Keystone logo

1 PHD Programmer i Dyre- og naturovervåking 2024

Filtre

Filtre

 • Miljø og energifag
 • Miljøledelse
 • Dyre- og naturovervåking
Studieretninger
 • Miljø og energifag (1)
 • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

  Popular degree type

  Popular study format

  Popular education type

  Popular locations

  PHD Programmer i Dyre- og naturovervåking

  Brenner du for ville dyrs velvære og deres leveområder? I så fall kan Wildlife Management være det perfekte studieretningen for deg.

  I et Wildlife Management-gradsprogram vil du dykke inn i fascinerende emner som økologi, dyrelivsbiologi, habitatforvaltning og miljøpolitikk. Disse emnene vil gi deg et solid grunnlag for å forstå de komplekse relasjonene mellom dyr og deres miljøer, samt verktøyene som trengs for å utvikle effektive strategier for å opprettholde sunne dyrelivspopulasjoner.

  Nyutdannede fra Wildlife Management har mange karrieremuligheter å utforske. Du kan bli en dyrelivsbiolog, som utfører viktig forskning på dyrelivspopulasjoner. Eller du kan finne ditt kall som verneansvarlig, som håndhever lover og regler for dyreliv. Hvis du alltid har drømt om å jobbe i en nasjonal, statlig eller lokal park, kan du bli en Park Ranger. Andre spennende karriereveier inkluderer Wildlife Educator, Environmental Consultant og Habitat Restoration Specialist.

  Å forfølge en grad i Wildlife Management er en utrolig mulighet for de som er fast bestemt på å gjøre en forskjell i verden av bevaring av dyreliv.