Keystone logo

Beste universiteter for PHD Programmer i Spania 2023

Antall institusjoner: 281
  • Zürich
  • Barcelona

  Swiss School of Business Research tilbyr akademisk dyktighet med sveitsisk kvalitet til våre studenter som søker fra hele verden for å forfølge innovative bachelor-, master- og doktorgrader. Vi gir en rekke fordeler og muligheter for vekst og utvikling, i et dynamisk internasjonalt miljø, der studentene kan feire interkulturelt mangfold og innovative undervisningsstiler.

  • Madrid

  CUNEF er et privat universitet anerkjent av lov 6/2019 av 27. mars i Madrid-regionen. De viktigste inspirerende elementene ved CUNEF Universidad er spesialisering av undervisning og forskning, fortreffelighet og internasjonalisering.

  • Madrid
  • Barcelona

  Kombinasjonen av den nevnte metodikken sammen med organiseringen av arrangementer knyttet til treningsprogrammet som sendinger på TwitchTv eller levering av praksis på GitHub, forener to grunnleggende og eksklusive kjennetegn ved ITTI: muligheten for å kunne bli offisielt sertifisert av produsent takket være våre Bootcamps og, følgelig, et lærerteam akkreditert og godkjent av nevnte produsenter i tillegg til deres bemerkelsesverdige yrkeserfaring som benchmarks i sektoren.

  • Salamanca

  UPSA, født i 1940, er University of the Spanish Episcopal Conference. Det er non-profit og dets kulturelle kall og tjeneste for sosial fremgang utgjør essensen av dens daglige aktivitet, alltid utført med en åpen og inkluderende ånd.

  • Madrid

  ESIE er konstituert som handelshøyskolen til den anerkjente CES Cardenal Cisneros, grunnlagt med mål om å gjenoppfinne utdanningsmodellen med en fleksibel og innovativ metodikk, noe som gjør den enda mer tilgjengelig når det gjelder ressurser og tid.

  • Madrid

  Gjør deg klar for en givende opplevelse som du vil huske for alltid. Å studere ved EAE er en transformasjonsreise som du deler med klassekamerater fra hele verden, og deltar i et bredt spekter av aktiviteter utenfor klasserommet, omgitt av konstant stimuli.

  • Madrid

  UNED er det største offentlige universitetet i Spania både i antall studenter og i akademisk tilbud, så vel som det største campus i Europa, og har i 50 år vært dedikert til å universalisere høyere utdanning av høy kvalitet gjennom en modell av nettbasert og blandet undervisning leder i sin sektor.

  • Madrid

  Nå salgsmålene dine uten å måtte gi rabatter eller jage kundene dine. Oppdag hvilke feil du kan gjøre og de 7 trinnene i salgsmetodikken som brukes av tusenvis av gründere og selgere over hele verden.

  • Majadahonda

  Formato Educativo Business School er den private aksjeselskapsarrangøren av den engelske Executive MBA. Den tilbyr nettplattformen, sin egen metodikk og lærerstab. Educational Format kommersialiserer e-læringshandlinger og underviser i MBA- og postgraduate-seminarer innenfor rammen av høyere utdanning.

  • Miami
  • Madrid

  College of Business er blant de 5 prosent av elite handelshøyskoler over hele verden som er akkreditert av AACSB International - The Association to Advance Collegiate Schools of Business. Høgskolen får også høye karakterer for sine bachelor- og doktorgradsprogrammer, så vel som fakultets forskningsproduktivitet, av innflytelsesrike rangeringsorganisasjoner over hele verden.

  • Barcelona
  • Kuala Lumpur

  CodeOp er en teknologiskole som tilbyr kurs for kvinner, transer og ikke-binære personer (kvinner+). Vi er dedikert til å endre teknologikulturen og fokuserer på å gi samfunnet vårt den støtten og opplæringen de trenger for å bli ledere innen sitt felt.

  • Barcelona

  Pere Tarrés fakultet for sosial utdanning og sosialt arbeid er integrert, sammen med ti andre institusjoner, i Ramon Llull University. Ramon Llull University (URL), basert i Barcelona, er et privat non-profit universitet inspirert av humanistiske og kristne verdier som søker å utføre en offentlig tjeneste. URLs hovedoppgave er å gi kvalitet, personsentrert utdanning som svarer til samfunnets behov.

  • Godella

  MARch Valencia er en Postgraduate School tilknyttet European University som tilbyr forskjellige arkitektur- og designprogrammer. Undervisningsmetoden som undervises er basert på forholdet mellom den akademiske og profesjonelle verdenen, og søker å bygge broer mellom de to med sikte på å øke sjansene for profesjonell suksess for studentene våre.

  • Madrid

  Ut fra soliditeten og prestisjen til institusjonene som støtter Advantere, er formålet å revurdere og definere ledelsen og utdanningen til lederne som organisasjoner og samfunn trenger i dag og i morgen. Formålet er å følge unge mennesker og fagpersoner i deres utvikling som individer og som de beste menneskene for andre og verden. En verden radikalt forskjellig fra den vi kjenner, der endring overstiger menneskets evne til å tilpasse seg, med nye regler som ennå ikke er skrevet, en verden der vi alle nødvendigvis må være forpliktet til å gjøre den mer rettferdig, mer bærekraftig og jevnere. generer den på nytt.

  • Santander
  • Paris

  De sier øvelse gjør mester. Hos CESINE tilbyr vi deg en pedagogisk opplevelse av høy kvalitet preget av profesjonalitet og akkompagnement av en aktiv lærer. Vår pragmatiske pedagogikk sikrer en smidig og vellykket overgang til arbeidslivet. Det er derfor CESINE metoden utmerker seg for sin effektivitet i opplæring av unge fagfolk. Dette er og vil alltid være en del av vår filosofi.