Keystone logo
Boston University School of Public Health

Boston University School of Public Health

Boston University School of Public Health

Introduksjon

Boston University School of Public Health ( BUSPH ) leder innen pedagogisk dyktighet og innovasjon i undervisning i folkehelse. Vi tar sikte på å undervise på en autentisk, inkluderende, fleksibel, kontinuerlig og reflekterende måte å endre befolkningens helse på.

Som en topprangerte Boston University School of Public Health tilbyr Boston University School of Public Health tilgang til innovativ forskning, stipend og folkehelsepraksis, en topputdanning med et oppdrag på stedet.

School of Public Healths oppdrag er å forbedre helse og velvære for befolkninger over hele verden, spesielt underbetjente, gjennom fortreffelighet og innovasjon innen utdanning, forskning og praksis.

Fra tverrfaglig fakultet og forskningskompetanse til vår innovative undervisningsmetode, tilbyr vi deg en eksepsjonell utdanning innen folkehelse.

Vi forsker på en rekke fagområder med fokus på å utvikle løsninger på komplekse helseutfordringer. Fakultetsmedlemmer deltar i studier over hele verden og vårt eget lokalsamfunn.

Som fagpersoner i folkehelse har Boston University School of Public Health fakultet, ansatte og studenter i oppgave å bruke sin kunnskap, ferdigheter og lidenskap for å forbedre befolkningens helse.

Å generere kunnskap og videreformidle den til fremtidige generasjoner er kjernen i arbeidet med Boston University School of Public Health , men å bruke den kunnskapen er like viktig. Boston University School of Public Health er i forkant av fortalervirksomhet og praksis, både lokalt og over hele verden.

Vi er forpliktet til å tenne og opprettholde positive endringer som fører til helse og velvære rundt om i verden. Vi strever for et respektfullt, samarbeidende, mangfoldig og inkluderende fellesskap innen vår folkehelseskole. Vi tar sikte på å fremme rettferdighet, menneskerettigheter og rettferdighet i og på tvers av våre lokale og globale samfunn.

Steder

  • Boston

    Albany Street,715, 02118, Boston

    Spørsmål