen skal også skrives på engelsk, samt konseptoppgaven, Ph.D. avhandlingsforslag, og sluttdokumentet med mindre annet er avtalt mellom rådgivere og studenter.

232460_logos3.jpg

Opptak

Læreplan

Om skolen

Spørsmål