Keystone logo
Charles University Second Faculty of Medicine

Charles University Second Faculty of Medicine

Charles University Second Faculty of Medicine

Introduksjon

Studentene velger det andre fakultetet for sin eksepsjonelle forskning og undervisningskunnskap, på grunn av en stolt tradisjon for vennskap og enhet blant forelesere, studenter og administrativt personale, og den unike studentopplevelsen vi tilbyr. Vår forpliktelse til å forberede vellykkede fagfolk innen primær eller sykehusbasert medisinsk behandling gjør fakultetet vårt til et fremragende valg for studiene.

Forskning og undervisning

Ved det andre fakultetet drar du fordel av daglig kontakt med internasjonalt anerkjente forskere så vel som forskningsledere på mange medisinske felt i Tsjekkia. Vi fokuserer spesielt på forskningen innen human genetikk og genomikk, barndomsonkologi og hematologi, onkogynekologi, nevrovitenskap og pediatri. Vi publiserer regelmessig resultatene våre i de beste internasjonale vitenskapelige tidsskriftene. Mange av våre vitenskapelige ansatte og doktorgradsstudenter er vinnere av nasjonale eller internasjonale priser og priser, og våre anerkjente spesialister bryr seg om nasjonale idrettsrepresentasjoner. Alt dette gir deg den aller beste muligheten til å bli en fremtredende helsepersonell.

Barneleger - vår unike tilleggsbonus til standard utdanning

Det andre medisinske fakultet fortsetter historisk fakultet for pediatri. Selv om den gir generell medisinsk utdanning og kandidatene lykkes som internister så vel som barneleger (eller spesialister i andre disipliner), har læreplanen beholdt et bredt omfang av barneleger. Sammenlignet med andre fakulteter kan studentene bli mer kjent med pediatriske spesialiseringer, for eksempel nevrologi, hematologi, onkologi, psykiatri, ortopedi, kardiologi, stomatologi, blant andre.

Bred internasjonal anerkjennelse

Gradene som tildeles av det andre medisinske fakultet er fullt anerkjent i alle EU -land og i USA på føderalt nivå. (For informasjon om lisensieringsprosessen for å utøve medisin, er det nødvendig å kontakte fagorganet i det aktuelle landet.)

Globale studie- og opplæringsmuligheter

Som student ved det andre fakultetet kan du velge mellom et bredt spekter av studieutvekslingsprogrammer og praksisplasser i utlandet. Du kan tilbringe et semester eller hele studieåret på noen av våre partneruniversiteter i Europa og rundt om i verden; gjennomgå en praktisk praksis ved sykehus og medisinske institutter over hele verden (les om studentenes erfaringer); eller delta i humanitære medisinske oppdrag.

Rom for å utvikle sine talenter

Hvis du ikke bare liker å delta på forelesninger, men vil bevise dine talenter, kan du få lov til å delta i å undervise yngre medstudenter. Fra ditt andre år kan du være nyttig som medisinsk demonstrator i anatomi- og histologi -klasser, ettersom du er nær i alder og yrke til andre studenter og kan forstå deres problemer og behov.

Gode transportforbindelser

Du kan ta deg til sentrum av Praha på 15 minutter med T -banen. T -banestasjonen går ut til inngangen til fakultetet.

Fornøyde studenter og vellykkede kandidater

Ifølge sin egen evaluering av undervisningen ved det andre medisinske fakultet, er studentene fornøyd på lang sikt og kandidater utfører suksess på tsjekkiske og internasjonale arbeidsmarkeder.

Studentliv, underholdning og kultur

Fakultetet sikrer en hyggelig atmosfære og gode relasjoner mellom sine studenter og ansatte. Studentersamfunnene våre streber etter å forbedre studentlivet med en rekke fritidsarrangementer, klassiske og populære musikkonserter, kunstutstillinger og sportskonkurranser, inkludert en tradisjonell sommerfest på en damper. Freshers 'Week i begynnelsen av året er en uvurderlig mulighet til å møte dine medstudenter og bli kjent med Praha så vel som Tsjekkia.

Aktive og originale studentforeninger

Som medlem av noen av studentforeningene kan du aktivt delta i alle disse aktivitetene. I tillegg til å delta i organisering av arrangementer, kan du utvikle kreativiteten din som reporter eller fotograf med Motolák; bistå i ledelsen av praktiske praksisplasser i utlandet med International Federation of Medical Students Associations Tsjekkia (IFMSA); eller engasjere seg i det internasjonale studentmiljøet gjennom Association of International Medical Students (AIMS).

Praktisk med elektroniske dokumenter

For at du skal unngå unødvendig papirarbeid, kjører vi mange elektroniske applikasjoner, inkludert studieprogrammer, påmelding til eksamen, evaluering av undervisning og elektroniske undervisningsressurser.

Steder

  • Prague

    Charles University in Prague 2nd Faculty of Medicine V Úvalu 84 150 06 Praha 5 - Motol , , Prague

Programmer

Spørsmål