Keystone logo
Nederland

Beste universiteter for PHD Programmer i Nederland 2023

Antall institusjoner: 109
  • Tilburg, Nederland
  • Utrecht, Nederland

  TIAS School for Business and Society er Tilburg University og Eindhoven University of Technologys handelshøyskole for lederutdanning. Dette er et sted for ledere, fagfolk og ledere som ønsker å gjøre en endring, akkurat som deg; å få det beste ut av seg selv og skape gjennomslag i og med sin organisasjon.

  • Wageningen, Nederland

  Spesialiseringen Food Law and Regulatory Affairs er et program innenfor MSc Food Safety ved Wageningen University and Research, Nederland. Programmet tilbyr en unik tilnærming til matlovgivning, da det kombinerer både teknisk og juridisk kunnskap for å fremme studentenes karrierer og bidrag til fremtidens juridiske endringer i matsystemer. Studenter med forskjellig bakgrunn er velkomne, inkludert studenter med juss, samfunns- og naturvitenskapelig bakgrunn. Kurs inkluderer EU og internasjonal matlov, komparativ matlov, regulering og juridisk transformasjon av matsystemer, og mange flere! Den unike kombinasjonen av teknisk og juridisk kunnskap gir studentene våre et sett med ferdigheter som gjør dem konkurransedyktige i dagens arbeidsmarked. Våre kandidater tar en rekke karriereveier, inkludert konsulentvirksomhet, statlige organisasjoner (som EU, WHO og FAO), matinspeksjonstjenester, advokatfirmaer og akademia.

  • Rotterdam, Nederland
  • Bilbao, Spania
  • + 5 mer

  European University of Post-Industrial Cities (UNIC) ble etablert i 2020 med mål om å tilby en inkluderende utdanning for en ny generasjon studenter. En allianse av 10 europeiske universiteter basert i postindustrielle byer og finansiert av EU-kommisjonen, jobber hånd i hånd med byinstitusjoner for å sikre at byspørsmål inngår i undervisning og forskning på en måte som er tilgjengelig og inkluderende for alle elever. Alliansen lanserer sin første felles mastergrad i 2023 og ser etter studenter som vil fremme de postindustrielle transformasjonene av byene deres og bli høyt dyktige kandidater i nye vitenskapelige disipliner som svarer til behovene til den skiftende økonomien i Europa og rundt. verden.

  • Amsterdam, Nederland
  • Breukelen, Nederland

  Nyenrode Business University, det eneste private forskningsuniversitetet (nivå) i Nederland, ble grunnlagt i 1946 av fremtredende bedriftsledere i internasjonale selskaper som Philips, AkZo Nobel og Unilever. Med sine kjerneverdier Ledelse, Entreprenørskap og Stewardship utvikler Nyenrode ledere med kunnskap og nødvendige ferdigheter for å lykkes i morgendagens internasjonale forretningsverden. Nyenrode tilbyr intensiv akademisk utdanning så vel som kortsiktige og langsiktige programmer innen virksomhet, ledelse, regnskap, kontroll og skatterett på to campussteder, Amsterdam og Breukelen.

  • Breda, Nederland

  Breda University of Applied Sciences er et mellomstort, statlig finansiert høyere utdanningsinstitusjon. Mer enn 7000 nederlandske og internasjonale studenter fra rundt 100 land studerer ved instituttet vårt. Vi tilbyr bachelor- og masterprogrammer på profesjonelt og akademisk nivå innen domenene spill, media, hotell, anlegg, logistikk, bygget miljø, turisme og fritid og arrangementer.

  • Madrid, Spania
  • Amsterdam, Nederland
  • + 8 mer

  IE University er et topp internasjonalt universitet i Spania med campus i Madrid og Segovia. Anerkjent som en av de ledende høyere utdanningsinstitusjonene i verden, former IE ledere som driver innovasjon og endring i organisasjoner, og gir et læringsmiljø der teknologier og mangfold spiller en nøkkelrolle i å fremme global visjon, en gründertankegang og en humanistisk tilnærming.

  • Amsterdam, Nederland

  Amsterdam Business School er en del av det høyt rangerte University of Amsterdam og tilbyr flere Executive-programmer innen Business and Finance-feltet. Executive Master in International Finance er trippel akkreditert og #2 i FT-rangeringen i 2021. Ligger i hjertet av Amsterdam!

