Keystone logo
Italia

Beste universiteter for PHD Programmer i Italia 2023

Antall institusjoner: 220
  • Bologna, Italia
  • Trondheim, Norge

  EIT RawMaterials Academy - RaMES tilbyr studenter en unik mulighet til å lære i et dynamisk miljø, med fokus på virkelige utfordringer. Tildelt av EIT (European Institute of Innovation and Technology), et organ i Den europeiske union, er EIT-merket et kvalitetssertifikat som kun gis til utmerkede utdanningsprogrammer på master- og doktorgradsnivå.

  • Rome, Italia

  Euroinnova International Online Education startet sin aktivitet for mer enn 20 år siden. Med forutsetningen om å revolusjonere den nettbaserte opplæringssektoren, vokser denne opplæringsskolen med sikte på å gi studentene muligheten til å oppleve personlig og profesjonell vekst med en eminent praktisk opplæring.

  • Poitiers, Frankrike
  • Iași, Romania
  • + 5 mer

  European Campus of City-Universities (EC2U) er en flerkulturell og flerspråklig allianse som består av syv langvarige, utdannings- og forskningsledede, lokalt og globalt engasjerte universiteter fra fire forskjellige regioner i EU: Universitetet av Coimbra, University of Iași, University of Jena, University of Pavia, University of Poitiers (koordinator), University of Salamanca og University of Turku. Alliansens ambisjon er å utvikle et innovativt rom som lar mobilitet flyte fritt mellom de syv universitetene og tilknyttede byer.

  • Barcelona, Spania
  • Esch-sur-Alzette, Luxembourg
  • + 6 mer

  Et konsortium av europeiske universiteter utviklet et nytt og innovativt pan-europeisk EUMaster4HPC-program med fokus på høyytelsesløsninger. EUMaster4HPC samler de store aktørene innen HPC-utdanning i Europa for å trene neste generasjon av svært dyktige og talentfulle HPC-eksperter for å drive den europeiske digitale transformasjonen. EUMaster4HPC er avhengig av innovative læreplaner og undervisningsparadigmer, akademisk dyktighet, HPC-eksperter i verdensklasse, tilgang til superdatasentre og sterk industristøtte.

  • Rome, Italia

  Università Europea di Roma er et italiensk privat juridisk anerkjent universitet født i 2005, som vokser raskt når det gjelder studenter, forskningssamarbeid og innovative prosjekter. Vårt akademiske tilbud inkluderer bachelor- og mastergrader begge undervist på engelsk og italiensk, en rekke hovedfagskurs og en doktorgrad. Det er preget av en interaktiv og dynamisk undervisningsmetode som sikrer høy kvalitet på det faglige innholdet og en nær kontakt med fakultetet, og skaper et autentisk akademisk fellesskap, der studentene er i hjertet av et innovativt pedagogisk prosjekt. Som en del av et internasjonalt nettverk av katolske universiteter lokalisert i USA, Spania, Mexico og Chile, tilbyr UER et bredt spekter av internasjonal erfaring til sine studenter: utveksling, internship i utlandet, Double Degrees, International Summer School og mye mer. UER utvikler også studentenes myke ferdigheter og forbereder dem til å finne arbeid etter endt utdanning gjennom workshops, samfunnsansvarsaktiviteter og praksisplasser. Den moderne campusen til Università Europea di Roma ligger kun 10 minutter unna med offentlig transport fra sentrum av Roma, en av verdens mest karismatiske byer i verden, på grunn av sin berusende blanding av hjemsøkende ruiner, fryktinngytende kunst og livlige gateliv Takket være vår akademiske fortreffelighet, skreddersydde utdanningsaktiviteter og internasjonale studieerfaringer, "Vi trener mennesker, vi underviser fagfolk".

  • Rome, Italia

  European Institute of Innovation for Sustainability (EIIS) er et akademisk selskap som designer innovative løsninger for bedrifter, akademia, institusjoner og entreprenører for å tilrettelegge og fremme innovasjon for bærekraft. I EIIS kobler folk seg til for å nå miljømessig, sosial og økonomisk bærekraft, gjennom utdanning, forskning, kontinuerlig eksperimentering. Ved EIIS er det ingen professorer eller studenter, kun personer som er interessert i å sikre at læring ikke lenger er et resultat av en passiv prosess, men en engasjerende aktivitet definert av kontinuerlig interaksjon.

