Keystone logo
Al-Farabi Kazakh National University

Al-Farabi Kazakh National University

Al-Farabi Kazakh National University

Introduksjon

Al-Farabi Kazakh National University er den ledende institusjonen i systemet for høyere utdanning i Republikken Kasakhstan, som var den første som besto statssertifiseringen og som har rettferdiggjort sin rett til å realisere akademisk aktivitet på alle spesialiteter og på alle nivåer.

Al-Farabi KazNU er leder for generell vurdering av universitetene i Kasakhstan, som var den første vinner i historien til landet som presidentprisen for republikken Kasakhstan, "For prestasjoner på området kvalitet", en vinner CIS-prisen for prestasjoner innen kvalitet og tjenester. Universitetet vårt, som var medlem av International Association of universiteter og medstifter av Eurasian University of University, var den første blant universitetene i Kasakhstan og landene i Sentral-Asia som har signert Great Charter of Universities i Bologna; den har bestått den internasjonale sertifiseringen på korrespondanse til systemet for kvalitetsstyring (SQM), kravene i internasjonale standarder ISO 9000: 2000 og har fått sertifiseringene fra de største globale sertifiseringssentrene - International Certification System IQNET.

Universitetet har et enormt pedagogisk, vitenskapelig, åndelig pedagogisk, innovativt og produksjonspotensial som er rettet mot opplæring av spesialister med høyeste kvalifikasjon, videre integrering i det globale utdanningsrommet, utvikling av grunnleggende og anvendt forskning, implementering i produksjon.

I dag tilbyr al-Farabi KazNU deg et bredt spekter av spesialiteter.

Universitetet består av 16 fungerende fakulteter, 67 avdelinger, 32 vitenskapelige forskningsinstitutter og sentre, en teknopark; mer enn 2000 professorer, leger, vitenskapelige kandidater og doktorgrader, mer enn 100 akademikere fra de største akademiene, mer enn 40 utmerkede skikkelser fra Republikken Kasakhstan, omtrent 40 statsvinnere og nominelle priser av RK og 40 vinnere av de unge forskernes priser, 47 stipendiater av statlige vitenskapelige stipendier. Mer enn 18000 studenter og mestere ved flernivåsystemet for høyere profesjonell utdanning studerer på universitetet. Vi samarbeider med 418 største internasjonale universiteter i verden om realisering av felles internasjonale utdanningsprogrammer, utvekslingsprogrammer for studenter og praksisplass.

Med vennlig hilsen rektor ved-FarabiKazakh National University, lege i tekniske vitenskaper, professor, akademiker Mutanov GM

136624_photo-1454165804606-c3d57bc86b40.jpg

Oppdrag

Dannelse av personellpotensial - konkurrerende og etterspurte eksperter i det nasjonale og internasjonale arbeidsmarkedet; å oppnå et kvalitativt nytt nivå i dannelsen av nasjonale borgere og verdensborgere samt høye standarder for en bærekraftig utvikling av samfunnet gjennom overføring og forbedring av kunnskap.

Syn

  • Transformasjon av et nasjonalt tradisjonelt universitet til et forskningsuniversitet i verdensklasse;
  • Integrering av utdanning, vitenskap og innovasjon;
  • Dannelse av universitetsmodellen 4.0;
  • Tilveiebringe en utdanning av høy kvalitet for videre suksess for studenter og dannelse av et konkurransedyktig grunnlag av utdanningsprogrammer;
  • Opplæring av nyutdannede med høye personlige og profesjonelle egenskaper som oppfyller arbeidsmarkedets krav.

Hensikt

Transformasjonen fra det klassiske nasjonale universitetet til forskningsuniversitetet i verdensklasse.

Utviklingsstrategien til Al-Farabi Kazakh National University for 2017-2021 år inkluderer:

Strategisk retning 1

Utmerket kvalitet på utdanning;

Strategisk retning 2

Vitenskap og innovasjon er resultatene av verdens kvalitet;

Strategisk retning 3

Utvidelse av internasjonalt samarbeid.

Strategisk retning 4

Forbedring av pedagogisk og sosialt arbeid, ungdoms engasjement i den samfunnsøkonomiske utviklingen i landet;

Strategisk retning 5

Utvikling av infrastruktur og introduksjon av ny informasjonsteknologi;

Strategisk retning 6

For å forbedre effektiviteten til økonomiske og økonomiske aktiviteter.

Steder

  • Almaty

    Almaty, Kasakhstan

    Spørsmål