Keystone logo
Singapore

Beste universiteter for PHD Programmer i Singapore 2023

Antall institusjoner: 63
  • Singapore, Singapore

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Singapore, Singapore

  University of St.Gallen tilbyr Asia-relaterte akademiske aktiviteter gjennom sitt eget datterselskap, "St.Gallen Institute of Management in Asia Pte. Ltd." eller kort sagt SGI.

  • Madrid, Spania
  • Amsterdam, Nederland
  • + 8 mer

  IE University er et topp internasjonalt universitet i Spania med campus i Madrid og Segovia. Anerkjent som en av de ledende høyere utdanningsinstitusjonene i verden, former IE ledere som driver innovasjon og endring i organisasjoner, og gir et læringsmiljø der teknologier og mangfold spiller en nøkkelrolle i å fremme global visjon, en gründertankegang og en humanistisk tilnærming.

  • 463, Singapore

  SUSS gir en anvendt utdanning som retter seg mot både ferske skoleelever og voksne elever, innen samfunnsvitenskap, og disipliner som har en sterk innvirkning på menneskelig og samfunnsutvikling.

  • Lille, Frankrike
  • Nice, Frankrike
  • + 3 mer

  EDHEC Business School forbereder internasjonale talenter for globale karrierer. Kjent for vår akademiske fortreffelighet og topprangerte forretningsutdanning, er vår oppgave å forberede ledere til å lykkes i et utfordrende forretningsmiljø som krever smidighet, innovasjon og sosialt ansvar. EDHECs nære forhold til globale bedrifter lar oss tilby unik innsikt og muligheter til studentene våre og gi en transformerende forretningsutdanning der målingen av vår suksess er suksessen til våre kandidater.

  • Lausanne, Sveits
  • Singapore, Singapore
  • + 1 mer

  EHL Hospitality Business School, grunnlagt i 1893 som Ecole Hôtelière de Lausanne, er banebrytende metodene for sveitsisk gjestfrihetsutdanning og setter standardene for fortreffelighet. I dag kombinerer EHL de sveitsiske verdiene av akademisk strenghet og bransjepraksis med kreativitet og innovasjon for kundesentrerte gjestfrihetsledergrader som forbereder nyutdannede til å lede fremtiden og administrere med respekt og empati.

  • Singapore, Singapore

  Asian International College (AIC) søker å få kontakt med samfunnet av globale innbyggere som deler en deltakende tilnærming til læring og er interessert i å være ledere i dagens kunnskapsøkonomi for å være klare for fremtiden. Elever blir med på AICs programmer, ikke bare for å bli 'undervist', men for å tenke, delta og skape.

  • Singapore, Singapore

  Singapore Institute of Management (SIM) er en av regionens ledende utdannings- og livslang læringsinstitusjoner, anerkjent for å styrke enkeltpersoner og bedrifter til å trives på tvers av livsstadier gjennom læring. Gjennom å utnytte ny kunnskap, ferdigheter og teknologi, gir SIM ferdighetsbaserte læringsopplevelser som gjør det mulig for studenter, fagfolk og bedrifter å lære for livet og trives for livet.

  • Singapore, Singapore

  Duke-NUS Medical School ble etablert gjennom et landemerkesamarbeid mellom to institusjoner i verdensklasse: Duke University og National University of Singapore (NUS), med mål om å tilby nyskapende utdanning og effektfull forskning som forbedrer utøvelse av medisin i Singapore og utover. .

  • Singapore, Singapore

  School of Physical and Mathematical Sciences (SPMS) ble grunnlagt i 2005 og er en skole i College of Science ved Nanyang Technological University. Vi tilbyr lavere BSc (Hons) programmer og videreutdanningsprogrammer innen tre kjerneområder: Kjemi og biologisk kjemi; Matematiske fag; og fysikk og anvendt fysikk

  • Singapore, Singapore

  I mer enn 50 år har NUS Business School tilbudt en streng, relevant og givende forretningsutdanning til fremragende studenter fra hele verden. NUS Business School ble grunnlagt samme år som Singapore fikk uavhengighet, og er i dag en av verdens ledende handelshøyskoler. Det er særegen for å tilby det beste av global forretningskunnskap med dyp asiatisk innsikt, forberede studentene til å lede asiatiske virksomheter til internasjonal suksess og for å hjelpe globale bedrifter med å lykkes i Asia.

  • Singapore, Singapore

  Rutgers Business School Asia Pacific er et datterselskap av Rutgers, State University of New Jersey (USA). Rutgers tilbyr de høyt rangerte Executive Master of Business Administration (EMBA) og Master of Science in Supply Chain Management (MS SCM) programmer til talentfulle fagpersoner i Singapore. I tillegg til EMBA- og MS SCM-programmene, tilbyr vi åpen påmelding og tilpassede Executive Education-programmer for både enkeltpersoner og selskaper.

  • Singapore, Singapore

  National University of Singapore (NUS), rangert som 1. i Asia og 11. på verdensbasis (QS Global World Ranking 2021) er Singapores flaggskipuniversitet. NUS tilbyr en global tilnærming til utdanning, forskning og entreprenørskap, med fokus på asiatiske perspektiver og kompetanse. Vi har 17 fakulteter på tre campus i Singapore, samt 12 NUS Overseas Colleges over hele verden. Vår tverrfaglige og virkelige tilnærming til utdanning, forskning og entreprenørskap gjør det mulig for oss å jobbe tett med industrien, myndigheter og akademia for å løse viktige og komplekse spørsmål som er relevante for Asia og verden.

  • Singapore, Singapore

  Det hele startet i 1925 med etableringen av Embry-Riddle Company på Lunken flyplass i Cincinnati, Ohio. Deretter våren etter åpnet selskapet Embry-Riddle School of Aviation. Det som begynte som en enkel plan for å trene flypiloter utviklet seg til et pålitelig universitet i 1970. I dag opererer Embry-Riddle Worldwide Campus et globalt anerkjent læringssystem som utnytter online og ansikt til ansikt og et nettverk av utdanningsfasiliteter designet for å støtte studenters avansement i USA, rundt om i verden og nå i Singapore.

  • Singapore, Singapore

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...