Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign flere DBA Programmer i Tyskland 2024

1 DBA Programmer i Tyskland 2024

Oversikt

Designet for erfarne forretningsfolk med forrige post-graduate grader, Doctor of Business Administration (DBA) programmer utvikle analytiske, forskning og pedagogiske ferdigheter i kandidater. DBA grader fra universiteter og handelshøyskoler i Tyskland er spesielt nyttig for kandidater som ønsker å gå videre til en ledelse eller utøvende rolle i bedriften deres, eller for de som ønsker å undervise på universitetet.

Foretas enten som en heltids-eller deltid engasjement, DBA studieprogrammene er utfordrende, strenge og krever en høy grad av selvstendig motivasjon. Utfallet av 3-4 års arbeid med DBA forskning ved et universitet i Tyskland vil være en forskningsbasert avhandling eller avhandlingen, som kandidaten må da forsvare før et panel på handelshøyskole.DBA forskning er også noen ganger foretatt på kandidaten 's nåværende selskap med det formål å ta konkrete, aktuelle temaer og problemstillinger på at virksomheten. Andre mer teoretiske DBA avhandlingen emner valgt av kandidater ved universiteter i Tyskland kan referere til relevante temaer som ledelse, entreprenørskap, samfunnsansvar, globalisering, sosiale konsekvensene ledelse, internasjonal finans eller andre.

For å lese mer om muligheten til å oppnå en DBA ved et universitet eller handelshøyskole i Tyskland, bla ned og klikk for å lese mer nedenfor.

Les mer

Filtre

  • DBA
Studieretninger
    Administrasjon Arkitektur Biovitenskap
  • Forretningsstudier
  • Bygg- og anleggsnæring Bærekraftighetsstudier Designfag Energi Generelle studier Helsefag
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Beslektede studieretninger