Keystone logo

25 DBA Programmer i Sveits for 2024

Filtre

Filtre

  • DBA
  • Sveits
Studieretninger
    Administrasjon (0)Arkitektur (0)Biovitenskap (0)
  • Forretningsstudier (22)
  • Bygg- og anleggsnæring (0)
  • Bærekraftighetsstudier (1)
  • Designfag (0)Energi (0)Generelle studier (0)
  • Helsefag (1)
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

DBA Programmer i Sveits

Rettet mot å utvikle analytisk, forskning og pedagogiske evner i kandidater som allerede har en MBA, MSc eller annen business-relaterte mester 's grad, er Doctor of Business Administration (DBA) en hjørnestein prestasjon åpne døren til ledende stillinger eller tenured professorater ved universitetene. DBA programmer er tilgjengelig på en deltid eller heltid ved universiteter og handelshøyskoler i Sveits. Derfor vil noen arbeider fagfolk finne de er i stand til å fortsette å arbeide og forfølge en DBA på samme tid i Sveits.

En av de viktigste elementene i DBA-programmet er avhandlingen eller oppgave. Den uavhengige forskningsprosjekt hjelper DBA kandidater ved universiteter i Sveits utvikle sin faglige kunnskap gjennom forskning og analyse av relevante teoretiske eller praktiske forretningskonsepter.Eksempler på noen DBA forskningsfelt kan inkludere sosiale konsekvensene ledelse, internasjonal business, markedsføring, entreprenørskap, supply chain management, ledelse eller globalisering. I tillegg til forskningsprosjektet, vil DBA studenter i Sveits også delta på seminarer og workshops, noe som gir flere muligheter for å forlenge ledelse, beslutningstaking og ledelse.

Du kan be om mer informasjon fra universitetene i Sveits med bare to klikk ved hjelp av linkene nedenfor. Hvis du kan være interessert i å søke på en DBA program ved et universitet eller handelshøyskole i Sveits, klikker du bare å lese mer.