Keystone logo
Kroatia

Beste universiteter for PHD Programmer i Kroatia 2023

Antall institusjoner: 24
  • Miskolc, Ungarn
  • Zagreb, Kroatia
  • + 2 mer

  EIT RawMaterials Academy - TIMREX tilbyr studenter en unik mulighet til å lære i et dynamisk miljø, med fokus på virkelige utfordringer. Tildelt av EIT (European Institute of Innovation and Technology), et organ i Den europeiske union, er EIT-merket et kvalitetssertifikat som kun gis til utmerkede utdanningsprogrammer på master- og doktorgradsnivå.

  • Rotterdam, Nederland
  • Bilbao, Spania
  • + 5 mer

  European University of Post-Industrial Cities (UNIC) ble etablert i 2020 med mål om å tilby en inkluderende utdanning for en ny generasjon studenter. En allianse av 10 europeiske universiteter basert i postindustrielle byer og finansiert av EU-kommisjonen, jobber hånd i hånd med byinstitusjoner for å sikre at byspørsmål inngår i undervisning og forskning på en måte som er tilgjengelig og inkluderende for alle elever. Alliansen lanserer sin første felles mastergrad i 2023 og ser etter studenter som vil fremme de postindustrielle transformasjonene av byene deres og bli høyt dyktige kandidater i nye vitenskapelige disipliner som svarer til behovene til den skiftende økonomien i Europa og rundt. verden.

  • Split, Kroatia

  Grunnstudiet Psykologi er koordinert med European Diploma in Psychology (EuroPsy) og er etablert på en kompetansebasert tilnærming til høyere utdanning. Studiet varer i seks semestre (180 studiepoeng), og ved fullføring oppnår de nyutdannede tittelen University Baccalaureus of Psychology (univ. bacc. psyk.). Klassene holdes ved Fakultet for humaniora og samfunnsvitenskap og andre deler av Universitetet i Split. Studiet gjennomføres i sin helhet på engelsk og forbereder studentene på internasjonal vitenskapelig og faglig kommunikasjon helt fra starten. Forskere og lærere fra kroatiske universiteter og internasjonale institusjoner som Yale University, Santa Fe Institute, Northeastern University, University of Huddersfield, University West og Université de Poitiers deltar i studieprogrammet. I løpet av studiene vil studentene lære om de ulike psykologiske disiplinene og teoretiske orienteringene, tilegne seg forskningsmetodiske ferdigheter og få grunnleggende kunnskap om vitenskapelige disipliner som skjærer sammen med psykologi (f.eks. filosofi, antropologi, sosiologi). Etter fullførte studier kan studentene bli ansatt i planlegging og gjennomføring av forskning, datainnsamling og prosessering (markedsundersøkelser, telekommunikasjon, media, ikke-statlige organisasjoner, etc.) eller fortsette sin utdanning på høyere nivå i Republikken Kroatia og EU-land.

  • La Rochelle, Frankrike
  • Athens, Hellas
  • + 4 mer

  EU-CONEXUS - European University for Smart Urban Coastal Sustainability er et sterkt partnerskap mellom ni universiteter som utvikler vitenskap og innovasjon til et knutepunkt for ekspertise innen Smart Urban Coastal Sustainability (SmUCS). EU-CONEXUS – European University for Smart Urban Coastal Sustainability fremmer felles europeiske verdier og en styrket europeisk identitet ved å bringe sammen en ny generasjon europeere, som kan samarbeide og jobbe innenfor ulike europeiske kulturer, på ulike språk og på tvers av landegrenser.

  • Zagreb, Kroatia
  • Zadar, Kroatia

  Algebra University College ble etablert i 2008 som en privat institusjon for høyere utdanning, rangert som 1. i Republikken Kroatia med hensyn til den generelle kvaliteten på programmer og kvalitetssikringssystem i henhold til National Agency for Science and Higher Education. Vi tilbyr moderne bachelor- og masterstudier i informatikk: datavitenskap, spillutvikling, programvareteknikk og systemteknikk; i økonomi: digital markedsføring og e-ledelse MBA, og kunst: design, 3D-design og kommunikasjonsledelse, alt undervist på engelsk.