  • Milan, Italia
  • Cremona, Italia
  • + 2 mer

  Università Cattolica-studenter og alumni føler seg heldige som er en del av det største private universitetet i Europa. Det er preget av en sterk forpliktelse til å tilby dedikerte tjenester til studenter og dens anerkjente akademiske kvalitet. Å studere ved Cattolica betyr å studere i en internasjonal kontekst, med mer enn 160 forskjellige nasjonaliteter på tvers av våre fire campus, men italiensk i hjertet. Det som virkelig skiller universitetet vårt er campusmangfoldet og uendelige muligheter, som tilrettelegger for nettverks- og karrieremuligheter basert på plasseringen av våre fem campus i Milano, Brescia, Piacenza, Cremona og Roma.

  • Rome, Italia

  Roma Tre University er et ungt universitet tenkt for unge mennesker. Grunnlagt i 1992, har det vokst raskt både når det gjelder studenter og kursene som tilbys. Den har fått en utmerket rangering blant de mest fremtredende akademiske rangeringene, spesielt innenfor de yngre universitetene. Roma Tre University er organisert i 13 avdelinger som tilbyr bachelor- og mastergrader, postgraduate og avanserte kurs, PhD-er og spesialiseringsskoler.

  • Neuchâtel, Sveits
  • Leicester, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
  • + 1 mer

  CIES - International Centre for Sports Studies, er et uavhengig studiesenter som ligger i Neuchâtel, Sveits. Det ble opprettet i 1995 som en stiftelse mellom Fédération Internationale de Football Association (FIFA), Universitetet i Neuchâtel, byen og staten Neuchâtel.

  • Rome, Italia

  Eastwest European Institute er en uavhengig organisasjon spesialisert på geopolitisk analyse, organisering av vitenskapelige arrangementer og opplæringsprosjekter med fokus på internasjonale anliggender og global dynamikk, for studenter og fagfolk.

  • Rome, Italia

  La Business School MELIUSform eroga, dal 1996, Executive Master, Master Specialistici og Corsi di Specializzazione nelle seguenti aree: Finanza & Controllo, Human Resources, Lex & Tax, Marketing, Innovation Management & Digital Transformation, Sanità, Business Management.

  • Viterbo, Italia

  University of Tuscia (UNITUS) kunngjør et offentlig utvalg for internasjonale studenters opptak til 2nd Cycle International Degree-kurs (2-års mastergrad) for det akademiske året 2022/2023. Universitetet vil tildele 59 stipender til de mest fortjente ikke-italienske studentene som melder seg på for første gang ved et italiensk universitet som dekker de fleste kostnadene ved å forlate, inkludert universitetsavgifter.

  • London, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
  • Ragusa, Italia
  • + 1 mer

  Auream Phoenix University for Women (APUW) er det første private, internasjonale, spesialbygde fjernundervisningsuniversitetet eksklusivt dedikert til utdanning av kvinner. APUW lar hver kvinne som er engasjert i arbeid og familie studere og fullføre sine akademiske mål mens de forblir i det komfortable miljøet i sitt eget hjem. Universitetet vårt henvender seg til kvinnelige ledere med en vinnende tankegang, kvinner med levende, dynamiske personligheter, uavhengige tenkere og kvinner som er bevisste på å være referansepunkter i samfunnet deres. Vårt primære fokus er å teste ferdigheter og kompetanse for akademisk sertifisering. Aurea Phoenix University for kvinners gradsprogrammer er utformet etter APEL-metoden (Accreditation Prior Experiential Learning) for å gi aktive yrkesaktive kvinner, som har minst 5 års yrkeserfaring, sjansen til å oppnå en grad uten å forsømme familiene deres.

  • Milan, Italia

  Bicocca er et ungt universitet som vil knytte deg til studenter fra hele verden. Du vil ikke bare være student her. Du vil være medlem av det globale fellesskapet. Siden stiftelsen har Universitetet i Milano-Bicocca nådd utover sine grenser og inngått ulike avtaler med europeiske og ikke-europeiske universiteter.

  • London, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
  • Helsinki, Finland
  • + 5 mer

  EIT Digital Summer School-programmer er åpne for bachelor- og masterstudenter, unge fagfolk og andre som ønsker å dykke dypt inn i nye digitale teknologier, lære å gjøre teknologi om til virksomhet og til slutt lansere dypteknologiske oppstarter. Lær av fakultetet og ansatte ved våre toppteknologiske EU-partneruniversiteter. Få praktisk erfaring gjennom selskapssaker, prosjektarbeid og samarbeid. Konkurransedyktig priset undervisning. Ha det gøy med møte og nettverk med likesinnede studenter fra hele verden!