Keystone logo

Beste universiteter for PHD Programmer i Mexico 2023

Antall institusjoner: 259
  • Monterrey
  • Aguascalientes
  • Chihuahua
  • + 22 mer

  Tecnológico de Monterrey ble grunnlagt i 1943 takket være visjonen til Don Eugenio Garza Sada og en gruppe gründere som dannet en ideell forening kalt Enseñanza e Investigación Superior, AC Tecnológico de Monterrey er en privat, non-profit, uavhengig institusjon uten politiske og religiøse tilknytninger.

  • Campeche

  Universidad Internacional Iberoamericana ( UNINI México ) er tenkt som en institusjon for høyere utdanning for lavere og videregående grader hvis mål og veiledende prinsipper garanterer like studiemuligheter for alle mennesker.

  • Jumeirah
  • Guadalajara
  • London

  En profesjonell, akkreditert filmskole med en uavhengig ånd, Raindance har undervist både nybegynnere og erfarne filmskapere siden 1992. Vår etos er fokusert på uavhengighet, og kursene våre er laget for at du skal utvikle ferdighetene dine på din måte, i din stil.

  • Mexico City

  På Universidad Ítaca vi pionerer i å tilby fjernundervisning i hele Mexico. Vårt universitet tilbyr deg å fullføre bachelorgraden din online eller personlig, så vel som mastergraden din, for å utnytte dine profesjonelle ferdigheter og vokse raskt på arbeidsplassen.

  • Tlaquepaque

  ITESO er jesuittuniversitetet i Guadalajara. Grunnlagt i 1957, og tilhører et nettverk av over 228 jesuittuniversiteter rundt om i verden. De deler alle en 450 år gammel tradisjon for jesuittutdanning, en tradisjon som historisk har vært i sentrum for verdens tanken, kjent for å utdanne ledere innen alle fagfagene vitenskap og kunst.

  • Mexico City

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Mexico City
  • Monterrey
  • Guadalajara
  • + 2 mer

  EGADE Business School ved Tecnológico de Monterrey har bygget et globalt anerkjent rykte som den ledende latinamerikanske forretningsutdanningsinstitusjonen, forpliktet til å styrke omnipreneuriale ledere som skaper delt verdi og transformerer samfunnet.

  • Mexico City

  Vatel International School of Hotel Management and Tourism er en anerkjent institusjon rundt om i verden, som forbereder studentene på å tilegne seg kunnskap og ferdigheter som er nødvendige for å utføre lederstillinger ansvarlig i gjestfrihetsinstitusjoner, for eksempel hoteller, restauranter, byråer. reiser, servicebyråer, sykehus, rekreasjonssentre, etc. Vatels akademiske plan tilbyr en offisiell dobbeltgrad (Mexico-Frankrike) som åpner muligheten for å bli med i profesjonelle verden.

  • Naucalpan de Juárez

  Når vi er klar over behovet for å forberede bedre mennesker og fagfolk til å møte utfordringene med en "ny normal", har vi på UVM besluttet å lansere vår nye Certeza Educational Model.

  • México

  Vi er et universitet forpliktet til å overføre tilnærminger rettet mot forretnings- og menneskelige utviklingsområder som gir svært vellykkede strategier. Vi har den faste overbevisning om at forberedelsens funksjon er å gjøre individet til en person med kunnskap og verdier som samarbeider med vårt samfunn på et positivt erfaringsnivå. Vi foreslår læring som et verktøy som krever engasjement som resulterer i store prestasjoner og tilfredsstillelser, vi legger vekt på utvalget av våre fagpersoner som, når de kommer inn, allerede har en berikende profil i området, som lar dem bidra med erfaring til sine klassekamerater og klasseromsprofessorer. , fordi kunnskap brukes med entusiasme, sannferdighet, ærlighet og oppdatering. Vårt universitet tillater utvikling og vekst av våre kandidater og våre lærerstab, samt komfortable fasiliteter der bruk er en prioritet.

  • Puebla City

  Polytechnic University of Puebla er forpliktet til å møte og kontinuerlig forbedre effektiviteten til sitt kvalitetsstyringssystem, gjennom etablering, gjennomgang og periodisk evaluering av kvalitetsmål, som tar sikte på å styrke utdanningsservicen fra universitetet, for å fullt ut trene kompetente fagfolk som møter behovene til den produktive og sosiale sektoren.

  • Mexico City

  Ved det teknologiske universitetet i Mexico er vi overbevist om at alle har rett til å få utdannelse av høy kvalitet. Derfor, for å studere videregående skole, lavere eller høyere utdanning, tilbyr vi deg rimelig undervisning, akademiske stipend og en jobbbank. Målet vårt er at du skal bli en profesjonell forberedt slik at du kan forbedre livskvaliteten din.

  • Cortazar

  Vi er et universitet i verdensklasse som opererer gjennom et omfattende kvalitetsstyringssystem som: Integrert trener mennesker, gjennom ulike utdanningsprogrammer anerkjent for deres kvalitet og relevans, basert på modellen for polytekniske universiteter. Den har høyt kvalifisert personell. Det fremmer forskningskulturen, teknologisk utvikling og innovasjon, med en bærekraftig tilnærming og med internasjonal projeksjon.

  • México

  Universidad Michoacana de San Nicolás de Hidalgo er en offentlig og sekulær institusjon for høyere og høyere utdanning, arving til humanismen til Vasco de Quiroga, idealene til Miguel Hidalgo, José María Morelos, Melchor Ocampo; på initiativ av Pascual Ortiz Rubio, First Autonomous University of America, hvis oppgave er: Bidra til den sosiale, økonomiske, politiske, vitenskapelige, teknologiske, kunstneriske og kulturelle utviklingen i Michoacán, Mexico og verden, og danne en oppreist, kompetent, og ledende mennesker som genererer endringer i miljøet sitt, styrt av de etiske verdiene ved universitetet vårt, gjennom relevante og kvalitetspedagogiske programmer; drive forskning knyttet til sosiale behov, som fremmer vitenskapelig og teknologisk utvikling og kunstnerisk skapelse; etablere aktiviteter som redder, bevarer, øker og formidler universelle verdier, demokratisk praksis og bærekraftig utvikling gjennom formidling og universitetsutvidelse.

  • Acapulco

  Loyola del Pacífico University er en utdanningsinstitusjon på høyere nivå som ble født i Acapulco i 1992. I 2008 begynte ungdomstrinnet med åpningen av Loyola del Pacífico University Baccalaureate: Prepa Loyola. Ti år senere, i 2018, begynte han på grunnnivå med Loyola High School. I dag er tilbudet om studier på høyere nivå 9 semester- og 3-semestergrader. Slik konstitueres det med utvidelsen av dets akademiske tilbud som Loyola del Pacífico utdanningssystem.