Keystone logo
Polen

Beste universiteter for PHD Programmer i Polen 2023

Antall institusjoner: 140
  • Warsaw, Polen

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Miskolc, Ungarn
  • Zagreb, Kroatia
  • + 2 mer

  EIT RawMaterials Academy - TIMREX tilbyr studenter en unik mulighet til å lære i et dynamisk miljø, med fokus på virkelige utfordringer. Tildelt av EIT (European Institute of Innovation and Technology), et organ i Den europeiske union, er EIT-merket et kvalitetssertifikat som kun gis til utmerkede utdanningsprogrammer på master- og doktorgradsnivå.

  • Kraków, Polen
  • Freiberg, Tyskland
  • + 1 mer

  EIT RawMaterials Academy - RaVeN tilbyr studenter en unik mulighet til å lære i et dynamisk miljø, med fokus på virkelige utfordringer. Tildelt av EIT (European Institute of Innovation and Technology), et organ i Den europeiske union, er EIT-merket et kvalitetssertifikat som kun gis til utmerkede utdanningsprogrammer på master- og doktorgradsnivå.

  • Lahti, Finland
  • Madrid, Spania
  • + 1 mer

  EIT RawMaterials Academy - MEITIM tilbyr studenter en unik mulighet til å lære i et dynamisk miljø, med fokus på virkelige utfordringer. Tildelt av EIT (European Institute of Innovation and Technology), et organ i Den europeiske union, er EIT-merket et kvalitetssertifikat som kun gis til utmerkede utdanningsprogrammer på master- og doktorgradsnivå.

  • Katowice, Polen

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Łódź, Polen

  Akademiet for film, kunst og design er et eliteakademi som utdanner studenter basert på teori og kreativt eksperiment, under individuell veiledning av lærerteam bestående av professorer fra de beste universitetene i Polen, samt anerkjente utøvere på feltet. Ideen om å lage et akademi basert på erfaringer fra det virkelige livet og en bevissthet om endringer i feltet, førte til opprettelsen av det eneste akademiet i Polen som har en så unik organisasjonsstruktur og en slik moderne forståelse av utdanning for fremtiden. Når du ønsker studenter velkommen til hovedkvarteret i det historiske Scheibler-palasset, tilbyr skolen dem fasiliteter som inkluderer verksteder og forelesningssaler utstyrt med det nyeste spesialutstyret, et kinorom, et bibliotek og utstillingsgalleri.

  • Warsaw, Polen

  University of Economics and Human Sciences i Warszawa – en ny dimensjon av utdanning. University of Economics and Human Sciences i Warszawa er et universitet med nye muligheter. Vår moderne campus, som ligger i hjertet av Warszawa, tilbyr studentene et rom hvor de kan utvikle sin kreativitet, bygge karrierer og delta i ulike prosjekter.

  • Pomorska, Polen

  Gdansk Foundation for Management Development (GFKM) er et opplærings- og konsulentfirma som spesialiserer seg på å tilby opplæring, støtte og utviklingsprosjekter for ledere og ansatte i store og mellomstore innenlandske så vel som utenlandske selskaper.

  • Dabrowa Gornicza, Polen

  WSB University setter ikke bare standardene for utdanning på det polske markedet, men har også konsolidert sin posisjon på utenlandske markeder, og har blitt en sterk institusjonell partner innen utdanning og forskning. Dette bekreftes av det høye universitetets 2. plass i internasjonaliseringsrangeringen i Polen. WSB University har vært og er fortsatt i forkant av private universiteter i Polen i mange år. Muligheten for å gjennomføre deler av studiene i utlandet, utenlandske praksisplasser, programmer som gjør det mulig å oppnå to vitnemål samtidig - polske og utenlandske, deltakelse i mange internasjonale prosjekter, er bare noen av mange muligheter vi tilbyr våre studenter.

  • Gdańsk, Polen

  Gdansk University of Physical Education and Sport er det eneste idrettsuniversitetet i Pommern hvor teoretiske og praktiske klasser blir gjennomført av både anerkjente forskere og høyt kvalifiserte spesialister innen områdene som er relevante for individuelle studieretninger, samt trenere for olympiske og nasjonale lag og fremragende idrettsutøvere. Det didaktiske tilbudet til Gdansk University of Physical Education and Sport er moderne, bredt og variert. Som en del av studieretningen kan en student velge en fordypning fra et bredt spekter av fordypninger utformet for å møte arbeidsmarkedets behov og supplere med andre fordypninger som tilbys av universitetet.

  • Bialystok, Polen

  The Medical University of Bialystok er et moderne, raskt voksende offentlig universitet, med et oppdrag om å gi best mulig utdanning for profesjonelle, ansvarlige, ledende medisinske ansatte; å utføre vitenskapelig forskning på det mest avanserte nivået over hele verden; å implementere innovative løsninger i samarbeid med medisinske tjenesteleverandører, og å svare på sosiale behov.

  • Wrocław, Polen

  Wrocław University of Science and Technology ble etablert i 1945, hovedsakelig som et resultat av involveringen av det akademiske personalet ved det nå nedlagte tekniske universitetet i Lviv og Jan Kazimierz University i Lviv, som tilpasset de ødelagte bygningene til den tyske teknologiske skolen. - Technische Hochschule.

  • Stockholm, Sverige
  • Boden, Sverige
  • + 3 mer

  The Rookies Certified School & Top Ranged School i spillutvikling.

  • Gdańsk, Polen

  Gdańsk teknologiske universitet (polsk navn: Politechnika Gdańska) er et av de eldste universitetene i Polen og det største tekniske universitetet i Nord-Polen. Det ble etablert i 1904 og har siden den gang utdannet ingeniører i verdensklasse innen ulike områder av vitenskap og teknologi. Ligger i Gdańsk – en by med tusen år lange tradisjoner og porten til den polske kystlinjen – er det det perfekte stedet å studere og nyte studentlivet.

  • Olsztyn, Polen

  University of Warmia and Mazury in Olsztyn (UWM) ble stiftet 1. september 1999. Etableringen resulterte fra sammenslåing av tre institusjoner for høyere utdanning i Olsztyn, dvs. Academy of Agriculture and Technology, Higher School of Pedagogy og Warmian Theological Institute. Oppgaven til University of Warmia and Mazury in Olsztyn er å utføre mangfoldige aktiviteter med det formål å utdanne høyt kvalifiserte akademikere og vitenskapelige ansatte, å utføre vitenskapelig forskning som svarer til behovene i regionens økonomi og å berike den nasjonale kulturen.