Keystone logo
© TESS
École de Management Appliqué (EMA)

École de Management Appliqué (EMA)

École de Management Appliqué (EMA)

Introduksjon

École de Management Appliqué (EMA) nettverket er sammensatt av personer som har oppnådd gradene sine fra ulike programmer ved EMA og har blitt dyktige fagfolk på ulike felt. De danner et solid fellesskap av mennesker som deler samme utdanningsbakgrunn, erfaringer og ambisjoner. Dette nettverket gir en plattform for skolealumner til å koble sammen, dele sin kunnskap, utveksle ideer og samarbeide om ulike prosjekter.

For alumni gir dette nettverket muligheten til å holde kontakten med tidligere klassekamerater og andre fagpersoner som deler lignende interesser, utvide sine profesjonelle og personlige nettverk og holde seg informert om de siste bransjetrendene og mulighetene. Dette kan føre til verdifulle profesjonelle forbindelser, vennskap og støtte, selv etter endt utdanning fra EMA.

For nåværende studenter tilbyr alumninettverket tilgang til et vell av kunnskap, ressurser og muligheter. Gjennom nettverket kan studentene komme i kontakt med alumner som jobber innen interessefelt, samle informasjon om arbeidsmarkedet og få råd og veiledning for deres faglige utvikling. Alumni kan også tilby praksisplasser og skyggemuligheter, noe som kan hjelpe EMA-studenter med å få verdifull arbeidserfaring og etablere kontakter i bransjen.

Totalt sett er det omfattende alumninettverket til universitetet vårt en verdifull ressurs som kan hjelpe alumner og nåværende studenter med å nå sine personlige og profesjonelle mål. På bare to tiår har det globale EMA-alumninettverket gjort det mulig for skolen å gå fra en liten institusjon til et kraftsenter innen global utdanning, med et solid rykte for akademisk fortreffelighet.

School of Applied Management (EMA) ble grunnlagt i 2004, og er en privat institusjon for høyere utdanning som ligger i Paris, og tilbyr tverrfaglige studieprogrammer i Applied Management fra BAC +1 til BAC +8 nivåer.

2023: GEDU Global Education

School of Applied Management slutter seg til GEDU Global Education-gruppen, og dens fellesskap på 40 000 studenter i 12 land rundt om i verden, som en del av den internasjonale ekspansjonen.

2023: Internasjonalt studentidentitetskort

School of Applied Management begynner et samarbeid med International Student Identity Card (ISIC), en organisasjon støttet av UNESCO siden 1968, for å tilby en bedre studentopplevelse til alle studentene rundt om i verden.

2022: Qualiopi-sertifisering

School of Applied Management oppnår Qualiopi-sertifisering som bekrefter spørsmålet om prosessen implementert av etablissementet for sine opplæringstiltak (OF - L.36313-1 - 1°).

Merkevaren "Qualiopi" vitner om kvaliteten på den implementerte prosessen som bidrar til utvikling av ferdigheter og gir større klarhet i opplæringen som tilbys bedrifter og brukere, inkludert internasjonalt.

2008: Anerkjennelse som privat institusjon for høyere utdanning

School of Applied Management er anerkjent som et privat høyere utdanningsinstitusjon.

2006: Kampanje nr. 1

Studentene i den første '06-klassen ved School of Applied Management mottok sitt masterdiplom (BAC +5).

2004: Stiftelsen av skolen

School of Applied Management (EMA) ble grunnlagt under navnet International Private School of Comparative Law and Economics (EIPDCE).

Steder

  • Île-de-France

    Rue Didot, 98, 75014, Île-de-France

Spørsmål