Keystone logo
Chicago State University College of Pharmacy

Chicago State University College of Pharmacy

Chicago State University College of Pharmacy

Introduksjon

Høydepunkter

College of Pharmacy's mission er utvikling av student- og fakultetsforskere som vil påvirke helsevesenets behov for mennesker i regionen, staten og nasjonen.

 • Rangerte topp 10 i landet for uteksaminering av minoritetsapotekstudenter
 • 96+ kliniske rotasjonskontrakter
 • 9: 1 student-fakultet forhold

Strategisk plan

I desember 2019 godkjente Chicago Board University of Trustees strategiplanen for 2020-2025.

Ettersom universitetet arbeider for å nå høyere nivåer innen alle aspekter av undervisning og læring, erkjenner vi at menneskelig kapital er nøkkelen til å drive denne eksepsjonelle akademiske institusjonen og dens bestanddeler til suksessnivåer.

Syn

Chicago State University vil bli anerkjent for innovasjoner innen undervisning og forskning, samfunnsutvikling og samfunnsengasjement. Vi vil fremme fortreffelighet, etisk ledelse, entreprenørskap og sosial og miljømessig rettferdighet. Vi vil omfavne, engasjere, utdanne, drive og løfte våre studenter og samfunn til å transformere liv lokalt og globalt.

Chicago State University College of Pharmacy","author_url":"","source":""}" />

144126_CSU4

Oppdrag

Chicago State University forvandler studentenes liv gjennom nyskapende undervisning, forskning og fellesskapssamarbeid gjennom fremragende etisk ledelse, kulturell forbedring, økonomisk utvikling og rettferdighet.

verdier

 • Personlig og akademisk fortreffelighet
 • Personlig, profesjonell og akademisk integritet
 • Mangfold, egenkapital og inkludering
 • Ledelse, service, filantropi, sosial rettferdighet og entreprenørskap
 • Kreativ og nytenkende tenkning og læring
 • Stolthet i selv, samfunn og universitet
 • Livslang læring

Chicago State University College of Pharmacy","author_url":"","source":""}" />

144125_CSU3

Institutt for farmasøytiske vitenskaper

Institutt for farmasøytiske vitenskaper har flere fagområder: farmasi, medisinsk kjemi, naturlige produkter / farmakognosi og fysiologi / farmakologi. Farmasi er det farmasøytiske området assosiert med følgende: utforming av forskjellige doseringsformer for levering av medisiner; å bestemme lagring og stabilitet av medikamenter; og evaluere effekten av administrasjons- og formuleringsfaktorer på absorpsjon, distribusjon, metabolisme og utskillelse av legemidler hos mennesker. Medisinsk kjemi er en vitenskap som er unik for farmasi, fordi den er en hybridisering av de fysiske, kjemiske, biokjemiske, analytiske og farmakologiske prinsippene som brukes til å forklare mekanismene for legemiddelvirkning og legemiddeldesign. Anvendelsen av prinsipper knyttet til medisinsk kjemi gir den profesjonelle studenten et solid grunnlag for sin karriere innen farmasi. Farmakognosi er den farmasøytiske vitenskapen som er opptatt av biologisk, kjemisk og terapeutisk bruk av medisiner hentet fra planter, mikrober og dyr.

Oppdrag

Oppdraget til Institutt for farmasøytiske vitenskaper er å gi studentene grunnlaget for kunnskap som er viktig for den profesjonelle farmasøytplanen. Mens de gir undervisning av høyeste kvalitet innen farmasøytiske vitenskaper, introduserer og utvikler fakultetet ferdigheter innen kritisk tenkning, problemløsing og livslang læring hos fremtidige farmasøyter. Medlemmene av fakultetet fungerer som forbilder, og pleier mellommenneskelige ferdigheter hos farmasistudenter under deres faglige utvikling. I sin tur forbedrer Institutt for farmasøytiske vitenskaper den vitenskapelige utviklingen av disse fakultetsmedlemmene ved å oppmuntre dem til å streve for å være dyktige i kritisk etterforskning. Avdelingen prøver også å bidra betydelig til CSU-COP ved å utmerke seg i tjeneste både innenfor og utenfor kollegiet.

Chicago State University College of Pharmacy","author_url":"","source":""}" />

144127_csu6

Institutt for farmasøytisk praksis

Institutt for farmasøytisk praksis består av fakultetet som gir utdanning i administrativ og klinisk vitenskap, samt direkte praksiserfaring. Nødvendige kurs i det administrative vitenskapsområdet inkluderer en introduksjon til karriereutvikling og aktuelle farmasøytiske emner, en kartlegging av helsevesenet, ledelse av profesjonell praksis og apoteksrett og etikk.

Påkrevde kurs innen klinisk vitenskap inkluderer emner innen reseptfrie medisiner, evaluering av legemiddellitteratur, farmakoterapeutikk og et profesjonelt laboratorium som legger vekt på kommunikasjonsevner, reseptbehandling og farmasøytisk behandling. Veiledede praksisopplevelser som kreves under programmet, gir studentene muligheter til å bruke kunnskapen som er tilegnet i didaktiske kurs i livssituasjoner. Erfaringene er utformet for å fremme utviklingen av tekniske, kognitive og beslutningsferdigheter som er nødvendige for moderne praktisering av farmasi i en rekke praksismiljøer. Forskjellige stater bruker disse erfaringene til deres statlige krav til farmasøytisk praksis.

Oppdrag

Avdelingen for farmasøytisk praksis er å forberede og styrke farmasistudenter og farmasøyter til å bli kompetente leverandører av farmasøytebehandling i alle praksisinnstillinger. Dette oppdraget oppnås gjennom en kombinasjon av innovative didaktiske kurs, erfaringsopplæring, veiledning, stipend og samfunnstjeneste i partnerskap med studenter, farmasøytiske utøvere og de medisinske og lekmiljøene. Avdelingen betjener fagmiljøet gjennom utvikling og evaluering av innovative farmasøytiske praksismodeller som fremmer rollen til farmasøyten som et integrert medlem av helseteamet.

Chicago State University College of Pharmacy","author_url":"","source":""}" />

144129_CSU11

akkreditering

CSU er akkreditert av Higher Learning Commission, et regionalt akkrediteringsbyrå anerkjent av US Department of Education. Dette uavhengige selskapet ble grunnlagt i 1895 og er anerkjent av US Department of Education og Council on Higher Education Accreditation. For ytterligere informasjon, kontakt [email protected].

Higher Learning Commission (HLC) akkreditering forsikrer publikum, studenter, lærere og ansatte at universitetet vårt oppfyller oppgitte HLC-kriterier. Akkreditering betyr sertifisering av akseptabel institusjonell kvalitet og integritet, og den erkjenner at institusjonen har gjennomgått streng intern og ekstern evaluering. Akkreditering er den offisielle statusen og bekreftelsen av at et universitet gir kvaliteten på høyere utdanning som allmennheten har rett til å forvente og som utdanningssamfunnet anerkjenner.

Akkrediterende organisasjoner setter de akademiske standardene som deres medlemsinstitusjoner må overholde. Denne kvalitetssikringsprosessen utføres av private medlemsforeninger for å sikre at en skole oppfyller høye standarder med hensyn til:

 • fakultetets kvalifikasjoner
 • akademisk strenghet
 • studentens læringsutbytte

Steder

 • Chicago

  9501 S. King Drive Chicago, IL 60628, , Chicago

  Programmer

   Institusjonen tilbyr også:

   Spørsmål