Keystone logo

Beste universiteter for PHD Programmer i Serbia 2023

Antall institusjoner: 15
  • Niš

  Stolende på en tradisjon fra et halvt århundre bygget på kunnskap, arbeid, energi og entusiasme fra tidligere generasjoner av visjonærer i det nåværende og fremtidige akademiske samfunnet, som har kultivert den intellektuelle eliten ikke bare i denne delen av Serbia, men også i hele regionen, vi er beæret, men vi har også et stort ansvar for å fortsette og følge veien som er banet av de beste blant oss. Det er ikke lett å følge denne veien.

  • Belgrade

  Union University ble etablert i 2005. Tre fakulteter grunnla det; fakultetet for byggeledelse, designhøgskolen og skolen for industriell ledelse (senere fakultetet for næringsliv og industriell ledelse). Like etter ble følgende høyere utdanningsinstitusjoner med som grunnleggere: Belgrade Banking Academy - Fakultet for bank, forsikring og finans, School of Computing, Union University Faculty of Law (tidligere Fakultet for forretningsrett), Fakultet for Eiendomsforvaltning, Fakultetet for næringsliv og entreprenørskap og College of Environmental Engineering.

  • Novi Sad

  Novi Sad School of Business er en akkreditert statlig skole med mer enn 50 års tradisjon for å utdanne fagpersoner innen økonomi og informatikk. Skolen har klart å etablere seg som en av de ledende statlige institusjonene innen anvendt næringsliv, økonomi og informatikk.

  • Belgrade

  Evropski Univerzitet er en privat institusjon hvis grunnlegger og eier er professor Dr. Milija Zecevic, full professor og rektor ved universitetet. Evropski Univerzitet er en autonom institusjon for høyere utdanning, som utfører aktiviteten til høyere utdanning og forener pedagogisk og vitenskapelig forskningsarbeid.

  • Kragujevac

  University of Kragujevac steg fra grunnlaget for Lyceum of Serbias Furstendømme, den første høyere utdanningsinstitusjonen i det moderne Serbia, etablert i Kragujevac ved dekret av prins Milos Obrenović 1. juli 1838. Dens første rektor var Atanasije Nikolic (1803 - 1882 ).

  • Novi Sad

  Med rundt 50 000 studenter og 5000 ansatte er University of Novi Sad et av de største utdannings- og forskningssentrene i Sentral-Europa. Det tilhører gruppen omfattende universiteter, preget av å tilby nesten alle fagfelt og høyere utdanning.

  • Belgrade

  Union University juridiske fakultet er kjent for sin moderne tilnærming til undervisning i jus som samler rettslæren og dens praktiske anvendelse. Vårt juridiske fakultet er forskjellig fra andre lignende institusjoner fordi vi ved siden av vanlige lovrelaterte emner også underviser i moderne disipliner som EU-rett, mediarett, medisinsk lov, juridisk etikk, økologilov, informasjonsteknologi, barnerettigheter osv.

  • Sremska Kamenica

  Educons University samarbeider med høyere utdanningsinstitusjoner i utlandet som bidrar til utvikling av naturvitenskap og akademisk utdanning både regionalt og internasjonalt. Siden oppstarten i 2008 er Educons University helt dedikert til etablering, utvikling og forbedring av internasjonalt samarbeid med partnerinstitusjonene. Med tanke på potensialet planlegger Educons University de neste fem årene fra 2016 til 2020 å fortsette tradisjonen med åpenhet overfor verden, intensivere sine aktiviteter og å realisere de oppsatte målene som vil resultere i videre utvikling på en internasjonal arena, spesielt når det gjelder utveksling av studenter, akademisk og administrativt personale.

  • Göttingen
  • Innsbruck
  • Rome
  • + 5 mer

  Georg-August-Universität Göttingen ble grunnlagt i 1737 og er et forskningsuniversitet med internasjonal anerkjennelse med sterke fokus innen forskningsstyrt undervisning. Universitetet preges av det rike mangfoldet i fagspekteret, spesielt innen humaniora, dets gode fasiliteter for å søke vitenskapelig forskning og den enestående kvaliteten på områdene som definerer profilen. Fra 2007 til 2012 ble Georg-August-Universität Göttingen belønnet med finansiering fra Initiative of Excellence fra de tyske føderale og statlige regjeringene med sin institusjonelle strategi for fremtiden med tittelen "Göttingen.Tradition - Innovation - Autonomy". Universitetet var i stand til å realisere alle målene i konseptet. Nå utvikler Göttingen University de vellykkede etablerte tiltakene for å kontinuerlig fremme universitetets positive utvikling innen forskning og undervisning.

  • Belgrade

  Megatrend University , en akademisk familieforening med 12 fakulteter og ett institutt, åpner i år også døren for akademikere på videregående skole og tilbyr inngang til utdanningsverdenen i henhold til de nyeste pedagogiske standardene. Undervisningsformene - forelesninger, praktiske arbeider, workshops, simuleringer, evaluering og kunnskapsvurdering - tilpasses følsomhet, rytme, behov og evner hos unge mennesker som er ivrige etter å lære noe nytt.

  • Novi Sad
  • Niš

  Dr Lazar Vrkatic fakultet for rettsvitenskap og forretningsstudier er en akkreditert institusjon for høyere utdanning som tilbyr studenter og studenter innen jus, engelsk språk, sikkerhet og kriminalitetsvitenskap og forretningspsykologi. Det er også et gradskurs tilgjengelig i psykoterapi.

  • Belgrade

  Singidunum University is a higher education institution that offers its students modern curricula and teaching methods resembling those of the renowned university centers. Our goal is to empower young people to be competitive in the market and keep pace with contemporary tendencies and business trends.

  • Maribor
  • Belgrade

  We are a fully accredited modern European business school dedicated to individuals who are interested in improving their knowledge and competitiveness through online and face-to-face learning. Our high-quality study programmes, available in four different languages, follow the standards and requirements of the current European and global business environment.

  • Northampton
  • Bahrain Online
  • Jordan Online
  • + 37 mer

  Stafford ble dannet i 1993 i UAE, med den eneste hensikt å gi fjernundervisning assistanse til forretningsfolk i Midt-Østen for å oppnå god kvalitet internasjonalt anerkjente kvalifikasjoner som ville markere dem som seriøse ledere og fremme karrieren. Fra og med syv studenter i 1993, over et tiår senere, er vi involvert i gjennomsnitt 1000 studenter i året som bruker fjernundervisning. Alle er seriøse og travle ledere som beviser for verden at de mener å lykkes. Stafford er helt fokusert på å hjelpe heltidsfolk i virksomhet med fjernundervisning av høy kvalitet for å få fart på karrieren gjennom uavhengig studie. Stafford jobber i hele Midt-Østen og Levant-regionen og tilbyr fjernundervisning Executive MBA, doktorgrader, BA, vitnemål og mer. Vi er stolte av vårt engasjement for den akademiske og forretningsmessige suksessen til studentene våre, våre utmerkede forhold til våre universiteter i Storbritannia, vår integritet og den høye kvaliteten på det faglige og administrative støttepersonalet.

  • Serbia Online
  • Newcastle upon Tyne
  • Belgrade
  • + 2 mer

  <strong>Royal Business College </strong> is an educational centre accredited by ABE (UK). At RBC all lectures are in English. The degrees are UK accredited and the program is delivered Online.