Keystone logo
Romania

Beste universiteter for PHD Programmer i Romania 2023

Antall institusjoner: 53
  • Poitiers, Frankrike
  • Iași, Romania
  • + 5 mer

  European Campus of City-Universities (EC2U) er en flerkulturell og flerspråklig allianse som består av syv langvarige, utdannings- og forskningsledede, lokalt og globalt engasjerte universiteter fra fire forskjellige regioner i EU: Universitetet av Coimbra, University of Iași, University of Jena, University of Pavia, University of Poitiers (koordinator), University of Salamanca og University of Turku. Alliansens ambisjon er å utvikle et innovativt rom som lar mobilitet flyte fritt mellom de syv universitetene og tilknyttede byer.

  • La Rochelle, Frankrike
  • Athens, Hellas
  • + 4 mer

  EU-CONEXUS - European University for Smart Urban Coastal Sustainability er et sterkt partnerskap mellom ni universiteter som utvikler vitenskap og innovasjon til et knutepunkt for ekspertise innen Smart Urban Coastal Sustainability (SmUCS). EU-CONEXUS – European University for Smart Urban Coastal Sustainability fremmer felles europeiske verdier og en styrket europeisk identitet ved å bringe sammen en ny generasjon europeere, som kan samarbeide og jobbe innenfor ulike europeiske kulturer, på ulike språk og på tvers av landegrenser.

  • Pitești, Romania

  Den første videregående skolen i Piteşti ble grunnlagt i 1962 og ble kalt "3-årig pedagogisk institutt" med pedagogiske spesialiseringer i matematikk, fysikk, biologi, kjemi, filologi og kroppsøving og idrett. Åpningen av de tekniske spesialiseringene fulgte, og førte til etableringen av Institute of Sub Engineers (1969), forent i 1974 under navnet Institute of Higher Education.

  • Târgoviște, Romania

  Begynnelsen av høyere utdanning i Târgovişte går tilbake til den rumenske middelalderen, da byen mellom 1672 og 1678 var vertskap for den første jusskolen i Wallachia. Høyere utdanning gjenopptok sitt oppdrag i et offisielt etablissement etter 1989-revolusjonen, da den tekniske og økonomiske høyskolen i 1991 åpnet portene. Foruten sin vitenskapelige opplæring og forskning, inkluderer Valahia University of Târgoviște etterutdanningssentre i samsvar med kravene fra det nåværende sosioøkonomiske miljøet.

  • Oradea, Romania

  Oppdraget til University of Oradea er å gi utdanning og forskning av høy kvalitet i en nasjonal og internasjonal kontekst av sosial, faglig og sist men ikke minst intellektuell utvikling av individet, og samtidig bidra til den sosiale og kulturelle utviklingen til Oradea. Disse oppdragene er formet av mål som å tiltrekke studenter fra hele verden, posisjonere universitetet blant de beste utdanningsinstitusjonene i landet og i Europa og formidle et bredere fellesskap til betydningen og viktigheten av akademisk utdanning og vitenskapelig forskning generelt og en utført innenfor dette universitetet, spesielt. University of Oradea har materialisert internasjonale relasjoner med 352 institusjoner fra 39 land.

  • Cluj-Napoca, Romania

  Babeş-Bolyai University (UBB) er for tiden det største rumenske universitetet, og har rundt 47.000 studenter påmeldt Bachelor, Master eller Ph.D. programmer i studieåret 2019-2020. Fakultet for økonomi og bedriftsadministrasjon (FSEGA) ved UBB er den beste rumenske institusjonen for høyere utdanning innen økonomi og næringsliv.

  • Alba Iulia, Romania

  Som en offentlig institusjon for høyere utdanning, “1 Decembrie 1918” University of Alba Iulia gjennomgår et nytt stadium i sin eksistens, et stadium preget av de tre prinsippene som ligger til grunn for det nåværende mandatet for universitetets ledelse: ytelse, kvalitet og konsistens. Som et relativt ungt universitet - vi feirer 28 års eksistens i 2019 - er vårt universitet fullstendig klar over sin hensikt og rolle innen høyere utdanningssystem i Romania og forholder seg stadig til tradisjonen for det transylvaniske utdanningssystemet.

  • Iași, Romania

  Et av de eldste og tradisjonelle utdanningsstedene i Romania, og ble grunnlagt i 1879 som et medisinsk fakultet, senere assosiert med andre tre institusjoner som fullfører det medisinske instruksjonsområdet - Det farmasøytiske fakultet, det odontologiske fakultet og det medisinske fakultet bioteknologi.

  • Bucharest, Romania

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • New York, USA
  • Athens, Hellas
  • + 11 mer

  Unicaf er en global utdanningsorganisasjon med base i Europa, og tilbyr stipend til kvalifiserte kandidater til å studere akademiske studier med sine partneruniversiteter, i dag University of Suffolk (Storbritannia), Liverpool John Moores University (UK), University of South Wales (UK) , University of California, Riverside Extension (USA) og Unicaf University (Afrika) på flere campus.

  • Bună Ziua, Romania

  Det Protestant Theological Institute of Cluj-Napoca (PTI) er et uavhengig universitet akkreditert av det rumenske utdanningsdepartementet. Hovedmålet er å utdanne reformerte, lutherske og unitære ministre. Instituttet ønsker å sette teologi i tjeneste for kirkesamfunnene, som lever i et flerkulturelt og multikonfesjonelt samfunn.

  • Petroșani, Romania

  University of Petrosani har en lang og vakker tradisjon, og er etterfølgeren til Institute of Mining, som opererte i Bucuresti i over 80 år. I studieåret startet 1957 til 1958 i Petrosani. Bare noen få universiteter kan være stolte av en slik nedstigning sertifisert ved dekret fra AI Cuza i 1864 som etablerte "School of Bridges, Highways, Mines and Architecture".

  • Sfântu Gheorghe, Romania

  Sapientia Hungarian University of Transylvania er det uavhengige universitetet i det ungarske samfunnet i Romania, som har som mål å gi utdanning til medlemmene i samfunnet vårt og utføre vitenskapelig forskning på et høyt faglig nivå. Vi anser oss selv som ansvarlige for studentenes kunnskap, for lærerpersonalet og kollegers fremtid, for kvaliteten på forskningsaktiviteten og gjennomsiktigheten i vår virksomhet.

  • Brașov, Romania

  Transilvania University of Brașov (UNITBV) er det største universitetet i Romania sentrum; det er et omfattende universitet som tilbyr studieprogrammer på 43 domener.

  • Bucharest, Romania

  Dimitrie Cantemir "Christian University er en gratis og åpen privat høyere utdanning og vitenskapelig forskningsinstitusjon, grunnlagt i henhold til prinsippet om privat eiendom, garantert av grunnloven." Dimitrie Cantemir "Independent University.