Keystone logo
Oman

Beste universiteter for PHD Programmer i Oman 2023

Antall institusjoner: 25
  • Muscat, Oman

  Muscat University , som ligger i hjertet av Muscat, ble etablert i 2016 med et oppdrag om å transformere enkeltpersoner og lokalsamfunn gjennom industriengasjert, forskningsinformert undervisning og læring som er både streng og relevant. Vi vil oppnå suksess ved å tilby et gunstig læringsmiljø i en inkluderende kultur med globalt medborgerskap.

  • Al Jazirah Al Hamra, De forente arabiske emirater
  • Dubai, De forente arabiske emirater
  • + 8 mer

  Ascencia Business School gir studentene en mulighet til å studere internasjonale universitetsprogrammer mens de bor i UAE. Vårt hovedmål er å gi alle våre studenter en kvalitet og kostnadseffektiv utdanning, og vi er stolte over å opprettholde de høyeste faglige standardene. Ascencia Business School har en god forståelse av det lokale markedet og en enorm mengde erfaring med å administrere utdanning siden 2006. Vi har utforsket Midtøsten -markedet og funnet måter å lykkes med å markedsføre det fullt akkrediterte, godkjente og anerkjente læreplanen. Kursene våre blir levert av vestlige kvalifiserte forelesere som holder doktorgraden og er hentet fra akademikere og har relevant industriell erfaring.

  • Seeb, Oman

  Sultan Qaboos University er realiseringen av løftet kunngjort av Hans Majestet Sultan Qaboos Bin Said under 10-årsjubileet for Omans nasjonaldag i 1980. Byggingen startet i 1982 og de første Sultan Qaboos University-studentene ble påmeldt i 1986. I samsvar med Hans Majestets kongelige direktiver, startet universitetet med fem høyskoler; nemlig medisin, ingeniørfag, landbruk, utdanning og vitenskap. Videre ble College of Arts etablert i 1987, etter College of Commerce and Economics som ble utviklet i 1993. College of Law begynte på universitetet i 2006 og til slutt ble College of Nursing opprettet i 2008.

  • Al Buraimi, Oman

  Al Buraimi University College er den første høgskolen i Al Buraimi Governorate. Etableringen var en umiddelbar tolkningshandling og et sant svar på det øverste oppfordringen fra Hans Majestet, Sultan Qaboos Bin Saeed, må han hvile i fred, til privat sektor om å begynne å investere i høyere utdanning gjennom å etablere nye private akademiske institusjoner som er forpliktet til å opprettholde større utdanningsmuligheter i forskjellige akademiske felt for omanske potensielle studenter med sikte på å møte behovene til det lokale arbeidsmarkedet med dyktige lokale potensialer for å takle de globale økonomiske endringene. Studiet ved høgskolen startet i begynnelsen av andre semester av studieåret (2003 – 2004) var et dynamisk utgangspunkt basert på den utrolige opplevelsen av partnerskap med California State University med det formål å oppnå den ekstreme fordelen av sine erfaringer og avansert akademisk kompetanse innen akademiske studieretninger, vitenskapelig forskning, kvalitetssikring etc. Videre har den verdifulle administrative og tekniske bistanden fra UH-departementet i betydelig grad hjulpet høgskolen til å være pioner for de andre høgskolene og universitetene i regionen. De ærefulle instruksjonene til Hans Majestet, må han hvile i fred, har vært hjørnesteinen for å etablere grunnleggende regler og effektiv praksis for de akademiske institusjonene for å utvikle akademisk kunnskap og faglige ferdigheter. Dette vil igjen gjøre det mulig for nåværende og neste generasjoner å effektivt og kreativt tjene samfunnet og landet. I tillegg har den fysiske og intellektuelle støtten som tilbys til de akademiske fakultetene ført til å opprettholde de høyeste utdanningsstandardene forenlig med de internasjonale kvalitetskriteriene. De administrative og akademiske ansatte ved høgskolen har viet betydelig oppmerksomhet til disse essensielle, fra å etablere fasiliteter som bidrar til innovasjon, eksperimentering og kreativitet på det nye campus, omfavne oppdaterte undervisningsteknikker, og til slutt bygge kompetente menneskelige ressurser som er i stand til å levere kunnskap til studentene for å fremme landets velferd og fremgang.

  • Muscat, Oman

  Historien til det tyske teknologiske universitetet (GUtech) kan spores tilbake til 2003 da visjonær Omanis tenkte etablering av et høykvalitets teknisk universitet i Oman. Denne visjonen ble inspirert av Hans Majestet Sultan Qaboos veibeskrivelse for å tilby kvalitet høyere utdanning i Oman av private investorer.

