Keystone logo
Alma Mater Europea

Alma Mater Europea

Alma Mater Europea

Introduksjon

Alma Mater Europaea er et internasjonalt universitet initiert av European Academy of Sciences and Arts i Salzburg, Østerrike. Akademiet forener rundt 2000 toppvitenskapsmenn, inkludert 34 nobelprisvinnere. Over 2000 studenter fra 30+ land studerer ved Alma Maters doktorgrads-, master- og bachelorprogram innen humaniora, prosjektledelse, kunstig intelligens, bærekraftig utvikling, næringsliv, strategisk kommunikasjon, sosialgerontologi, fysioterapi og sykepleie.

Alma Mater Europaea er forpliktet til å produsere kandidater hvis kvalifikasjoner er nasjonalt og internasjonalt anerkjent og akseptert. Alma Mater Europaea streber etter å kontinuerlig forbedre våre karriereorienterte akademiske programmer i samsvar med den globale markedsplassen og i tråd med internasjonale utdanningsorganisasjoner, og vi underkastes en kontinuerlig prosess med egenevaluering og selvforbedring ved hjelp av intern og ekstern kvalitetsvalidering .

Alma Mater Europaea gir studentene et rikt og variert fagmiljø som sikrer muligheter for både intellektuell utvikling og tilegnelse av profesjonell kunnskap og ferdigheter. Våre undervisningsmetoder er i tråd med internasjonale standarder. Vi er fokusert på karriereutvikling i den virkelige verden og tilbyr en fleksibel, tilpasset og effektiv tilnærming.

Under beskyttelse av European Academy of Science and Arts streber Alma Mater Europaea etter å forme en ny internasjonal lederelite innen utdanning, kultur, økonomi, juss, helse, ernæring og miljø.

Misjon, visjon og strategi

Oppdrag

Det grunnleggende oppdraget til AMEU er å utvikle og implementere kvalitet, komplementære og ettertraktede for europeisk-orienterte anvendte og konkurransedyktige programmer som hovedsakelig trengs av næringslivet i Slovenia og Sentral-Europa.

AMEUs oppgave er å implementere pedagogiske og vitenskapelige forskningsprogrammer av topp kvalitet på ulike felt, og å tjene samfunnet som et universitetssenter som fremmer utvikling, spredning og bruk av kunnskap innen ulike vitenskaper. AMEU har utviklet samarbeid med universiteter i regionen og andre europeiske land med mål om å tilegne seg og implementere ny kunnskap og utvikle den nye kunnskapen i samarbeid med andre universiteter i regionen.

AMEU bidrar derfor til økonomisk og kulturell utvikling og verdiskaping og oppfyller det lokale, nasjonale og regionale oppdraget på utdannings-, forsknings- og kulturområdet på grunnlag av en transnasjonal og tverrfaglig tilnærming.

Syn

AMEUs visjon er å bli et internasjonalt utdanningssenter, et senter for fremragende utdanning og forskning, som vil bruke sin strategiske og anvendte forskning til å kreativt løse økonomiske, teknologiske, helse- og sosiopolitiske, økologiske og klima- og interkulturelle spørsmål i Sentral-Europa, først og fremst Donauregionen og Balkan.

Som et åpent akademisk fellesskap vil det i samarbeid med sine partnere tilby prosjekter for økonomisk og teknologisk utvikling, fred og demokrati, bærekraftig utvikling og utvikling av en økologisk balanse i regionen, og dermed bidra til europeisk reintegrering.

Utviklingsstrategi

AMEUs arbeid er basert på følgende strategiske retningslinjer:

utvikling av studieprogrammer i feltene som har det største antallet stillinger tilgjengelig;

 • utvikling av grunnleggende vitenskapelige disipliner som studieprogrammene bygger på;
 • implementering av anvendt vitenskapelig forskningsaktivitet og overføring av prestasjoner til miljøet;
 • samarbeidet med kommersielle og andre organisasjoner;
 • utførelsen av faglig utvikling og konsulentarbeid;
 • en internasjonal forbindelse med utdannings- og forskningsinstitusjoner.

akkreditering

Alle Alma Mater Europaea bachelor- og graduate-programmer er fullt akkreditert av NAKVIS, det slovenske kvalitetssikringsbyrået for høyere utdanning.

Campus funksjoner

Alma Mater Europaea er ikke et campusuniversitet, og våre avdelinger og andre konstituerende enheter er å finne på forskjellige steder.

Velg en av våre lokasjoner og bli bedre kjent med den.

 1. Østerrike
 2. Slovenia
 3. Kroatia

Østerrike

På grunn av sin rike kulturelle fortid og nåtid, er Østerrike verdsatt av mennesker over hele verden.

Salzburg

Plassert under Alpene, er den fjerde største byen i Østerrike verdenskjent for å være fødestedet til Wolfgang Amadeus Mozart og internasjonalt kjent for sin barokkarkitektur. Byen har tre universiteter og en stor studentpopulasjon. Salzburg huser hovedkvarteret til European Academy of Sciences and Arts.

Salzburg er en av de vakreste byene i Europa, som har blitt nøye bevart gjennom århundrene. Det er omgitt av spektakulære landskap, innsjøer, alpine foten og fjelltopper.

