Keystone logo
Africa International University Doktor i filosofi i teologiske studier
Africa International University

Doktor i filosofi i teologiske studier

Nairobi, Kenya

3 Years

Engelsk

Fulltid

Request application deadline

Request earliest startdate

KES 90 000 *

På universitetsområdet

* total skolepenger i den selv sponsede strukturen

Stipend

Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine

Introduksjon

Doktorgraden i teologiske studier erkjenner at de fleste utfordringene kirken i Afrika står overfor - og utover - er teologiske. Denne graden gir derfor spesiell og kritisk oppmerksomhet til religiøse, sosiale, politiske, styringsmessige, økonomiske og spørsmål Kirken står overfor, mens de tar for seg den bærende teologien har i slike saker. Den tar sikte på å gi lydteologiske svar basert på dyp teologisk refleksjon. På denne måten er studentene tilstrekkelig rustet til å håndtere spørsmål som står overfor Kristi kirke og samfunnet generelt. Inntak er september hvert år. Den har seks konsentrasjoner, nemlig;

 1. Bibelstudier;
 2. Systematikk, kultur, teologi og utvikling,
 3. Praktisk teologi,
 4. Misjonsstudier,
 5. Verdens kristendom og
 6. Praktisk teologi.

Lolame / Pixabay

130891_55e1dd434854ae14f6da8c7dda7930791c3bd8e2554c704c7d2e7ad3974ccd5e_1280.jpg

Opptakskrav

 • For å bli tatt opp til et AIU doktorgradsprogram, må en søker ha en mastergrad fra AIU eller en institusjon som er anerkjent av AIU senatet. Utover besittelsen av en grad, må søkeren ha et kumulativt gjennomsnitt på minst en B i studiet og må demonstrere evne i akademisk forskning. Spesifikke programkrav vil gjelde.
 • I unntakstilfeller kan senatet, etter anbefaling fra noen av skolene, innrømme søkere som har en mastergrad på doktorgradsprogrammet, forutsatt at slike kandidater, på grunnlag av forsknings-, faglig og faglig arbeid de har utført, kan demonstrere at de er godt kvalifiserte til å utføre doktorgradsarbeid.

Når skal søkes

Søknadene om de ordinære programmene stenger normalt 15. desember for januarinntaket, 15. april for maiinntaket og 15. august for septemberinntaket.

For at internasjonale studenter skal bli akseptert i septemberinntaket, skal søknadsskjemaet ditt ha blitt sendt innen april, for januarinntak skal du ha sendt søknaden din innen september og for aprilinntaket skal du ha sendt deg et søknadsskjema innen januar.

For skolebaserte programmer skal søknaden din nå oss senest 10. mars for aprilferien, 10. juli for augustferien og 10. november i desemberferien.

Om skolen

Spørsmål

Lignende kurs

 • PhD i bibelsk teologi
  • Prague, Tsjekkia
 • MPhil/PhD Religious Studies
  • London, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
 • PhD i bibelvitenskap
  • Johannesburg, Sør-Afrika