  • Muscat, Oman

  Historien til det tyske teknologiske universitetet (GUtech) kan spores tilbake til 2003 da visjonær Omanis tenkte etablering av et høykvalitets teknisk universitet i Oman. Denne visjonen ble inspirert av Hans Majestet Sultan Qaboos veibeskrivelse for å tilby kvalitet høyere utdanning i Oman av private investorer.

  • Sharjah, De forente arabiske emirater
  • Oman Online, Oman
  • + 7 mer

  Exeed College, tenkt i 2016, er et prestisjefylt foretak i Westford Education Group som tilbyr topprangerte akademiske online-/deltidsprogrammer. En leverandør av utdanningsledelse i verdensklasse med base i UAE, Exeed College tilrettelegger doktorgradsprogrammer i bedriftsadministrasjon og utdanning, spesialiserte MBA-programmer, masterprogrammer i utdanning og forskjellige lærerkvalifikasjonsprogrammer gjennom sin omfattende tilstedeværelse i GCC, Afrika, Asia, Sør Øst- og europeiske land.

  • Muscat, Oman

  - National Hospitality Institute - er den ledende leverandøren av kvalifisert yrkesopplæring for Hospitality, Catering and Travel Industries i Gulf-regionen. Ligger i Muscat, Oman, opererer med den klare hensikten å gi en mest mulig omfattende og profesjonell opplæring.

  • Seeb, Oman

  College of Engineering, tidligere kjent som Caledonian College Of Engineering , ble etablert i 1996. Den første private ingeniørhøgskolen i Sultanatet Oman. Det tilbyr lavere (UG) og mastergradsstudier i ingeniørfag i samsvar med internasjonale standarder, og UG-programmer er akkreditert av IET (UK) og CIOB (UK); institusjonen er akkreditert av OAAA (Oman)

  • Muscat, Oman

  MGi - Modern Gulf Institute - tilbyr opplæringsprogrammer og workshops for forretnings-, profesjonell utvikling, ledelse og myke ferdigheter, samt kurs som er rettet mot å hjelpe studenter med å forbedre sitt engelskspråklige, IELTS og datakunnskaper for personlig og profesjonell utvikling. Vi tilbyr rådgivning og executive coaching-løsninger.

  • Sohar, Oman

  College of Applied Sciences - Sohar er en av de seks høyskolene under departementet for høyere utdanning, etablert i 1990, og ligger i byen Sohar i Governorate of North Albatinah. Høgskolenes visjon ligger i å spille en viktig rolle i å presentere Oman for verden som en utviklingsland reflektert i å bidra til feltet anvendt vitenskap, og i utviklingen av kunnskapssamfunnet til det som bekrefter med de omanske kulturelle normene.

  • Muscat, Oman

  The Scientific College of Design er en privat kunst- og designinstitusjon for høyere utdanning som ligger i Muscat, Sultanatet i Oman. Høgskolen ble etablert ved et ministerdekret og regulert av departementet for høyere utdanning, og startet offisielt sine akademiske programmer og tjenester i oktober 2004. Høgskolen styres av et tillitsvalg, ledet av generaldirektoratet for private universiteter og høyskoler.

  • Al Azaiba South, Oman

  Pioneer Institute of Management and Technology er GCCs ledende opplæring i Muscat, Oman. Vi tilbyr en rekke opplæringsprogrammer innen informasjonsteknologi, databaseteknologi, prosjektledelse, myke ferdigheter og mye mer. Den ledes av et team av utrolig dyktige fagpersoner som har mer enn 30 års kombinert IT- og bedriftsopplæringserfaring.

  • Birkat Al Mouz, Oman

  University Of Nizwa (UoN) ble etablert i Sultanatet i Oman i 2004 som et fakultet styrt private universitet med ikke-profitt. Det ligger 140 km fra den nasjonale hovedstaden i Muscat i den indre regionen Al-Dakhiliya nær den historiske tidligere hovedstaden i Nizwa. Universitetet søker å tilby et progressivt og trygt læringsmiljø som respekterer sultanatets tradisjoner og verdier.

  • Sohar Port, Oman

  International Maritime College Oman (IMCO) er en unik høyskole i Oman, GCC-landene og utover. IMCO ble etablert 24. april 2005 og eies av regjeringen i Oman (ASYAD).