Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign flere DBA Programmer i Canada 2023

1 DBA Programmer i Canada 2023

Oversikt

En DBA, eller Doctor of Business Administration, er en post-graduate, doktorgradsprogram designet for forretningsfolk med erfaring i sitt felt, samt en master 's i en business-relaterte akademisk disiplin. Enten å styrke ens 's evne til å ta på seg en ledelse eller utøvende rolle i en bedrift, eller i forberedelse til å undervise ved universitetet, er en DBA fra et universitet i Canada en givende pedagogisk engasjement. En DBA programmet på en institusjon for høyere utdanning i Canada vil utvikle kandidater 'analytisk, forskning og undervisning evner.

DBA kandidater ved universiteter og handelshøyskoler i Canada må allerede ha en MBA, MSc i en business-relaterte felt eller tilsvarende mester 's grad. En sentral del av en DBA program er forskningsbasert avhandling, som kan trekke fra en rekke forretninger felt.DBA kandidater ved universiteter i Canada velger vanligvis en problemstilling som er relatert til deres faglige interesser, erfaring eller tilgang. På handelshøyskolene i Canada, noen vellykkede områder av faglig konsentrasjon som DBA kandidater har forsket i den siste tiden har samfunnsansvar, internasjonal business, globalisering, etikk, supply chain management, entreprenørskap, sosiale konsekvensene ledelse eller lederskap.

Hvis du holder en post-graduate grad i et beslektet felt og ønsker å forfølge en Doctor of Business Administration (DBA) ved et universitet eller handelshøyskole i Canada, bla nedover for å lese mer i dag!

Les mer

Filtre

  • DBA
  • Canada
Studieretninger
    Administrasjon Arkitektur Biovitenskap
  • Forretningsstudier
  • Bygg- og anleggsnæring Bærekraftighetsstudier Designfag Energi Generelle studier Helsefag
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Beslektede studieretninger