Keystone logo
Charles University Faculty of Medicine in Hradec Králové

Charles University Faculty of Medicine in Hradec Králové

Charles University Faculty of Medicine in Hradec Králové

Introduksjon

utdanning

Det medisinske fakultet ved Charles University i Hradec Králové gir utdanning for fremtidige innehavere av bachelor, master og doktorgrad i medisinsk vitenskap.

Utdannelse tilbys av lærere - eksperter på sine respektive felt og kompetente forskere.

Internasjonalt samarbeid

Samarbeid med utlandet og internasjonal mobilitet er en prioritet for våre fakulteter.

Bortsett fra Erasmus -programmet, som gir studentene muligheten til å tilbringe ett til to semestre ved noen europeiske universiteter, tilbyr IFMSA -organisasjonen andre plasseringer til studenter.

Vårt fakultet har hatt et utmerket forhold til den prestisjetunge Mayo Clinic i Rochester, USA. Dette unike samarbeidet, som i sitt omfang overgår alle andre medisinske skoler i Tsjekkia, gir en årlig plassering for om lag 10 studenter og doktorgradsstudenter for en 3-måneders plassering i Rochester. Plasseringer fokuserer på forskning og er vanligvis forbundet med interesseområdet og fremtidig utvikling av studentene våre. Det er også ofte en publikasjonsutgang. Alle deltakerne på plasseringen ved Mayo Clinic bekrefter at det er en veldig stimulerende aktivitet. I noen tilfeller har det ført til ytterligere arbeidsplasseringer ved prestisjetunge klinikker i USA.

Interfakultetsavtaler og hundrevis av universitetsavtaler for studenter og lærere er en annen vanlig måte å samarbeide med utenlandske institusjoner.

Vitenskap og forskning

I tillegg til undervisning er vitenskapelig og forskningsaktiviteter blant fakultetets hovedaktiviteter.

Medlemmer av fakultetet og våre studenter er hovedetterforskere eller medforskere av mange tilskuddsprosjekter (tsjekkisk tilskuddsbyrå, European Social Fund, ERUF, FP7, etc.) knyttet til medisinsk forskning og innovasjon i undervisning.

Studenter på bachelorprogrammer kan forberede seg helt fra begynnelsen av studiet på vitenskapelig og forskningsarbeid innenfor læreplanene. Resultatet av deres arbeid blir årlig presentert, diskutert og bedømt på SVOČ -konferansene (Students 'Scientific and Research Work Conference).

Resultatene av den vitenskapelige og forskningsaktiviteten presenteres på mange vanlige vitenskapelige møter.

Vitenskapelige konferanser ved Det medisinske fakultet og Universitetssykehuset i Hradec Králové er en del av eksterne gjennomgangsprosedyrer for tilskudd fra noen tilskuddsbyråer.

Forskningsaktivitetene til studentene i doktorgradsstudiet presenteres på konferansene til doktorgradsstudenter.

Den internasjonale konferansen for doktorgradsstudenter kalt "International Medical Postgraduate Conference in Hradec Králové" med undertittelen "New Frontiers in the Research of PhD Students" har blitt arrangert årlig siden 2005 og har stige i prestisje. Prestisjen til den internasjonale medisinske etterutdannelseskonferansen Hradec Králové, med undertittelen New Frontiers in the Research of PhD Students, som har blitt organisert siden 2005, øker stadig.

Steder

  • Charles University in Prague Faculty of Medicine in Hradec Kralove PO BOX 38 Simkova 870 Hradec Kralove 1 500 38 Czech Republic, , Hradec Kralove

Spørsmål