Keystone logo
© TESS
École de Management Appliqué (EMA)

École de Management Appliqué (EMA)

École de Management Appliqué (EMA)

Introduksjon

École de Management Appliqué (EMA) nettverket er sammensatt av personer som har oppnådd gradene sine fra ulike programmer ved EMA og har blitt dyktige fagfolk på ulike felt. De danner et solid fellesskap av mennesker som deler samme utdanningsbakgrunn, erfaringer og ambisjoner. Dette nettverket gir en plattform for skolealumner til å koble sammen, dele sin kunnskap, utveksle ideer og samarbeide om ulike prosjekter.

For alumni gir dette nettverket muligheten til å holde kontakten med tidligere klassekamerater og andre fagpersoner som deler lignende interesser, utvide sine profesjonelle og personlige nettverk og holde seg informert om de siste bransjetrendene og mulighetene. Dette kan føre til verdifulle profesjonelle forbindelser, vennskap og støtte, selv etter endt utdanning fra EMA.

For nåværende studenter tilbyr alumninettverket tilgang til et vell av kunnskap, ressurser og muligheter. Gjennom nettverket kan studentene komme i kontakt med alumner som jobber innen interessefelt, samle informasjon om arbeidsmarkedet og få råd og veiledning for deres faglige utvikling. Alumni kan også tilby praksisplasser og skyggemuligheter, noe som kan hjelpe EMA-studenter med å få verdifull arbeidserfaring og etablere kontakter i bransjen.

Totalt sett er det omfattende alumninettverket til universitetet vårt en verdifull ressurs som kan hjelpe alumner og nåværende studenter med å nå sine personlige og profesjonelle mål. På bare to tiår har det globale EMA-alumninettverket gjort det mulig for skolen å gå fra en liten institusjon til et kraftsenter innen global utdanning, med et solid rykte for akademisk fortreffelighet.

School of Applied Management (EMA) ble grunnlagt i 2004, og er en privat institusjon for høyere utdanning som ligger i Paris, og tilbyr tverrfaglige studieprogrammer i Applied Management fra BAC +1 til BAC +8 nivåer.

2023: GEDU Global Education

School of Applied Management slutter seg til GEDU Global Education-gruppen, og dens fellesskap på 40 000 studenter i 12 land rundt om i verden, som en del av den internasjonale ekspansjonen.

2023: Internasjonalt studentidentitetskort

School of Applied Management begynner et samarbeid med International Student Identity Card (ISIC), en organisasjon støttet av UNESCO siden 1968, for å tilby en bedre studentopplevelse til alle studentene rundt om i verden.

2022: Qualiopi-sertifisering

School of Applied Management oppnår Qualiopi-sertifisering som bekrefter spørsmålet om prosessen implementert av etablissementet for sine opplæringstiltak (OF - L.36313-1 - 1°).

Merkevaren "Qualiopi" vitner om kvaliteten på den implementerte prosessen som bidrar til utvikling av ferdigheter og gir større klarhet i opplæringen som tilbys bedrifter og brukere, inkludert internasjonalt.

2008: Anerkjennelse som privat institusjon for høyere utdanning

School of Applied Management er anerkjent som et privat høyere utdanningsinstitusjon.

2006: Kampanje nr. 1

Studentene i den første '06-klassen ved School of Applied Management mottok sitt masterdiplom (BAC +5).

2004: Stiftelsen av skolen

School of Applied Management (EMA) ble grunnlagt under navnet International Private School of Comparative Law and Economics (EIPDCE).

Opptak

Trinn #1: Søknad

Søknader om å bli medlem av EMA skal sendes direkte via nettskjemaet.

Søkere må legge ved følgende dokumenter til søknaden:

 • Et gyldig pass (bilde foran og bak)
 • Komplett fil med offisielle akademiske dokumenter fra SSC (Secondary School Certificate) til høyere utdanning.
 • CV i formatet DD.MM.ÅÅÅÅ til DD.MM.ÅÅÅÅ inkludert gap-begrunnelse (hvis aktuelt)
 • Personlig erklæring i følgende format (Hvorfor dette programmet, Hvorfor EMA-instituttet, Hvorfor Paris, Frankrike og planer), etc.
 • Engelskferdighet eller bestå intervjuet og gi MOI (Mode of Instruction) utstedt av
 • Universitet/institutt/høgskole for siste kvalifikasjon med en nylig dato.
 • Klart fotografi i passstørrelse

Trinn #2: Opptak

Opptak ved EMA er basert på søkerens studentfilevaluering, og noen ganger også gjennom et intervju (online eller personlig) med Admissions Office.

Opptak gis gjennom hele året på rullerende basis. Opptaksresultater formidles til søkere via e-post innen 2-3 uker under høyrekruttering sesonger.

Innrømmet?

Du skal ha mottatt 2 e-poster: 1 e-post som erklærer opptak + 1 e-post som inneholder en lenke til ditt 100 % online registreringsskjema. Denne lenken utløper innen 2 uker, så sørg for at alle opplysningene dine er oppgitt og korrekte, signer den og send den inn så snart som mulig for å sikre deg plass på EMA!

Avvist?

Antall søknader skolen mottar varierer etter år og sesong, og denne opptaksbeslutningen er ikke korrelert til dine personlige egenskaper. Vi oppfordrer deg til å søke på nytt til neste inntak!

Trinn #3: Registrering

Registreringsprosessen er fullført når registreringsskjemaet (trinn 2) er mottatt av opptakskontoret, sammen med betalingen av søknadsavgiftene og studieavgiftene.

Vi ser frem til å ønske deg velkommen til hjertet av Paris, Frankrike, på EMA!

Stipend og finansiering

Få opptil 50 % stipend eksklusivt for det første året av studieåret i mai 2024 ved EMA . Ta kontakt med skolen for mer informasjon.

Steder

 • Île-de-France

  Rue Didot, 98, 75014, Île-de-France

  Spørsmål