Keystone logo
Doctoral School at Gdańsk University of Technology

Doctoral School at Gdańsk University of Technology

Doctoral School at Gdańsk University of Technology

Introduksjon

Gdańsk teknologiske universitet (polsk navn: Politechnika Gdańska) er et av de eldste universitetene i Polen og det største tekniske universitetet i Nord-Polen.

Det ble etablert i 1904 og har siden den gang utdannet ingeniører i verdensklasse innen ulike områder av vitenskap og teknologi.

Ligger i Gdańsk – en by med tusen år lange tradisjoner og porten til den polske kystlinjen – er det det perfekte stedet å studere og nyte studentlivet.

Hovedstyrker Gdańsk teknologiske universitet

 • Gdańsk University of Technology ble anerkjent som det beste tekniske forskningsuniversitetet i Polen i konkurransen til departementet for vitenskap og høyere utdanning.
 • Førsteplass i 2018 og andreplass i 2019 i rangeringen til Vitenskaps- og høyere utdanningsdepartementet som måler studienes popularitet blant kandidater.
 • GUT ble klassifisert som et av de 10 vakreste universitetene i Europa i henhold til Times Higher Education University Rankings.
 • Universitetet er sammensatt av 9 fakulteter med 37 studieretninger.
 • Den sysselsetter 1200 akademiske lærere og utdanner 14 tusen studenter.
 • Nyutdannede finner ikke bare en jobb etter endt utdanning, men kan også ofte opprette og drive sine egne bedrifter.*
 • For potensielle kandidater er det viktig å vite at Gdańsk teknologiske universitet er et av de mest populære universitetene blant unge mennesker.
 • Internasjonale studenter ved GUT nyter unik støtte, både under opptaksprosessen og varigheten av studiene, fra International Students and Visitors Office (ISVO)** – en enhet dedikert til å promotere universitetet internasjonalt, rekruttere kandidater fra utlandet og støtte nykommere .

*I følge en landsomfattende undersøkelse er inntektene til Gdańsk University of Technology-utdannede på fjerdeplass blant nyutdannede i landet.

** ISVO er en del av International Relations Office ved Gdańsk University of Technology og ble opprettet for å gi informasjon og rådgivning til internasjonale kandidater og studenter. Støttende, flerspråklige ansatte kan svare på spørsmål angående søknader, universitetet, legalisering av opphold i Polen, overnatting og hjelpe med å løse eventuelle problemer som måtte oppstå.

192808_NAWA-STER-EN.png

Steder

 • Gdańsk

  Gdańsk, Poland, 80-233, Gdańsk

  Spørsmål