Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign 26 Doctor of Education Programmer i Pedagogisk ledelse 2023

26 Doctor of Education Programmer i Pedagogisk ledelse 2023

Oversikt

Fagfolk eller nyutdannede av bachelor- eller mastergradsstudiet kan bestemme seg for å forfølge en doktorgradsstudent. En bachelorgrad er nødvendig for å registrere, og slike doktorgradsprogrammer fokuserer vanligvis på ett studieområde.

Hva er en doktor i utdanning i utdanningsledelse? De fleste programmene fokuserer på å undervise elevene hvordan man styrer alle arbeidsdeler som bidrar til en vellykket skoleinstitusjon. Studentene kan lære å organisere klasser, lede fakultetets medlemmer og bemanning, og gjøre en forskjell i elevers liv. Gjennom programmet kan studentene oppnå ferdigheter, kunnskaper og evner til å bidra positivt til utdanningsområdet og samfunnet som helhet.

En av de viktigste fordelene ved å tjene en doktorgrad i pedagogisk lederskap er at elevene kan lære å positivt forvandle skoler, noe som kan hjelpe dem å gjøre en forskjell i samfunnet. De kan også forbedre sine lærings- og analysekompetanse, som kan hjelpe dem med å tjene kampanjer når de beveger seg oppover i karrieren.

Det er ikke en fast pris for å tjene denne typen grad. I stedet, hvor mye det koster, avhenger av om studentene melde seg inn i et personlig eller elektronisk program, hvor lenge det tar dem å fullføre graden, og mange andre faktorer.

Studentene kan sikre mange typer stillinger innen utdanningsområdet med en doktor i utdanning i pedagogisk lederskap. For eksempel kan kandidater fra dette programmet fungere som rektor, assisterende rektor, distriktsadministrator eller opplæringskoordinator. Andre karrierer som de med denne graden kan forfølge kan omfatte dekan av studenter eller fakultet, universitetsregistrator, college provost, studieleder eller veileder.

Mange programmer i pedagogisk lederskap eksisterer på institusjoner over hele verden, både personlig og online. For ytterligere informasjon, søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til skolen etter eget valg ved å fylle i hovedskjemaet.

Les mer

Filtre

  • Doctor of Education
  • Pedagogikk
  • Pedagogisk ledelse
Studieretninger
  • Pedagogikk (26)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat