Keystone logo
Doctoral School at Gdańsk University of Technology

Doctoral School at Gdańsk University of Technology

Doctoral School at Gdańsk University of Technology

Introduksjon

Gdańsk teknologiske universitet (polsk navn: Politechnika Gdańska) er et av de eldste universitetene i Polen og det største tekniske universitetet i Nord-Polen.

Det ble etablert i 1904 og har siden den gang utdannet ingeniører i verdensklasse innen ulike områder innen vitenskap og teknologi.

Ligger i Gdańsk - en by med tusen års tradisjon og porten til den polske kystlinjen - det er det perfekte stedet å studere og nyte studentlivet.

Hovedstyrker Gdańsk teknologiske universitet

  • Gdańsk teknologiske universitet ble anerkjent som det beste tekniske forskningsuniversitetet i Polen i konkurransen fra departementet for vitenskap og høyere utdanning.
  • Første plass i 2018 og andreplass i 2019 på rangering av departementet for vitenskap og høyere utdanning som måler populariteten til studier blant kandidater.
  • GUT ble klassifisert som et av de 10 vakreste universitetene i Europa i henhold til Times Higher Education University Rankings.
  • Universitetet består av 9 fakulteter med 37 studieretninger.
  • Det har 1200 akademiske lærere og utdanner 14 tusen studenter.
  • Nyutdannede finner ikke bare en jobb lett etter endt utdannelse, men oppretter og driver ofte sine egne bedrifter.
  • For potensielle kandidater er det viktig å vite at Gdańsk University of Technology er et av de mest populære universitetene blant unge mennesker.
  • Internasjonale studenter ved GUT nyter unik støtte, både under opptaksprosessen og studietiden, fra International Students and Visitors Office (ISVO) ** - en enhet dedikert til å promotere universitetet internasjonalt, rekruttere kandidater fra utlandet og støtte nykommere .

* I følge en landsomfattende undersøkelse ligger inntektene fra Gdańsk University of Technology-kandidater på fjerde plass blant kandidater i landet.

** ISVO er en del av International Relations Office of Gdańsk University of Technology og ble opprettet for å gi informasjon og rådgivning til internasjonale kandidater og studenter. Støttende, flerspråklig personale kan svare på spørsmål angående søknader, universitetet, legalisering av opphold i Polen, innkvartering og hjelp til å løse eventuelle problemer som kan oppstå.


Steder

  • Gdańsk, Poland, 80-233, Gdańsk

Spørsmål