Palassene, erkebiskopenes kirker, plassene og fontenene, og ikke minst festningen, gjenspeiler kjærligheten til prakten til de en gang mektige erkebiskopene som styrte byen.

Byens skjønnhet og naturlige omgivelser har tiltrukket reisende i århundrer og er fortsatt en stor turistattraksjon i dag. Du vil kunne bli bedre kjent med byen enn noen turist kan.

Slovenia

Slovenia støtter sterkt ideen om å bygge et genuint europeisk kunnskapsområde og streber etter å implementere tiltak som støtter like muligheter, skolesuksess, mobilitet generelt, høyere utdanning og yrkesopplæring, språkopplæring, sikkerhet på skolen, ikke-diskriminering, utdanning teknologier og fjernundervisning, akademisk og faglig anerkjennelse av kvalifikasjoner, utdanningsstatistikk, generell utvikling av generell utdanning og yrkesopplæring, utvikling av undergraduate og modernisering av postgraduate studier.

Ljubljana

Ljubljana er hovedstaden og den største byen i Slovenia. Foruten å ha alt som alle de andre moderne hovedstedene har, lyktes Ljubljana med å opprettholde den avslappede atmosfæren til en liten by. Ljubljana har en stor studentpopulasjon og den sentrale geografiske beliggenheten betyr at du kan nå Alpene eller Adriaterhavet innen en time.

Maribor

Maribor er den nest største byen i Slovenia. I 2012 var det europeisk kulturhovedstad og i 2013 var det europeisk ungdomshovedstad. Det er hjembyen til mange kjente og internasjonalt anerkjente artister og idrettsutøvere, den mest suksessrike fotballklubben i Slovenia, den eldste vintreet i verden, den nest eldste synagogen i Europa, vert for kvinners FIS alpint verdensmesterskap... Maribor har en stor studentpopulasjon og er et populært reisemål for utvekslingsstudenter.

Murska Sobota

Murska Sobota er den største byen i den nordøstlige delen av Slovenia og den regionale hovedstaden Prekmurje. Den har en unik egenskap sammenlignet med resten av Slovenia, som for det meste er alpint: Muska Sobota er den eneste slovenske byen som ligger på en faktisk slette. Gjennom året er byens liv beriket av kulturelle, underholdende, tradisjonelle, kulinariske og sportsbegivenheter.

Kroatia

Kroatia er et innbydende sted for studenter som ønsker å studere i et land kjent for sin vakre kyst, for sin blanding av middelhavs- og sørøst-europeisk sjarm og for sin rike historiske og kulturelle arv.

Zagreb

Zagreb er hovedstaden og største byen i Kroatia. Det er det kulturelle, økonomiske, sportslige og statlige knutepunktet i landet. Zagreb er en pulserende by med en stor studentpopulasjon, kjent for sine mange grønne parker og natteliv. Byen banker av energi, men har klart å beholde en god del gammeldags nåde.

  Opptak

  Graduate Admissions

  Våre selektive doktorgrads- og masterprogrammer er skreddersydd for nyutdannede og fagfolk i tidlig karriere fra alle land og forskjellige bakgrunner. Hvert år tar vi imot 20 til 40 studenter på hvert masterprogram, og mellom 12 og 20 doktorgradskandidater per PhD-program.

  • For masterstudiet er minimumskriteriene en bachelor-/undergraduate grad og engelskkunnskaper.
  • For doktorgraden må du minimum ha en mastergrad eller en 4-årig bachelor/bachelorgrad, og meget god beherskelse av skriftlig og muntlig engelsk.

  Opptaksprosessen

  Opptaksprosessen er problemfri og enkel. Det starter med din uforpliktende nettsøknad, som tar ca. 15-20 minutter. Du oppfordres til å fylle ut så snart som mulig, da vi tar i mot søknader fortløpende.

  Som en del av søknaden din vil du angi om du søker på det merit- eller behovsbaserte Academicus-stipendet.

  Du vil høre fra opptakskontoret innen ti dager etter søknaden din. Hvis Admission Office-teamet bekrefter deg som en passende kandidat, vil du bli invitert til et intervju og laste opp vitnemål og dokumenter. Du vil motta Academicus-stipendbeslutningen og søke om tilleggsstipend, inkludert noen som dekker full undervisning.

  Via Calendly vil du melde deg på intervjuet, som vil finne sted innen en uke. Innen en uke etter intervjuet og din fullstendige søknad, vil Alma Mater godta eller avslå søknaden din og informere deg om stipendene og undervisningen.

  Stipend og finansiering

  Steder

  • Ljubljana

   3GF6+7P Ljubljana, Slovenia, 1000, Ljubljana

   • Koper

    Via Primož Trubar 1, 6000 Koper - Capodistria, Slovenia, 6000, Koper

    • Maribor

     Center, Slovenska ulica 17, 2000 Maribor, Slovenia, 2000, Maribor

     • Murska Sobota

      Lendavska ulica 9, 9000 Murska Sobota, Slovenia, 9000, Murska Sobota

      Spørsmål