Keystone logo
Boston College

Boston College

Boston College

Introduksjon

Utdanning med et hjerte og en sjel - og kraften til å transformere

Boston College , den første institusjonen for høyere utdanning for å operere i Boston, er i dag blant landets fremste universiteter, en leder innen liberal arts, vitenskapelig etterforskning og studentformasjon.

Jordad i idealer som inspirerte våre Jesuit grunnleggere, oppfordrer Boston College studentene til å se innover, men alltid for å nå ut, for å utvikle sine tanker og talenter til det fulle og bruke dem til tjeneste for andre.

Om Morrissey College

Robert J. Morrissey College of Arts and Sciences fremmer den strenge intellektuelle utviklingen og den religiøse, etiske og personlige veksten av elevene. Morrissey College fakultet og studenter direkte engasjere verdens mest presserende problemer, ved hjelp av sine gaver for å forbedre felles gode.

Morrissey College tilbyr doktorgradsprogrammer innen humaniora, samfunnsvitenskap og naturvitenskap. Studentene dukker opp forberedt på å trives i et bredt spekter av karrierer og klare til å tjene som dyktige og lidenskapelige ledere, og fungerer som en surdeig for det gode i samfunn rundt om i verden.

Som den eldste og største delingen av Boston College , forklarer Morrissey College Jesuit, katolsk forpliktelse til dybden av forespørsel, faglig fortreffelighet, og utdanner hele personen gjennom et formativt engasjement med liberal arts.

Hvorfor Boston College ?

Når studenter går inn i Boston College , tar de de første skrittene på en oppdagelsesreise, en som stimulerer deres intellektuelle, personlige, etiske og åndelige vekst. Morrissey College of Arts and Sciences 'programmer ber elevene om å lære seg om seg selv, deres lokalsamfunn og verden, å søke sannhet uansett hvor de går, og å bruke sine talenter til å forbedre andres liv.

De som søker en utdanning som varer et liv, vil finne utfordringen og støtten til å bygge meningsfylte og oppfylle futures.

1. En dynamisk liberal kunstutdanning

Utforsk utvalget av disipliner som danner velutdannede mennesker som er forberedt på å trives i det 21. århundre. En liberal artsutdanning ved Boston College utvikler verdifulle ferdigheter, inkludert kritisk tenkning, etisk beslutningstaking, effektiv kommunikasjon og evnen til å se den menneskelige erfaringen fra en rekke perspektiver.

2. Intellektuell Rigor

Morrissey College utfordrer elevene til å oppdage og oppnå sitt fulle potensiale. Kjente fakultet, innovative kurs, og off-campus muligheter utvide elevers kunnskap og erfaring.

3. Jesuit, katolsk tradisjon

Intellektuell rigor, integrering av kunnskap, studentformasjon, omsorg for enkeltpersoner, bruk av vår utdanning i tjeneste for andre - disse jesuitene, katolske verdier definerer Boston College opplevelsen.

4. Forespørsel over discipliner

Her lærer vitenskapelig samarbeid forskning og undervisning utover tradisjonelle disiplinære grenser. Core Curriculum, Institutt for liberale kunst, Institutt for integrert vitenskap og samfunn, og en rekke forskningsprosjekter samler studenter og fakultet fra ulike undersøkelsesområder.

5. Fordelene ved Boston

Med mer enn 50 institusjoner for høyere utdanning i hovedstadsområdet er Boston virkelig en av de fremste college-byene. Det er også en verdensklasse by full av historie, vitenskapelig og teknologisk innovatører, kultur og internship muligheter.

6. Alumni Network

Studentene drar nytte av tilkoblingene og støtten til det stramme og lojale nettverket av nesten 180.000 studenter i Boston College .

English Language Requirements

Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.

Steder

  • Boston

    Boston College Gasson Hall 108 140 Commonwealth Avenue Chestnut Hill, MA 02467, 02467, Boston

    Spørsmål