Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign 6 Doctor of Education Programmer i Allmennutdanning 2023

6 Doctor of Education Programmer i Allmennutdanning 2023

Oversikt

En doktor i utdanning er en forskningsbasert doktorgrad tilsvarende doktorgradsleder, men fokusert på utdanningsområdet. Fordi det er en avansert akademisk pris, kan studentene ha behov for en mastergrad eller bachelorgrad før de blir akseptert i programmet.

Hva er en doktor i utdanning i generell utdanning? Det er en doktorgrad som er designet for å gi forskere en bred, konseptuell ramme rundt ledelsen og teorien som trengs i utdanningsinstitusjoner. Kjernekursene i denne typen program kan være forskjellige på hvert universitet. Noen kan være lik politisk analyse i utdanning, anvendt statistikk i forsknings-, teknologi- og utdanningsinstitusjoner, kunnskapshåndteringsprosess i utdanning og teoretiske grunnlag for læringsmiljøer. Mange doktorgradsprogrammer inneholder avhandlinger, forelesninger og prosjekter i læreplanen.

Denne graden kan forberede studentene på lederroller i akademia takket være den forbedrede kunnskapen om ledelse, innovasjon og kommunikasjon. Noen av disse lærte ferdighetene, som kommunikasjon, kan til og med forbedre studenters privatliv.

Kostnaden for en doktorgradsperson kan avhenge av programmets lengde og plasseringen av skolen. De fleste doktorgradsstudier tar i gjennomsnitt tre år å fullføre. Søkere som ønsker et eksakt prisestimat, må kanskje gjøre mer forskning.

De fleste studenter som registrerer seg i et doktorgradsprogram er interessert i å jobbe på utdanningsområdet. Av den grunn fortsetter de fleste nyutdannede å bli instruktørkoordinatorer, skoleledere, utdannelsesadministratorer, superintendenter, universitetsprofessorer eller pedagogiske forskere. Selvfølgelig kan enkelte studenter bruke denne utdanningen og overførbare ferdigheter som er oppnådd for å begynne å jobbe i selskaper, regjerings- eller ideell organisasjoner.

Hvor kan du ta en doktor i utdanning? Denne høyere grad kan tilbys på universiteter over hele verden. Noen skoler kan til og med ha online kurs, noe som betyr at du kan tjene graden fra komforten til ditt eget hjem. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Les mer

Filtre

 • Doctor of Education
 • Pedagogikk
 • Allmennutdanning
Studieretninger
 • Pedagogikk (6)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat