Keystone logo
Centro Universitário Newton Paiva (NEWTON PAIVA)

Centro Universitário Newton Paiva (NEWTON PAIVA)

Centro Universitário Newton Paiva (NEWTON PAIVA)

Introduksjon

Tiden du får på college vil være en del av sin historie: mange venner; erfaringer; nye veier og karriereutvikling skal bygges.

Newton er beæret over å delta i denne fasen av sitt liv og alltid vil heie på sin personlige og faglige suksess.

Besøk våre enheter, fremme en utveksling mellom campus, utveksle ideer, studere, ha det gøy, nyte så mye som mulig. Våre lærere, ansatte og struktur er her for å sikre at denne gangen er det mest lønnsomme mulig.

Din fremtid: det er hva Newton andre mener. Så når du velger å bygge din historie med oss, vet vi at målet er trivsel. For å nå toppen av sitt potensial, forene tradisjon og modernitet i den beste strukturen. Vi tilbyr bredt spekter av tradisjonell undervisning, teknologisk og avstand, og utdannet. Den faglige nivået er høy kvalitet med 80% av fakultetet består av lærere og leger, moderne laboratorier, sentre og praksis sentre i ulike områder av kunnskap og forskning og forlengelse programmer. I tillegg til den anerkjente kvaliteten på undervisning og fokus på praksis, Newton stadig investerer i forhold til markedet, etablere viktige partnerskap for å gi sine studenter med de beste prospektene og karrieremuligheter.

Steder

 • Belo Horizonte

  R. Mal. Foch, 15 - Grajaú, Belo Horizonte - MG, 30431-189, , Belo Horizonte

  Programmer

   Institusjonen tilbyr også:

   Spørsmål