Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign 12 DBA Programmer i Frankrike 2023

12 DBA Programmer i Frankrike 2023

overview

Rettet mot å utvikle analytisk, forskning og undervisning ferdigheter i erfarne fagfolk med tidligere post-graduate grader, Doctor of Business Administration (DBA) grader er ideelt for kandidater som søker lederstillinger eller ønske om å undervise på universitetsnivå. Universiteter og handelshøyskoler i Frankrike søke å gjøre DBA programmer tilgjengelig for de fleste kandidatene ved å tilby muligheten til å fullføre DBA deltid eller online.

Søkere til DBA programmer ved universiteter og handelshøyskoler i Frankrike må allerede ha fullført en MBA, MSc eller tilsvarende business-relaterte mester 's grad, med mindre annet er bestemt av innleggelser avdelingen. Som en del av DBA program ved et universitet eller handelshøyskole i Frankrike, vil kandidatene bli forventet å fullføre et forskningsprosjekt, tilbringe tre til fire år eller lengre på denne avhandlingen.DBA avhandlingen emner som har vært populære blant kandidatene i Frankrike inkluderer globalisering, samfunnsansvar, etikk, internasjonal finans, entreprenørskap, ledelse og andre. Ved gjennomføring av DBA forskningsprosjekt, må oppgaven da bli presentert og forsvart før et panel ved universitetet i Frankrike.

Rull ned for å lese mer om hvordan du kan søke om en DBA på et akkreditert universitet eller handelshøyskole i Frankrike.

read_more

filters

  • DBA
  • Frankrike
fields_of_study
    Administrasjon Arkitektur Biovitenskap
  • Forretningsstudier
  • Bygg- og anleggsnæring
  • Bærekraftighetsstudier
  • Designfag Energi Generelle studier Helsefag
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format