Keystone logo

Beste universiteter for PHD Programmer i Portugal 2023

Antall institusjoner: 92
  • Evora

  Universitetet i Évora er en offentlig høyere utdanningsinstitusjon med opprinnelse tilbake til 1559. Etter å ha blitt stengt på 1700-tallet åpner universitetet igjen i 1979. For tiden er det organisert i avdelinger som er gruppert i skoler relatert til spesifikke vitenskapelige fag. domener, som spesielt kunst, vitenskap og teknologi, samfunnsvitenskap, sykepleierskole.

  • Lisbon

  Å holde tritt med de skiftende tidene og respektere deres krav. For å være et eksempel til etterfølgelse. Å fylle med stolthet de som sammen med oss har bestemt seg for å bidra til et mer rettferdig og bedre samfunn. Dette er NOVA School of Law sin forpliktelse.

  • Lisbon

  ULisboa er ansvarlig for å gjøre byen Lisboa til en av de store europeiske kultur- og vitenskapshovedstedene, siden den tar imot mer enn 9000 utenlandske studenter hvert år – omtrent 17,8 % av det totale antallet studenter – fra over 100 land, som er søker utdanning av høy kvalitet samt en annen kultur, herlig vær og gjestfriheten som Lisboa og Portugal har å tilby.

  • Rio de Mouro

  Opprettelsen av en Católica Medical School har vært et prosjekt av Universidade Católica Portuguesa i mer enn 20 år, men først nå har de rette forholdene kommet sammen for opprettelsen. Vår medisinske skole begynner sin reise på et unikt øyeblikk i vår sivilisasjon: en pandemi på global skala som har påført så mange endringer, vanskeligheter, spørsmål og tvil som tvinger oss til å revurdere to grunnleggende områder for mennesker: utdanning og helsevesen. Det er med stor entusiasme og ansvarsfølelse vi dedikerer oss til etableringen av denne medisinske skolen, som er en viss av dens enorme verdi for de som har et kall til å praktisere medisin så vel som å bidra til fortreffelighet i medisinundervisningen i Portugal .

  • Monte de Caparica

  Siden starten, Egas Moniz - Cooperativa de Ensino Superior , CRL har vært et fellesskap av studenter, lærere og ansatte, hvis oppgave er "dedikert til fremskritt i kunnskap, læring og utdanning av studentene, til tjeneste for å forbedre helseforholdene for det globale samfunnet i det 21. århundre». Det har i lang tid vært en referanseinstitusjon for undervisning i helse i Portugal.

  • Lisbon
  • Porto Salvo
  • Bobadela

  Instituto Superior Técnico (Técnico) er School of Engineering ved Universitetet i Lisboa. Técnico ble opprettet for nesten 11 tiår siden og har omtrent 12 000 studenter med mer enn 60 forskjellige nasjonaliteter. Topprangert i Portugal, er Técnico internasjonalt anerkjent for sin akademiske og vitenskapelige fortreffelighet innen ingeniørfag, arkitektur, vitenskap og teknologi, for å fremme forholdet mellom universitet-bedriftssamfunn og for å oppmuntre til innovasjon, entreprenørskap, jobbskaping og kunnskap.

  • Costa da Caparica

  Den NOVA School of Science and Technology | FCT NOVA, en av de tre største og mest prestisjefylte skolene for ingeniør- og vitenskap i landet, 15 minutter fra Lisboa, er anerkjent for sin utmerkede forskning, kvaliteten på kursene og ansettbarheten til kandidatene (kandidater, mastere, leger) .

  • Evora
  • Rome
  • Thessaloniki

  Målet med dette programmet er å gi studentene spesialiserte ferdigheter i arkeologi og analytisk karakterisering av materialer fra forhistorie (megalitisk) til klassisk tid (gresk og romersk). Studiet og bevaring av kulturminnematerialer er et forskningsområde med en sterk tverrfaglig konnotasjon og krever ferdigheter som spenner over humaniora og naturvitenskapelige forskningsfelt. ARCHMAT gir en felles, integrert plattform for fremragende studenter som kommer fra enten naturvitenskapelig eller humanistisk utdanningsbakgrunn for å forstå de avanserte vitenskapelige metodene som brukes til å undersøke arkeologiske materialer og har som mål å danne høyt spesialiserte profesjonelle eksperter innen det nye feltet arkeometri, dvs. Fysisk-kjemiske vitenskaper anvendt til studiet av arkeologiske og kulturelle arvmaterialer.

