Keystone logo
Japan

Beste universiteter for PHD Programmer i Japan 2024

Antall institusjoner: 3
  • Inzai, Japan

  Vi er det fremste evangeliske universitetet i Japan; den eneste evangeliske institusjonen akkreditert av det japanske departementet for utdanning, kultur, sport, vitenskap og teknologi (MEXT), en akkreditering som er anerkjent over hele verden. Vi tilbyr en Bachelor of Arts-grad i teologi for studenter i vårt ACTS-program.

  • Bunkyo City, Japan

  Ochanomizu University ble grunnlagt 29. november 1875 som Tokyo Women's Normal School, den første institusjonen for høyere utdanning for kvinner i Japan. I løpet av de over 143 årene siden universitetet har lagt en ny vei i utdanning for kvinner. Selv når det var vanskelig for kvinner å spille en viktig rolle i arbeidsstyrken, fulgte mange kandidater fra dette universitetet karrierer og ble sterke utøvere innen en rekke felt, inkludert akademisk forskning, utdanning, industri, myndigheter og media.

  • Bunkyo City, Japan
  • Hachioji, Japan

  Takushoku University er et internasjonalt universitet med en rik historie og tradisjon som ble etablert i 1900 med et løfte om å dyrke globale individer som er i stand til å bidra til Asia og verden.