  • Haarlem, Nederland

  Den i samarbeid etablerte institusjonen Haarlem Campus tilbyr studentene innovative undervisnings- og læringskonsepter som oppmuntrer til faglig og personlig vekst. Haarlem Campus er etablert av to erfarne talsmenn for høyere utdanning. Et ledende nettverk av private universiteter i Tyskland, SRH Group og University of Applied Sciences kalt Global School for Entrepreneurship – som fremmer en smidig, motiverende og innovativ læringskultur. Tiår med erfaring innen utdanning, forskning og kunnskapsoverføring innenfor en entreprenøriell setting har ført til optimaliserte akademiske programmer, designet for å tilby best mulig forberedelse til ønsket arbeidsfelt.

  • Amsterdam, Nederland

  Dedikert til tverrkulturell utdanning med et globalt perspektiv, hjelper vi fremtidige ledere med å oppnå sitt fulle potensial, med riktig program og veiledning hvert trinn på veien.

  • Amsterdam, Nederland

  VU Graduate Winter School tilbyr en serie med én ukes nettkurs fra 10. til 14. januar 2022. Vinterprogrammet er tilgjengelig for masterstudenter, PhD-kandidater og fagfolk. Enten du er en ambisiøs dataanalytiker med en lidenskap for knasende tall, en forfatter på vei, eller en amatørfilosof med en hunger etter å takle de store spørsmålene - vi har noe for deg! Det er totalt 19 kurs, hver av dem dekker et enkelt emne i stor dybde.

  • The Hague, Nederland
  • Amsterdam, Nederland

  Horeca er en forkortelse som står for hotellets (Ho) restaurant (Re) cafe (Ca). Horeca Academy ble grunnlagt av den nederlandske Horeca Academie. Horeca Academie tilbyr utdanning og opplæring for og av profesjonelle cateringpersoner. Den nederlandske Horeca Academie ble grunnlagt i 2011. Og er spesialisert i å trene kokker og cateringfagfolk. I 2018 var det nederlandske Horeca Academy det første i Nederland som introduserte en kokkopplæring på engelsk. Denne opplæringen er spesielt for mennesker som bor i Nederland som ennå ikke behersker det nederlandske språket. På denne måten kan alle få god utdannelse og mestre europeiske matlagingsteknikker.

  • Amsterdam, Nederland

  Takket være mange års erfaring og et bredt nettverk av aksjonærer, utmerker Inter College Business School seg ved å tilby et praktisk orientert Business Administration-program - for gründere, av gründere. Inter College Campus ligger i det gamle sentrum. Det ligger i nærheten av oppstartsbedrifter, bedrifter og kulturarv. Studier i Amsterdam er en spennende ekstra dimensjon til Inter College-opplevelsen, og de 200+ studentene som følger BBA-programmene bor ofte i byen og kombinerer studiene med bedriftsetableringer som Amsterdam er kjent for. Vi handler alle om talent og besluttsomhet. Å jobbe hardt og ikke gi opp. Å falle og reise seg igjen. Inter College tror på talent og gir de riktige verktøyene for å konvertere det talentet til besluttsomhet.

  • Vlissingen, Nederland
  • Middelburg, Nederland

  HZ University of Applied Sciences ligger sørvest i Nederland. Med en befolkning på rundt 4800 nasjonale og internasjonale studenter, er vi et lite universitet med en personlig tilnærming. HZ tilbyr studieprogram av høy kvalitet. Siden 2011 - så de siste elleve årene - har HZ vært blant de tre beste nederlandske multidisiplinære universitetene for anvendt vitenskap.

  • Stockholm, Sverige
  • Helsinki, Finland
  • + 5 mer

  Våre doble gradsprogrammer kombinerer utmerket teknisk utdanning med opplæring i innovasjon og entreprenørskap samt praksisplasser hos bedrifter, industripartnere og byer over hele Europa.

  • The Hague, Nederland

  Hvis du leter etter et bachelorgrad, er du kommet til rett sted på THUAS. Vi har over 65 bachelorstudier som varierer i type og lengde. De fleste av dem er fireårige programmer, selv om noen kan forkortes til tre års studier. Et betydelig antall blir undervist på engelsk. Den varianten som passer best, avhenger av dine preferanser og tidligere utdanning. På slutten av reisen vil du bli tildelt et universitet for vitenskapsdiplom.