Keystone logo
© BIMM University
Auream Phoenix University for Women

Auream Phoenix University for Women

Auream Phoenix University for Women

Introduksjon

Auream Phoenix University for Women (APUW) er en solid institusjon, bygget på et solid grunnlag for kvalitet og strenghet, hvis oppgave er å vurdere bakgrunnsstudier og karrierer til ledere, gründere og profesjonelle kvinner for å gjøre dem i stand til å oppnå en internasjonal grad gjennom en streng integrering av studieprogram. Vi er stolte av å være det første private fjernundervisningsuniversitetet kun for kvinner, som opererer i det komplekse feltet av kompetansevalidering for å oppnå en grad.

APUW implementerer et strengt etisk selvreguleringssystem for å oppfylle alle kvalitetskrav for denne modellen av universitetet. Våre fakulteter: Arts & Humanities, Business & Media, Psychology, Computer Science, Engineering & Technology, Life & Earth og Natural & Health Science, tillater et tilbud på over to hundre studieområder; disse er nøye utvalgt for å være relevante for markedets behov og fremtidige jobbmuligheter.

APUW er stolt av studentene sine. De kan skape enestående gründerforetak, de kan inneha ledende roller i multinasjonale selskaper, private selskaper og frivillige organisasjoner, eller de kan være ledende fagfolk i arbeidsverdenen.

Auream Phoenix University for Women (APUW) er det første private, internasjonale, spesialbygde fjernundervisningsuniversitetet eksklusivt dedikert til utdanning av kvinner. APUW lar hver kvinne som er engasjert i arbeid og familie studere og fullføre sine akademiske mål mens de forblir i det komfortable miljøet i sitt eget hjem. Universitetet vårt henvender seg til kvinnelige ledere med en vinnende tankegang, kvinner med levende, dynamiske personligheter, uavhengige tenkere og kvinner som er bevisste på å være referansepunkter i samfunnet deres. Vårt primære fokus er å teste ferdigheter og kompetanse for akademisk sertifisering. Aurea Phoenix University for kvinners gradsprogrammer er utformet etter APEL-metoden (Accreditation Prior Experiential Learning) for å gi aktive yrkesaktive kvinner, som har minst 5 års yrkeserfaring, sjansen til å oppnå en grad uten å forsømme familiene deres.

Oppdrag

Vi tilbyr voksne kvinnelige studenter muligheten til å oppnå en internasjonal grad ved å bruke APEL-metoden (Accreditation Prior Experiential Learning) for å evaluere deres profesjonelle CV. APEL-systemet innebærer en grundig analyse av tidligere utdannings- og yrkeserfaringer som, i henhold til spesifikke parametere, konverteres til akademiske studiepoeng som er gyldige for APUW-grader.

Vårt oppdrag er å gi studentene våre et flerkulturelt, givende og utfordrende digitalt læringsmiljø som gir næring til sterke, godt avrundede personligheter, oppmuntrer til lederskap og bygger karakteren og den sosiale samvittigheten til hver elev. Vi streber etter å beholde vår forpliktelse til fjernundervisning voksenopplæring, kunnskap, forskning og service gjennom aktivitetene til hele universitetssamfunnet vårt.

prestasjoner

Siden konstitusjonen har APUW som et privat forretningsuniversitet tilbudt studieprogrammer bygget på en spesiell tilknytning til de liberale yrkene, næringslivet, industrien, ledelsen og arbeidslivet generelt. Programmer som har med selvbestemmelse, kunnskap, kreativitet å gjøre. Vi lærer elevene hvordan de kan bane sin egen vei til en tilfredsstillende fremtid.

Samtidig understreker vi behovet for en solid bakgrunn som består av generelle ferdigheter og kunnskaper gjennom nøye utformede læreplaner tilpasset det internasjonale arbeidsmarkedets krav. I dag, helt fra begynnelsen, fortsetter vår filosofi om voksenopplæring å være studentsentrert, gratis, nyskapende og ressurssterk.

I løpet av vår reise mot fortreffelighet og oppfyllelse har APUW med suksess gått gjennom flere selvregulerte institusjonelle kvalitetsvurderinger, høyskoleprogramgjennomganger og akkrediteringsprosesser, og mottatt flere priser og anerkjennelser.

Syn

Auream Phoenix University for Women vil bli en global leder innen fjernundervisning for voksne kvinner på APEL-basis (Accreditation Prior Experiential Learning). Vi tilbyr våre kvinnelige studenter de nødvendige verktøyene for sine egne studieferdigheter kritisk egenvurdering for profesjonell suksess. Vi tar sikte på å bygge elevenes selvtillit og ekspertise ved å oppmuntre dem til å sette seg mål og støtte planene deres for å nå disse. Vi ønsker å legge til rette for utviklingen av hver enkelt elevs fulle potensial som person, og gi dem muligheter til å tenke, diskutere, utforske og ta beslutninger

Opptak

Steder

 • London

  At Uniselinus Europe 71-75 Shelton Street, WC2H9JQ, London

  • Ragusa

   At Uniselinus Europe Networking University Via Roma, 200, 97100, Ragusa

   • Panama City

    Auream Phoenix University SA Panama City – Republic Of Panama, , Panama City

    • London

     London, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

     Spørsmål