  • Osijek, Kroatia

  University of Osijek er en utdanningsinstitusjon som forbinder vitenskapelig forskning, kunstnerisk skapelse, undervisning og studier, og utvikler dermed vitenskap, profesjon og kunst, forbereder studentene på profesjonelt arbeid basert på vitenskapelig kunnskap og metoder, så vel som kunstnerisk verdi, og utdanner unge forskere , deltar i realiseringen av studentenes sosiale interesser og fremmer internasjonalt, spesielt europeisk samarbeid innen høyere utdanning, i vitenskapelige og kunstneriske aktiviteter. ========

  • Koper, Slovenia
  • Salzburg, Østerrike
  • + 4 mer

  Alma Mater Europaea er en uavhengig institusjon for høyere læring som spesialiserer seg på å tilby karrierefokusert utdanning i karrieremangelfulle studieretninger. Våre studieprogram er relevante, oppdaterte, tverrfaglige og interaktive.

  • Zagreb, Kroatia

  Fakultet for elektroteknikk og databehandling ved Universitetet i Zagreb (kroatisk akronym: FER) er en ledende institusjon for høyere utdanning og forskning i Republikken Kroatia innen elektroteknikk, databehandling og informasjons- og kommunikasjonsteknologi.

  • Geneva, Sveits
  • Zagreb, Kroatia
  • + 1 mer

  SSBM er en global, innovativ og unik skole med elever fra hele verden. Våre programmer ble utviklet med over 30 industripartnere. Vi garanterer sveitsisk kvalitetsutdanning og fortreffelighet. SSBM Geneva er ACBSP-akkreditert og EduQua-sertifisert. Vår VISJON er å være en unik, innovativ og internasjonal forretnings- og ledelsesskole som tilbyr førsteklasses forskning, praksis og utdanning. Vi er forpliktet til kontinuerlig å tilby pedagogisk fortreffelighet og vår ekspertise innen forretningsutdanning gjennom vår innovative banebrytende teknologi og vår høykvalitets læringsopplevelse. Vi oppmuntrer til mangfold og global tilkobling mellom våre studenter, fakultetet og forretningspartnere.

  • Zagreb, Kroatia
  • Split, Kroatia

  Fakultet for kjemiteknikk og teknologi er en bestanddel ved University of Zagreb. Det er organisert i flere avdelinger og stoler som utfører undervisning, vitenskapelig arbeid, profesjonell og konsulentvirksomhet innen kjemiteknikk, kjemi og andre felt.

  • Zagreb, Kroatia

  Universitetet i Zagreb (1669) er det eldste og største universitetet i Sørøst-Europa. Universitetet i Zagreb, som et omfattende, sentralt europeisk universitet, tilbyr utdanning og forskning og på alle vitenskapelige felt (kunst, biomedisin, bioteknologi, ingeniørfag, humaniora, naturvitenskap og samfunnsvitenskap) og et bredt spekter av emner på alle studienivåer fra undergraduate til postgraduate. Med 29 fakulteter, 3 kunstakademier og Universitetssenter for kroatiske studier er det flaggskipsutdanningsinstitusjonen i landet, et sted hvor mer enn 7900 lærere og 72480 studenter utvikler kunnskaper og skaffer seg ferdigheter.

  • Split, Kroatia
  • Zagreb, Kroatia

  Å velge et universitet å gå på er en av de viktigste beslutningene vi tar, og skolen er derfor ansvarlig for å sørge for at alle studentene får den nødvendige kunnskapen, bygger ferdigheter og forbereder seg på den beste måten for forretningsmarkedet den 21. århundre. Misjonen til University College Aspira er å skape en transformerende pedagogisk opplevelse gjennom anvendelse av den beste globale praksis og samarbeid med bransjeledere.

  • Rijeka, Kroatia

  Fakultet for økonomi og næringsliv i Rijeka ble grunnlagt i midten av 1961. Med de første forelesningene som startet 1. november 1961, har fakultetet utdannet økonomiske eksperter spesielt for å styrke den økonomiske utviklingen i den kroatiske kyst- og Istrien-regionen. I 2001 flyttet fakultetet til den nye adressen til I. Filipovi?a 4, Rijeka.

  • Zaprešić, Kroatia

  University of Applied Sciences Baltazar Zaprešić vil fortsette å utvikle seg til en høyverdig høyere utdanningsinstitusjon med en klart bestemt profil for utdanning og forskning innen næringsliv og ledelse under bærekraftige utviklingsforhold. Programmene er basert på klare læringsresultater og livslang utdanning og er attraktive for studenter.

  • Zadar, Kroatia

  Zadar har en århundrer gammel universitetstradisjon, den lengste i Kroatia: etter tradisjonen med kirkelig utdanning, først nevnt på 900-tallet, ble en dominikansk institusjon for høyere utdanning Studium generale, senere kjent som Universitas Iadertina, grunnlagt så tidlig som 14. juni 1396.