  • L'Aquila
  • Hamburg
  • Barcelona
  • + 8 mer

  Etablert i 1952 og ideell beliggenhet i det sentrale Italia (L'Aquila er bare 110 km unna Roma), er universitetet vårt en offentlig undervisnings- og forskningsinstitusjon som tilbyr et komplett utvalg av akademiske programmer inkludert bioteknologi, vitenskap, økonomi, ingeniørfag, utdanning, humaniora , medisin, psykologi og idrettsvitenskap. Med 7 avdelinger tilbyr University Of L'Aquila sine over 19 000 påmeldte studenter 69 gradskurs på tvers av disiplinene (både på lavere og videregående nivå, inkludert internasjonale MSc-kurs helt undervist på engelsk), 9 doktorgradsprogrammer for forskning, spesialskoler, spesialisering- masterkurs og yrkesfag. Mange medlemmer av dets utmerkede fakultet på rundt 600 professorer og forskere har mottatt internasjonal anerkjennelse og regnes som ledende innen sine forskningsfelt.

  • Lisbon

  NOVA University Lisbon ble grunnlagt 11. august 1973, og er det yngste av Lisboas tre statlige universiteter. Universitetet, som er integrert i en ramme for utvidelse og diversifisering av høyere utdanning, vedtok en ny modell i det portugisiske systemet som understreket tverrfaglige tilnærminger, teknologisk utvikling, samtidig som det ivaretok tilbud innen tradisjonelle akademiske domener, inkludert medisin, vitenskap og humaniora.

  • Porto

  Et stort universitet oversetter sine kjerneverdier til sosial innvirkning, måler ambisjoner med sosialt ansvar, og arbeider ikke for de fås fortjeneste, men for menneskehetens beste. Som et ledende forskningsuniversitet bidrar Universidade Católica Portuguesa til å styrke samfunnet ved å produsere livsforandrende vitenskap, utdannede borgere og fremtidsrettede gründere.

  • Barcarena

  Atlântica ble født i 1996 som en institusjon av offentlig interesse, og nå ut til å være et mål refererer til opprettelse, overføring og formidling av kunnskap, vitenskap og teknologi gjennom artikulering av studier, undervisning, forskning og eksperimentell utvikling. I 1996 hadde vi den første graden i ledelsesområdet, miljøterritorium, IKT og ledelse i helse, og ble i 2001 opprettet Atlântica Health School.

  • Lisbon

  Velkommen til Det humanistiske fakultet! Fakultet for humanvitenskap (portugisisk akronym FCH heretter) er kjent for å dyrke tverrfaglig forsknings- og undervisningsmiljø, og tilbyr et bredt spekter av grunn-, master- og doktorgradsprogrammer som er forankret rundt fem kjerne vitenskapelige felt - kommunikasjonsvitenskap, samfunnsvitenskap, Kulturstudier, filosofi og psykologi - og to institutter: Institutt for familievitenskap og Institutt for orientalske studier.

  • Portalegre

  Polytechnic of Portalegre er en offentlig institusjon for høyere utdanning som integrerer Higher School of Education and Social Sciences (ESECS-IPPortalegre), Higher School of Technology and Management (ESTG-IPPortalegre), Higher School of Health (ESS-IPPortalegre) , i Portalegre, og Escola Superior Agrária (ESAE-IPPortalegre), i Elvas.

  • Palaiseau
  • Espoo
  • Arrasate
  • + 12 mer

  EIT Manufacturing er en europeisk sammenslutning av ledende universiteter, næringer og forskningssentre knyttet til produksjonssektoren, med sikte på å øke europeisk produksjon til å bli globalt konkurransedyktig og bærekraftig for samfunnet. Ved å samle de tre sidene av "kunnskapstrekanten": næringslivet (store selskaper og små og mellomstore bedrifter), utdanningsinstitusjoner og forskningssentre, ønsker EITM å øke samarbeidet og integrasjonen mellom utdanning, næringsliv og forskning. EIT Manufacturing tilbyr et unikt og utmerket høyt utdanningsprogram, med internasjonalt og inkluderende tankesett, for å uteksaminere neste generasjon Manufacturing Innovators and Entrepreneurs.