Keystone logo

18 DBA Programmer i Frankrike for 2024

Filtre

Filtre

  • DBA
  • Frankrike
Studieretninger
    Administrasjon (0)Arkitektur (0)Biovitenskap (0)
  • Forretningsstudier (16)
  • Bygg- og anleggsnæring (0)
  • Bærekraftighetsstudier (1)
  • Designfag (0)Energi (0)Generelle studier (0)Helsefag (0)
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Popular degree type

DBA Programmer i Frankrike

Rettet mot å utvikle analytisk, forskning og undervisning ferdigheter i erfarne fagfolk med tidligere post-graduate grader, Doctor of Business Administration (DBA) grader er ideelt for kandidater som søker lederstillinger eller ønske om å undervise på universitetsnivå. Universiteter og handelshøyskoler i Frankrike søke å gjøre DBA programmer tilgjengelig for de fleste kandidatene ved å tilby muligheten til å fullføre DBA deltid eller online.

Søkere til DBA programmer ved universiteter og handelshøyskoler i Frankrike må allerede ha fullført en MBA, MSc eller tilsvarende business-relaterte mester 's grad, med mindre annet er bestemt av innleggelser avdelingen. Som en del av DBA program ved et universitet eller handelshøyskole i Frankrike, vil kandidatene bli forventet å fullføre et forskningsprosjekt, tilbringe tre til fire år eller lengre på denne avhandlingen.DBA avhandlingen emner som har vært populære blant kandidatene i Frankrike inkluderer globalisering, samfunnsansvar, etikk, internasjonal finans, entreprenørskap, ledelse og andre. Ved gjennomføring av DBA forskningsprosjekt, må oppgaven da bli presentert og forsvart før et panel ved universitetet i Frankrike.

Rull ned for å lese mer om hvordan du kan søke om en DBA på et akkreditert universitet eller handelshøyskole i Frankrike.