Keystone logo
Acadia Divinity College

Acadia Divinity College

Acadia Divinity College

Introduksjon

Om Acadia Divinity College

Acadia Divinity College (ADC) er på campus av en av Canadas eldste og mest respekterte liberal arts universiteter i Canada, Acadia University. Som det offisielle seminariet for de canadiske baptistene i Atlanterhavet Canada (CBAC) og Det teologiske fakultet for Acadia University, har ADC en fremtredende historie om å utstyre kristne til fulltid og frivillig tjeneste i Canada og i verden. Å tilby fulltids- og deltidsstudier på bachelor-, mastergrads- og doktorgradsstudiet samt videreutdanningsprogrammer utfordres ADC-studentene av sine professorer til å stille spørsmål, utforske dybden av deres tro og å dyrke deres ringe, enten akademisk eller yrkesmessig tjeneste, gjennom streng intellektuell instruksjon, meningsfylt åndelig formasjon og praktisk tjenesteopplevelse.

ADCs innvirkning er lokal og global. Vår mangfoldige studentbefolkning på over 200 studenter kommer fra hele Canada og mer enn 12 land og representerer 15 kirkesamfunn. Gjennom våre mangfoldige partnerskap kan studentene studere, forskere og praktikere i noen av verdens største byer eller fjerneste landsbyer i Nord-Canada.

Vi er forpliktet til å utstyre menn og kvinner fra ulike bakgrunner og sammenhenger til å tjene andre i kjærligheten og kunnskapen om Jesus for å få tillit til Guds ord for å snakke med virkelighetene i livet i dag ved:

Utvikle kunnskap: Vi lærer med akademisk rigor og trofast forpliktelse. Vi fremmer ferdigheter i forskning og livslang læring. Vi produserer forskning og publikasjoner som bygger kunnskap og utforsker nye ideer.

Oppmuntre til personlig formasjon: Vi letter kristen formasjon og nærmer oss relasjonelle samfunn. Vi legger vekt på utforskning av identitet, selvforståelse og personlig vekst.

Kultiveringsferdigheter: Vi utvikler kompetanse for kirkens tjeneste og bredere kristen tjeneste. Vi veileder ledere i samarbeid med lokale kirker og andre byråer.

ADC er akkreditert av Foreningen for Teologiske Skoler i USA og Canada .

Steder

  • Wolfville

    15 University Ave. (Mail) 38 Crowell Dr. (Courier) Wolfville NS B4P 2R6, B0P, Wolfville

Spørsmål